Czajniczekxd Opublikowano 7 Marca 2020 Fragowicz Opublikowano 7 Marca 2020 Nick podczas gry: sy00lNick admina: somehowRodzaj kary: banPowód kary: WallhackData zdarzenia:2020/03/07 17:35Opis zdarzenia: Wbiłem na serwer, coś tam postrzelałem, jakiś tam fartowny skan przez ściane był aczkolwiek widziałem jak przeciwnik przebiegał więc skanowałem (był skan w głowę) i po paru rundach dostałem perm bana.
Zasłużony Fragowicz somehoww Opublikowano 7 Marca 2020 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Marca 2020 (edytowane) Piszesz odwołanie pomimo że ban jest słuszny i to jeszcze nie w tym dziale.. Dostałeś bana nie jak ty to mówisz po paru rundach tylko po 1 rundzie, do tego rozmawiałem z innym adminem i on też miał zamiar Cie zbanować (byliśmy obaj pewni że jesteś odpalony). Jeśli chcesz napisz odwołanie w prawidłowym dziale to ci rozpisze demko. Edit: Obejrzalem demko i wnioskuje o zmiane powodu bana na Multihack. Na demku widać skrypty na bh i do tego jeszcze wspomaganie strzelania. Edytowane 7 Marca 2020 przez somehoww 3
Właściciel GET Opublikowano 7 Marca 2020 Właściciel Opublikowano 7 Marca 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi