Zasłużony Fragowicz Queen of Hell Opublikowano 24 Stycznia 2020 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Stycznia 2020 Wuhan. Znajduje się w Chinach, skąd zaczął rozprzestrzeniać się koronawirus (2019-nCoV). Wiele chińskich miast zostało już zamkniętych, wstrzymano transport publiczny, zamknięto galerie, kina... Dodatkowo wczoraj, Pekin odwołał publiczne obchody Chińskiego Nowego Roku. Jakie są początkowe objawy? Gorączka, problemy układu oddechowego, a także trawiennego, sercowo-naczyniowego czy nerwowego. Chińczycy zaczęli budowę specjalnego szpitala, który będzie tylko dla pacjentów zakażonych koronawirusem. Budowa ma sie zakończyć za 6 dni. *Najświeższe informacje: Zanotowano pierwsze przypadki zakażeń w Europie (Francja). OFICJALNIE: 830 oficjalnie zakażonych, 25 zgonów. Nie ma oczywiście powodów do paniki. Decyzja WHO: nie ma zagrożenia zdrowia publicznego na skalę międzynarodową. Czy wirus dotrze też do Nas? Kiedy powstanie na niego szczepionka? Źródło 6 2 1
SZNYCEL Opublikowano 24 Stycznia 2020 Wykluczony Opublikowano 24 Stycznia 2020 Mam nadzieję, że nie dotrze.
Hopsialala Opublikowano 24 Stycznia 2020 Wykluczony Opublikowano 24 Stycznia 2020 Dżuma naszych czasów. Nie wychodzę z domu do końca roku.
Zasłużony Fragowicz Buska KOX Opublikowano 24 Stycznia 2020 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Stycznia 2020 Jobla idzie dostać w tych Chinach 3majcie sie tam bracia
Legendarny Fragowicz Hayu Opublikowano 24 Stycznia 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 24 Stycznia 2020 Usuwać aliexpress z zakładek. A tak poważnie, to masakra. Mam nadzieję, że to zwalczą zanim się rozejdzie. 2
Zasłużony Fragowicz Rosiol Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 25 Stycznia 2020 Z tego co się orientuję to mamy już 1317 potwierdzonych przypadków zainfekowania. Do tej pory życie straciło 41 osób Strach się bać, a pracuję kuźwa na lotnisku. Źródło
Zasłużony Fragowicz Queen of Hell Opublikowano 25 Stycznia 2020 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 25 Stycznia 2020 3 godziny temu, Rosiol napisał: Z tego co się orientuję to mamy już 1317 potwierdzonych przypadków zainfekowania. Do tej pory życie straciło 41 osób Strach się bać, a pracuję kuźwa na lotnisku. Źródło Nie wykluczone, dodatkowo czytalam gdzies, ze od polowy grudnia Chinczycy wiedzieli o calym tym wirusie, a dopiero niedawno odwolali loty itp
ʜᴀᴛᴇ. Opublikowano 25 Stycznia 2020 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 25 Stycznia 2020 Po wczorajszym oglądnięciu Resident Evil i po przeczytaniu Twojej pracy mam już takie schizy, że wszyscy zamienimy się w zombie, a ja mam ochotę już robić zapasy do schronu ? miejmy nadzieje, że do nas nic nie dotrze. Łap plusika 2
Zasłużony Fragowicz Queen of Hell Opublikowano 25 Stycznia 2020 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 25 Stycznia 2020 3 godziny temu, M4A1. napisał: Po wczorajszym oglądnięciu Resident Evil i po przeczytaniu Twojej pracy mam już takie schizy, że wszyscy zamienimy się w zombie, a ja mam ochotę już robić zapasy do schronu ? miejmy nadzieje, że do nas nic nie dotrze. Łap plusika Weź, ja jeszcze wczoraj sobie o duchach czytałam XD Dzisiaj rano sie balam do pracy isc ? 2
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 18 Października 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Października 2020 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie! 2
Rekomendowane odpowiedzi