Skocz do zawartości

[ZREALIZOWANA] AFK

divaD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie chce mi się przeglądać tematu (to nie jest nabijanie bezsensownie postów) pytanie,czemu tu nie ma AFK kicker... sztuczne zapełnianie serwera hm... nie.... ale nie zawsze jest admin który zgładzi.

AFK KICKER

Znacie go zapewne, ustawcie że nie ma wyrzucać a przenosić do poczekalni i jest z głowy.To denerwuje czasami.

PS.Być może jest inna nowsza wersja AFK kicker... podałem sprawdzoną gdy ja byłem od spraw technicznych serwerów :P więc trochę czasu minęło jak widać ????

Pozdrawiam.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Kiedyś (kilka lat temu, za mojej kadencji ) był wgrany AFK Kicker i odwalał głupotki, dlatego z niego zrezygnowano.

Chyba nawet wersja, którą podesłałeś. Nie wiem, czy wydano nowy, ulepszony plugin, który działałby bezproblemowo.

Myślę, że @ Raien  i @ .jasiek  więcej powiedzą na ten moment.

Opublikowano
7 minut temu, Rosé.? napisał:

Kiedyś (kilka lat temu, za mojej kadencji ) był wgrany AFK Kicker i odwalał głupotki, dlatego z niego zrezygnowano.

Chyba nawet wersja, którą podesłałeś. Nie wiem, czy wydano nowy, ulepszony plugin, który działałby bezproblemowo.

Myślę, że @ Raien  i @ .jasiek  więcej powiedzą na ten moment.

Jeżeli będzie problem to go odpowiednio mogę przerobić :) jeszcze pamiętam jak to się robiło?

Opublikowano
W dniu 14.01.2020 o 22:51, divaD napisał:

Jeżeli będzie problem to go odpowiednio mogę przerobić :) jeszcze pamiętam jak to się robiło?

AFK kicker jest z tego co widzę ale jest długi czas oczekiwania,można go zmniejszyć do 20-30 sekund ,niech przenosi na spekta

EDIT.Przepraszam za post pod postem, nie miałem opcji edytuj.  

• 1 rok później...
  • Właściciel
Opublikowano

fg_gun.png

- - -

Drogi Użytkowniku, 

Twoja propozycja została zrealizowana.

Z każdą zmianą dążymy do dalszego rozwoju Naszego projektu. 

Szczerze wierzymy, za ta propozycja nie będzie jednak Twoją ostatnią!

Pozdrawiamy,

FGTeam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności