ZjemCiKredki Opublikowano 3 Lutego 2020 Fragowicz Opublikowano 3 Lutego 2020 Test pamieci RAM. Program : Memtest
divaD Opublikowano 3 Lutego 2020 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Lutego 2020 (edytowane) 4 godziny temu, Eskaa napisał: Mam nadzieje ze dobrze zrobiłam Zasilacz Wymieniony był Bodajże 2 miesiące temu : Vero L2 500w Dziekuję już coś wiemy, C5 i C6 oznacza błąd sektorów dysku,pytanie w jakim stopniu.Jeszcze jedna prośba, i powiem Ci czy mogę,Ci pomoc naprawić. Generalnie dysk, który ma w pozycji 05 więcej niż 0 nie powinien być używany jako systemowy. Pobierz program Victoria i pokaż raport SMART oraz przeprowadź naprawę dysku (test z kolorowymi kwadracikami). Po teście daj screen. Edytowane 3 Lutego 2020 przez divaD 1
divaD Opublikowano 3 Lutego 2020 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Lutego 2020 Dobra wiadomość jest taka ,że dysk będzie żył. Zła to taka,że pozycja 5 RAW powinna wynosić 0. Jutro pomogę Ci naprawić te błędy. Tz. dzisiaj 1
Eskaa Opublikowano 3 Lutego 2020 Autor Fragowicz Opublikowano 3 Lutego 2020 Bardzo Dziękuję wszystkim za zaangażowanie i pomoc ! Dawid My " widzimy" sie później ..Jeszcze raz Bardzo ale to bardzo Dziękuję ❤️
divaD Opublikowano 3 Lutego 2020 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Lutego 2020 18 minut temu, Eskaa napisał: Dawid My " widzimy" sie później Na to liczę ???? Tak poważnie to cieszę się,że pomogło:)
Darkness.#exe Opublikowano 22 Lutego 2020 Zawieszony Opublikowano 22 Lutego 2020 Temat zamykam, widzę że sprawa wyjaśniona
Rekomendowane odpowiedzi