Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię: Sebastian
Aktualny wiek: 14
Staż gry w Counter-Strike: Global Offensive: 1600h

Nick na serwerze: fermensiKK
Staż gry na serwerze: od miesiąca bardzo często
Godziny w jakich grasz na serwerze: 10-22 
Link do wykresu aktywności na serwerzehttps://www.gametracker.com/player/fermensiKK/54.38.198.101:27015/

Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIE
Czy kiedykolwiek sprawowałeś funkcję admina: NIE
Czy posiadasz podstawową wiedzę w zakresie funkcji admina: TAK 
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Jestem bardzo aktywnym i miłym graczem mimo mniejszego wieku bardzo ogarnięty.Nie jestem toksyczny.Chciałbym poprawić rozgrywkę na serwerze.

Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: Global Offensive ze statusem PRIME. Mój link do profiluhttps://steamcommunity.com/profiles/76561198360617679/

• Serduszko fragowe (+) 4
Opublikowano

Bardzo miły, młody i utalentowany gracz, znamy się troszkę czasu i gwarantuje, że żadnych problemów nie będzie :). Nic tylko brać ❤️

• Serduszko fragowe (+) 1
Opublikowano

Podejrzewam, że zmieniałeś nicki. Jeśli tak to podaj wszystkie na których grałeś, bo niestety na tym masz 2h w ostatnich 5 dniach i to jedyna aktywność. 

Pozdrawiam!

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Fermensa spotykam na różnych serwerach i mogę śmiało potwierdzić, że jest on miłym i spokojnym graczem. Jest wyrozumiały i nie wydaje mi się, żeby jego wiek był przeszkodą, aby uzyskał rangę. Największym problemem jest podany gametracker. Jeżeli masz dodatkowe czasówki pod innymi nickami, to jestem jak najbardziej na tak.

• 1 rok później...
  • Właściciel
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności