Pasha Opublikowano 21 Marca 2020 Zawieszony Opublikowano 21 Marca 2020 (edytowane) @ Vesp3r Wiesz rozumiem że możesz mieć gorszy dzień ale żeby dawać bana bo cie ktoś zabił przez ścianę ? Tak to odbieram, bo nawet go nie oglądałeś Poprostu w nocy Dodam jeszcze ( z nocy nie pamiętam czy wczoraj czy dziś ale byleś) sytuację gdzie prosiło cię 5 osób żebyś kicknął afka i zobaczył chłopa, który niby odpalony lata A ty se poprostu wyszedłeś Edytowane 21 Marca 2020 przez Pasha GET, 21 Marca 2020 To nie jest temat do wywlekania tego typu spraw. 1
Vesp3r Opublikowano 21 Marca 2020 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Marca 2020 (edytowane) @ Pasha on nie zabił mnie przez ścianę, ja dwie mapy siedziałem na spec. Wczoraj? Ciekawe, bylem cały dzień w pracy przez co nie było mnie na serwerze wiec już nie zmyślaj i nie wymyślaj historyjek dobrze? /edit @ Pasha W nocy mówisz ? I tu kolejny raz przyłapuje Cie na kłamstwie , gdyż w tym tygodniu pracowałem od godziny 1 2 bądź 13 do 24 , w domu byłem kolo 1 i wtedy nie wchodziłem na serwer Edytowane 21 Marca 2020 przez Vesp3r 1
Espaniol Opublikowano 21 Marca 2020 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Marca 2020 Mam nadzieję ,że oglądałeś go więcej niż jedną rundę zanim go zbanowałeś (takie info dostałem) bo na tej mapie nie jednemu siadały cziterskie akcje. Wątpię ,że Neon jest odpalony ale zobaczymy jak rozpiszesz demko. 1
Vesp3r Opublikowano 21 Marca 2020 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Marca 2020 Patrz post wyżej, dwie mapy siedziałem na spec wiec nie było to po jednej rundzie. Ostateczna ocenie podejmie sędzia Demko rozpisze jak wrócę do domu bo aktualnie prowadzę auto 1
Rekomendowane odpowiedzi