Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skarga na: opiekuna / admina / gracza: Na serwer ;-;
Nick podczas gry: wpisz tu swój nick na serwerze: Santa Claus
Nick osoby oskarżonej: wpisz tu nick admina lub gracza, na którego składasz skargę; Nie ma, mi chodzi o skarge na serwer konkretnie na sklep
Dlaczego składasz skargę: Przedstaw krótki powód, dla którego składasz skargę: Kupiłem klase premium [zwiadowca] i klase mega prewmium [ghost] nie moge sie zalogowac! Gdy chce wejsc na serwer wywala mnie i pisze "Nieprawidlowe haslo" loguje sie na innym koncie o nicku : "Ja nic" i nadal nic z tego! Stracilem 30 zł! PROSZE O POMOC!
Data zdarzenia: wpisz tu przybliżoną datę oraz orientacyjną godzinę zdarzenia, na podstawie którego składasz skargę: Dzisiaj [12.01.2020]
Opis zdarzenia: opisz nam krótko i zwięźle sytuację, na podstawie której składasz skargę: Błąd z sklepsms opis powyżej
Dowód: wstaw tu dowód popierający skargę, np. w postaci dema lub screen''ów: Nie mam ale raczej łatwo zrozumieć oco mi chodzi.

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności