Watermelon aim Opublikowano 14 Marca 2020 Fragowicz Opublikowano 14 Marca 2020 Proponuje skrócenie antyrush`a o tak 15 sekund czyli do 1:25 na serwerze mirage only 64tickrate. Antyrush jest strasznie uciążliwy w przypadku gdy np cały team tt wywala sie w pierwszych sekundach mapy przy rushu na B a jest jakis kamper lub afk na spawnie a bez admina ni kick ni upomnienie. W przypdaku weekend`owego auto bh zamiast całkowicie go eliminować dał bym go do minuty 1:35 by był czas na ogarnięcie sie tt. Rozumiem że taki jest cel by była zabawa i robić grand prix przez całą mape ale cieszy cie tylko ct wtedy jak rushuje spawn tt w 1 minucie 45 sekundzie ;_; Zapraszam do dyskusji, chętnie poczytam opinie innych i może zmienie nawet swoją
Właściciel GET Opublikowano 14 Marca 2020 Właściciel Opublikowano 14 Marca 2020 AntiRush trwa 45 sekund, więc i tak jest to optymalne.
Legendarny Fragowicz VetraX Opublikowano 15 Marca 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Marca 2020 Myślę że o 10 sekund można skrócić tego AntiRusha i nie zdestabilizuje to dotychczasowej rozgrywki Co do eventu BH, nie wiem po czym stwierdziłeś że lepiej ma strona CT. Mając umiejętność trzymania spacji + 2 przycisków na przemian, można robić cuda po TT
UnnameD Opublikowano 15 Marca 2020 Elitarny Fragowicz Opublikowano 15 Marca 2020 +1 do @ VetraX a, Też bym skrócił ten antirush o 10s. A co do wypowiedzi założyciela tematu. Strona CT jak TT mają wyrównane szanse. Bez problemu po stronie TT można robić "plejsy". Wystarczy tylko odrobinę poćwiczyć. Pozdrawiam
Watermelon aim Opublikowano 15 Marca 2020 Autor Fragowicz Opublikowano 15 Marca 2020 Możliwe, tak jak powiedziałem to tylko moja opinia i to moze dlatego ze 4/5 meczy jako terro byłem rushowany przez rampe przez ct
Legendarny Fragowicz Raien Opublikowano 15 Marca 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Marca 2020 Jeżeli chodzi o same skrócenie antirush, to oczywiście, ja jestem jak najbardziej na TAK. Rzeczywiście wydaje się, że trwa on troszkę zbyt długo, skróciłbym może o 10, lub nawet 15 sekund. Tyle czasu swobodnie powinno wystarczyć panom z TT na dobre ustawienie się na odpowiednich pozycjach, a gra po stronie CT również stanie się troszkę bardziej dynamiczna. Obie strony będą bardziej zmuszone do współpracy między sobą, a o to powinno chyba w tym wszystkim chodzić.
Właściciel GET Opublikowano 10 Marca 2021 Właściciel Opublikowano 10 Marca 2021 Anty-Rush został skrócony parę tygodni temu do 35 sekund:
Właściciel GET Opublikowano 10 Marca 2021 Właściciel Opublikowano 10 Marca 2021 - - - Drogi Użytkowniku, Twoja propozycja została zrealizowana. Z każdą zmianą dążymy do dalszego rozwoju Naszego projektu. Szczerze wierzymy, za ta propozycja nie będzie jednak Twoją ostatnią! Pozdrawiamy, FGTeam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.