Właściciel GET Opublikowano 11 Lutego 2020 Właściciel Opublikowano 11 Lutego 2020 Szybka rekrutacja na serwerze ONLY AWP #01 Szybka rekrutacja jest przyspieszoną formą przyjęcia kandydata na stanowisko Admina danego serwera. Decyzję o jej otwarciu lub zamknięciu podejmuje Opiekun serwera lub wyznaczony do tego Administrator serwerów. Jeśli chciałbyś zgłosić swoją kandydaturę upewnij się, że Szybka Rekrutacja jest otwarta! Jeśli tak, zapoznaj się z wymaganiami, a następnie napisz podanie zgodnie z poniższym wzorem. Jeśli nie, napisz normalne podanie do oceny dla wszystkich. Wynik rekrutacji jest ogłaszany za pomocą notatek, co za tym idzie w podaniach nie wolno komentować czegokolwiek! Wymagania Kilka sensownych postów na forum. STEAM oraz brak blokady VAC na nim. Brak posiadania funkcji lub przywilejów ( np. admin serwera, moderatora ) na innych sieciach serwerów. Chęć do stałego poszerzania swojej wiedzy i podnoszenia własnych kwalifikacji. Ukończenie mutacji lub głos na poważnym poziomie. Posiadanie i używanie mikrofonu. Humor! Oczekiwania Aktywność w życiu forum, jak i serwera. Rzetelne wypełniania obowiązków admina. Zdobywania wiedzy w zakresie serwera i gry. Znajomości regulaminów - szczególnie Regulaminu Admina. Integracja z graczami i innymi adminami serwera. Systematyczność. Obowiązkowy wzór do wypełnienia... Imię: Aktualny wiek: Nick na serwerze: Pora dnia w jakiej grasz na serwerze: rano / po południu / wieczorem / w nocy / po południami i wieczorem itp. Czy jesteś zaznajomiony z zasadami serwera: TAK / NIECzy kiedykolwiek byłeś karany na naszych serwerach: TAK [ LINK DO TWOICH BANÓW W sbans.fragujemy.com ] / NIECzy kiedykolwiek posiadałeś status VAC na swoich kontach Steam: TAK [ WSKAŻ, JAKA BYŁA PRZYCZYNA ] / NIEKilka argumentów dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy przyjąć na admina w ramach szybkiej rekrutacji: [ MINIMUM 3 ARGUMENTY ] ... ... .... Link do wykresu aktywności na serwerze: [ STATYSTYKI SPRAWDZISZ NA rank.fragujemy.com ] Link do profilu Steam, na którym grasz na serwerze: [ LINK DO PROFILU STEAM ] Pozostałe informacje... Pamiętaj, że im bardziej bogate, treściwe podanie tym lepiej dla Ciebie - podanie świadczy o Tobie! Jakiekolwiek oszukiwanie lub podawanie błędnych informacji w podaniu jest surowo karane! Podanie bez wzoru zostaje natychmiastowo odrzucone! --- Copyright © Fragujemy.com - zakaz kopiowania!Administrator zastrzega sobie prawo do edycji niniejszego regulaminu w każdym momencie oraz niepodważalnego prawa do wszystkiego zawartego w nim.
jossuq Opublikowano 3 Marca 2020 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Marca 2020 (edytowane) Nick jakiego używasz: Jossuq Wiek: za tydzień 18 Staż gry na serwerze: oj dużo jeszcze grałem na only awp ns only mirage kiedys mialem admina na only mirage Czy jesteś zaznajomiony z zasadami naszej sieci: TAK Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: nie Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: ponieważ gram dużo na tym serwerze i prawie ciagle nie ma admina a denerwują wyzywajace sie dzieci albo wyzywaja moja mame bo ich zabilem to powinien byc ban odrazu tak samo dołaczy ktos nowy i chce zadac pyt a tu nie ma admina i po prostu bardzo lubie spedzac czas na tym serwerze poniewaz jest mila atmosfera chociaz nie zawsze ale przewaznie Oświadczam, iż przebywam na serwerze: przebywam na serwerze przeważnie pod wieczór i w nocy czasem rano sie zdarzy Oświadczam, że posiadam STEAM z grą Counter-Strike. Mój link do profilu: nie mam vac i nigdy nie mialem https://steamcommunity.com/profiles/76561199016436402/ Edytowane 3 Marca 2020 przez jossuq WasterPl, 3 Marca 2020 Odrzucam. Dwie godziny przegrane na serwerze. Nikt Cię nie zna. 1
$BOT-Kojot$ Opublikowano 4 Marca 2020 Wykluczony Opublikowano 4 Marca 2020 (edytowane) Jestem Jakub, gram na serwerze od września 2019 Jestem dostępny na serwerze o różnych godzinach Mój nick : $BOT_Kojot$ Wiek: Mam skończone 19 lat Znam większość zasad sieci Fragujemy Nie byłem nigdy karany na sieci serwerów Moje argumenty to : - zwracam często uwagę innym osobą żeby przestrzegali regulamin - informuje często adminów jak jest osoba z podejrzeniem niedostępnych na serwerze rzeczy typu wallhack - często bywam na serwerze gdy nie ma żadnego admina i osoby nie przestrzegają regulaminu, np. są wcelowani w jedno miejsce - dużo przebywam na serwerze i jestem rozpoznawany na serwerze przez wiele osób -mam dobry kontakt z osobami z serwera a także adminami sieci Chciałbym zostać jednym z Administratorów serwer ponieważ jest ich mała liczba. To jest mój profil Steam https://steamcommunity.com/profiles/76561198201008617/ Edytowane 4 Marca 2020 przez Koyot WasterPl, 6 Marca 2020 Akceptuję. Priv. 4 2
