Skocz do zawartości

[ZREALIZOWANA] AntyRush - Mirage 64 tickrate

Watermelon aim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proponuje skrócenie antyrush`a o tak 15 sekund czyli do 1:25 na serwerze mirage only 64tickrate. Antyrush jest strasznie uciążliwy w przypadku gdy np cały team tt wywala sie w pierwszych sekundach mapy przy rushu na B a jest jakis kamper lub afk na spawnie a bez admina ni kick ni upomnienie. W przypdaku weekend`owego auto bh zamiast całkowicie go eliminować dał bym go do minuty 1:35 by był czas na ogarnięcie sie tt. Rozumiem że taki jest cel by była zabawa i robić grand prix przez całą mape ale cieszy cie tylko ct wtedy jak rushuje spawn tt w 1 minucie 45 sekundzie ;_; Zapraszam do dyskusji, chętnie poczytam opinie innych i może zmienie nawet swoją :O

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Myślę że o 10 sekund można skrócić tego AntiRusha i nie zdestabilizuje to dotychczasowej rozgrywki :) Co do eventu BH, nie wiem po czym stwierdziłeś że lepiej ma strona CT. Mając umiejętność trzymania spacji + 2 przycisków na przemian, można robić cuda po TT :D 

Opublikowano

+1 do @ VetraX a, Też bym skrócił ten antirush o  10s.  A co do wypowiedzi założyciela tematu. Strona CT jak TT mają wyrównane szanse. Bez problemu po stronie TT można robić "plejsy". Wystarczy tylko odrobinę poćwiczyć. Pozdrawiam :) 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jeżeli chodzi o same skrócenie antirush, to oczywiście, ja jestem jak najbardziej na TAK. Rzeczywiście wydaje się, że trwa on troszkę zbyt długo, skróciłbym może o 10, lub nawet 15 sekund.
Tyle czasu swobodnie powinno wystarczyć panom z TT na dobre ustawienie się na odpowiednich pozycjach, a gra po stronie CT również stanie się troszkę bardziej dynamiczna. Obie strony będą bardziej zmuszone do współpracy między sobą, a o to powinno chyba w tym wszystkim chodzić.

• 11 miesięcy temu...
  • Właściciel
Opublikowano

fg_gun.png

- - -

Drogi Użytkowniku, 

Twoja propozycja została zrealizowana.

Z każdą zmianą dążymy do dalszego rozwoju Naszego projektu. 

Szczerze wierzymy, za ta propozycja nie będzie jednak Twoją ostatnią!

Pozdrawiamy,

FGTeam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności