DisneyFlowek Opublikowano 4 Maja 2020 Zawieszony Opublikowano 4 Maja 2020 Witam wszystkim, bardzo serdecznie, mam na imię Bartosz, dla znajomych Barton. Kończę 8 maja 22 lata co nie wieje optymizmem z racji tylu wiosen za mną Głównie w życiu zajmuję się pracą,na stanowisku lidera w dość dużej firmie z racji swoich obowiązków które w większości wykonuje w domu na komputerze mam dużo czasu,żeby grać z wami na naszych ulubionych serwerach ? Mieszkam sobie w pobliskiej miejscowości obok Częstochowy z moją ukochaną... sunia, która wabi się nela i jest maltańczykiem. Spróbuję przedstawić moje zainteresowania,chociaż za dużo ich nie mam, ale postaram się coś wymyślić, uwielbiam chodzić na siłownię, pływać, jeździć autem, czytać książki i oczywiście grać z wami w naszego kochanego cska ? Mogę o sobie jeszcze powiedzieć, że jestem osobą komunikatywną, nietuzinkowa, ze słabym poczuciem humoru, ale jak to się mówi do każdego przemawia inne poczucie humoru, określając swoją osobę z poziomu optymisty lub pesymisty, jestem w stu procentach tą pierwszą osobą ? Ohhhh,chyba już o mnie trochę wiecie, ale jeżeli chciałbyś a najlepiej chciałabyś mnie lepiej poznać i pogadać to zapraszam na serwer onlymirage 64 tic, uwzględniając, że może to czytać nowa osoba to zapraszam Ciebie szczególnie, pełno samych pozytywnych osób, super atmosfera, na pewno będziesz w tej społeczności przyjęty z otwartymi ramionami. Pozdrawiam serdecznie. Najlepszy fragowicz DisneyFlowek ?? 2
Administrator Główny gtx Opublikowano 4 Maja 2020 Administrator Główny Opublikowano 4 Maja 2020 Witaj Bartoszu. Btw. 22 lata, co to jest 1
Zasłużony Fragowicz N I K A Opublikowano 4 Maja 2020 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Maja 2020 witaj 1
Zasłużony Fragowicz Looko. Opublikowano 5 Maja 2020 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 5 Maja 2020 (edytowane) Cześć, Prawdziwą zmianę poczujesz, jak wybije ćwierćwiecze Edytowane 5 Maja 2020 przez Looko. 1
Darkness.#exe Opublikowano 5 Maja 2020 Zawieszony Opublikowano 5 Maja 2020 Witam my się znamy Mirka 64 , a co mogę powiedzieć to powiem w ten sposób. Witaj w naszych progach czuj się dobrze i strzelaj mnóstwo fragów i zapraszam do miłej zabawy na naszych serwerkach Z pozdrowieniami Wersik 1
DON K Opublikowano 5 Maja 2020 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Maja 2020 Witamy na Fragujemy.com 1
Legendarny Fragowicz Hayu Opublikowano 5 Maja 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Maja 2020 Cześć
Zasłużony Fragowicz somehoww Opublikowano 5 Maja 2020 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 5 Maja 2020 Cześć 1
xDEADSHOTx Opublikowano 5 Maja 2020 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Maja 2020 Siema witaj na FG :D
ʜᴀᴛᴇ. Opublikowano 5 Maja 2020 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Maja 2020 Cześć 20 godzin temu, DisneyFlowek napisał: czytać książki + za czytanie książek
Legendarny Fragowicz PACIU Opublikowano 6 Maja 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Maja 2020 Witamy na Fragujemy.com
Darkness.#exe Opublikowano 11 Maja 2020 Zawieszony Opublikowano 11 Maja 2020 Drogi Fragowiczu Dziękujemy za przywitanie się razem z nami i zapraszamy do wspólnej zabawy na naszej sieci! [!] Nie zapomnij polubić nas na FaceBooku bądź dołączyć do grupy steam.
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 5 Stycznia 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Stycznia 2021 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie! 2
Rekomendowane odpowiedzi