Espaniol Opublikowano 4 Marca 2020 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Marca 2020 Nick jakiego używasz: Hiszpan Wiek: 22lata Staż gry na serwerze: około 3 lata Czy jesteś zaznajomiony z zasadami naszej sieci: TAK Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK, miałem dawno temu za rushowanie i raz za kampienie (pewien admin był do mnie trochę uprzedzony ). Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Spędzam dużo czasu na serwerze oraz gram tu z przerwami od ponad 3lat, a na serwerowni już z 4/5lat. Jestem komunikatywną i kulturalną osobą. Często pisze do adminów gdy ktoś łamie regulamin. Chcę pomóc utrzymać ład na serwerze na którym spędzam tak dużo czasu. Oświadczam, iż przebywam na serwerze: w godzinach po południowych i wieczornych. Oświadczam, że posiadam STEAM z grą Counter-Strike. Mój link do profilu: https://steamcommunity.com/id/Hiszpaneczek/ WasterPl, 6 Marca 2020 Akceptuję. Priv. 4 3
jossuq Opublikowano 6 Marca 2020 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Marca 2020 (edytowane) Składam jeszcze raz Nick jakiego używasz: Jossuq Wiek: za tydzień 18 Staż gry na serwerze: oj dużo jeszcze grałem na only awp ns only mirage kiedys mialem admina na only mirage Czy jesteś zaznajomiony z zasadami naszej sieci: TAK Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: nie Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: wkurza mnie to że nigdy nie ma adminów wieczorem gdy najbardziej ich potrzeb ponieważ gram dużo na tym serwerze i prawie ciagle nie ma admina a denerwują wyzywajace sie dzieci albo wyzywaja moja mame bo ich zabilem to powinien byc ban odrazu tak samo dołaczy ktos nowy i chce zadac pyt a tu nie ma admina i po prostu bardzo lubie spedzac czas na tym serwerze poniewaz jest mila atmosfera chociaz nie zawsze ale przewaznie i praktycznie ciągle mówię komuś nie można kampić nie chodź na schift Oświadczam, iż przebywam na serwerze: przebywam na serwerze przeważnie pod wieczór i w nocy czasem rano sie zdarzy Oświadczam, że posiadam STEAM z grą Counter-Strike. Mój link do profilu: nie mam vac i nigdy nie mialem https://steamcommunity.com/profiles/76561199016436402/ a i jestem już w top 20 serwa i dużo osób na serwerze mnie kojarzy bo ich kasuje haha a tak serio to znają mnie mni Hiszpan mnie zna i bardzo mi zależy na adminie ponieważ chcem żeby ten serwer szedł w jak najlepszą stronę ja przeważnie gram w nocy a wtedy adminów nie ma a zawsze jakiś by się przydał Edytowane 6 Marca 2020 przez jossuq WasterPl, 8 Marca 2020 Po rozmowie na ts3 z kandydatem i wyjaśnieniu pewnych niejasności została podjęta pozytywna decyzja co do kandydatury. Więcej priv. 1 4
luso Opublikowano 26 Marca 2020 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 26 Marca 2020 Nick jakiego używasz: luso Wiek: 18 Staż gry na serwerze: 3 miesiace Czy jesteś zaznajomiony z zasadami naszej sieci: TAK Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK (dostałem permbana za cheaty , których nie miałem niestety nie moge znaleźć bana w sourcebansach ,bo było to 4 miesiące temu ale podeśle link do odwołania) Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: No to tak gram na serwerze od pewnego czasu i zauważam że sporo osób cheatuje i używa mikrofonu nie mając mutacji i chciałbym coś z tym zrobić. Mam doświadczenie z bycia adminem i multiadminem na różnych serwerowniach. Uważam ,że społeczność serwera mnie lubi. Chciałbym przyczynić się do rozwoju serwera a może w przyszłości serwerowni. Oświadczam, iż przebywam na serwerze: po południu , wieczorem , w nocy Oświadczam, że posiadam STEAM z grą Counter-Strike. Mój link do profilu: https://steamcommunity.com/profiles/76561198279386724 WasterPl, 27 Marca 2020 Akceptuję. Wytyczne na pw. 4
M3ntos1 Opublikowano 30 Marca 2020 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 30 Marca 2020 Nick jakiego używasz: M3ntos Wiek: 15 (za 15dni 16) Staż gry na serwerze: na tym koncie około 15h na starym 70 Czy jesteś zaznajomiony z zasadami naszej sieci: Tak Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nie Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: - Jestem bardzo miły - Jestem osobą pomocną - Jestem bardzo aktywny - Nigdy nie wdaje się w kłótnie słowno - Zawsze upominam kiedy ktoś łamie regulamin Oświadczam, iż przebywam na serwerze: rano,po południu , wieczorem Oświadczam, że posiadam STEAM z grą Counter-Strike. Mój link do profilu: https://steamcommunity.com/profiles/76561199034237733/ WasterPl, 30 Marca 2020 Odrzucam. Brak Prime. 1
Zasłużony Fragowicz WasterPl Opublikowano 30 Marca 2020 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 30 Marca 2020 Szybka rekrutacja na admina zostaje zamknięta. Zapraszamy do składania podań w oficjalnym dziale podania na admina. 1 1
Właściciel GET Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Autor Właściciel Opublikowano 7 Kwietnia 2021 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi