Skocz do zawartości

[ZREALIZOWANE] DEATHMATCH - MULTICONFIG

k4rlos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heja,

Wpadłem na banalny pomysł aby na serwerze deathmatch dodać opcję multiconfig, oznacza to, że powiedzmy co 10/15 minut zmienia się tryb z broni podstawowych na pistol hs only. Myślę, że taka opcja przyciągneła by wielu graczy bo z tego co się orientuje to w kraju nie ma za wiele serwerów dm multiconfig i byłoby to miłym urozmaiceniem codziennej rutyny :)

Dajcie znać co na ten temat sądzicie :D

Opublikowano

Według mnie nie powinno zrobić większego zamieszania, ponieważ serwery deathmatch cechuje mała ilość stałych graczy, zdecydowana większość są to ludzie przewijający się raz na jakiś czas przez serwer. Moim zdaniem wyszłoby to na plus dla dwóch stron :)

• 10 miesięcy temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Nie zapomniałem o tym temacie... Najprawdopodobniej powstanie drugi serwer z multi-configiem, bo moja decyzja, aby obecny DM nie zmieniać była trafna ( serwer bardzo poszedł do góry po zmianach ).

Pozdrawiam

• Właściciel
Opublikowano

Zrealizowane. Wyglądać to będzie tak:

• 45 minuta - only headshot na 5 minut.
  • 30 minuta - only headshot na 5 minut.
  • 15 minuta - only pistols na 15 minut ( do końca mapy ).

Serwer będzie ONLY MIRAGE -> 54.38.133.126:27015 ( możecie iść przetestować ). Czas trwania mapy: 60 minut.

PS. @ UnnameD  nie zapomniałem o serwerze 5 vs 5 - w planach w marcu, jeśli ten DM pójdzie.

Opublikowano
4 godziny temu, GET napisał:

PS. @ UnnameD  nie zapomniałem o serwerze 5 vs 5 - w planach w marcu, jeśli ten DM pójdzie.

@ GET  No ja myślę bo inaczej będo :fg_new_dym::fg_new_dym::fg_new_dym:

hahah <3 

Co do serwera DM:

Nie pokazują się zabójstwa w prawym górnym rogu. Tak ma być? 

Opublikowano

Serwer zajebisty, dokładnie taki jaki wymarzyłem. Teraz frekwencja wystrzeli jak :fg_pepe_consp:

Opublikowano

Pod tym tematem będę również zgłaszał jakieś błędy jeśli zauważę.

Opublikowano

Oj tak, takiego serwera mi brakowało:) A może jeszcze only awp na 5 minut?

• Właściciel
Opublikowano
W dniu 27.02.2021 o 05:44, GET napisał:

Zrealizowane. Wyglądać to będzie tak:

• 45 minuta - only headshot na 5 minut.
  • 30 minuta - only headshot na 5 minut.
  • 15 minuta - only pistols na 15 minut ( do końca mapy ).

Serwer będzie ONLY MIRAGE -> 54.38.133.126:27015 ( możecie iść przetestować ). Czas trwania mapy: 60 minut.

EOT. Jeśli chcecie zgłaszać błędy to zapraszam -> https://fragujemy.com/forum/933-dm-propozycje-i-uwagi/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności