SanCikClausik Opublikowano 12 Stycznia 2020 Fragowicz Opublikowano 12 Stycznia 2020 Skarga na: opiekuna / admina / gracza: Na serwer ;-;Nick podczas gry: wpisz tu swój nick na serwerze: Santa ClausNick osoby oskarżonej: wpisz tu nick admina lub gracza, na którego składasz skargę; Nie ma, mi chodzi o skarge na serwer konkretnie na sklepDlaczego składasz skargę: Przedstaw krótki powód, dla którego składasz skargę: Kupiłem klase premium [zwiadowca] i klase mega prewmium [ghost] nie moge sie zalogowac! Gdy chce wejsc na serwer wywala mnie i pisze "Nieprawidlowe haslo" loguje sie na innym koncie o nicku : "Ja nic" i nadal nic z tego! Stracilem 30 zł! PROSZE O POMOC!Data zdarzenia: wpisz tu przybliżoną datę oraz orientacyjną godzinę zdarzenia, na podstawie którego składasz skargę: Dzisiaj [12.01.2020]Opis zdarzenia: opisz nam krótko i zwięźle sytuację, na podstawie której składasz skargę: Błąd z sklepsms opis powyżejDowód: wstaw tu dowód popierający skargę, np. w postaci dema lub screen''ów: Nie mam ale raczej łatwo zrozumieć oco mi chodzi.
Właściciel GET Opublikowano 12 Stycznia 2020 Właściciel Opublikowano 12 Stycznia 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi