Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skarga na: opiekuna
Nick podczas gry: taczka
Nick osoby oskarżonej: psiaq*
Dlaczego składasz skargę: Brak profesjonalizmu, amatorka na zlym stanowisku
Data zdarzenia: 20.00 03.01.2020
Opis zdarzenia: Wybralismy mape italy_xmas po pierwszej rundzie bez pytania (vote zmiana tak/nie) dostalismy vote na 3 zalosne mapy, wybacz ale opiekun nie powinien sie tak zachowywać.
Dowód: akurat to mozna sprawdzic w demku

• Karambit w plecy (-) 8
  • Zmieszanie 1
  • Śmiech 3
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Hahahaha xD  teraz to mnie Pan rozbawiłeś.

Pozwolę się wypowiedzieć bo akurat byłem w tedy na serwerze.

Prawdą jest, że ta mapa została wybrana, ale @ psiaq*  nie zmienił jej na swoje widzimisię tylko, po pierwsze poinformował o zamianie  przez mikrofon, po drugie większość graczy się zgodziła z nim zresztą ja też, Bo przy takiej  frekwencji  jaka była w tedy na serwerze ( duża), ta mapa spowodowała by jedynie spadek graczy i to znaczy, bo już tak nie jednokrotnie było.

Dlatego zmieniona została mapa, nie bo komuś się tak podobało, tylko po to, żeby gracze nie pouciekali i potem nie było płaczu, że nie ma z kim grać. Po za tym zostało zrobione vote z mapami, żeby gracze mieli wybór co grać.

Tyle w temacie a tak na przyszłość, następnym razem w podobnej sytuacji najpierw polecałbym po prostu zapytać, dlaczego ktoś postąpił w ten a nie inny sposób zamiast od razu składać skargi, zaoszczędzi to nie potrzebnego zamieszania :)

1 godzinę temu, taczka napisał:

Dlaczego składasz skargę: Brak profesjonalizmu, amatorka na zlym stanowisku

Tego typu komentarze też może zostaw dla siebie, szczególnie jak nie masz o czymś oraz o kimś zielonego pojęcia. 

Pozdrawiam Looko.

Edytowane przez Looko.
  • Ustrzel fraga! (+) 4
  • Karambit w plecy (-) 1
  • Serduszko fragowe (+) 2
Opublikowano

Widzisz looko, swój swojego broni ale pierwsze co powinien uczynić to dac vote czy gracze są chetni na zmiane mapy a nie od razu dawac mapy. Akurat twoja wypowiedz nie ma tutaj sensu bo sprawa jest oczywista, powinien dac vote zmiana tak / nie bo skoro ta mapa byla to znaczy ze ktos ją wybral a nie sama wskoczyła

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Powinien dać vote? a jeśli gracze sami pisali żeby była zmiana? ja np mówiłem żeby zmienili bo wyjdę a na pewno nie byłem jedyny...

Opublikowano

Może i nie byłam świadkiem samej sytuacji na serwerze.  Jednakże chciałabym wtrącić swoje trzy grosze. 

Po 1, znam Psiaka ho ho ho i nie uwierzę, że sam sobie zmienił mapę, bo miał takie "widzi-mi-się", widocznie były prośby od graczy. Tak, jak pisano wcześniej serwer był pełen ludzi, a mapa była po prostu za mała. Okej, rozumiem, że chciałeś grać jedną konkretną, ale czy przez to połowa serwera ma wyjść? Bo Ty chcesz grać to i koniec. 
Po 2, zarzucanie komuś braku profesjonalizmu, czy amatorki po jednej sytuacji jaką się widziało, jest co najmniej żenujące.  Wiesz, że człowiek, który pyta nie błądzi?

Co jak co, ale jeszcze nigdy się nie spotkałam z jakąkolwiek amatorką, czy też jak mówisz brakiem profesjonalizmu z jego strony.  W tym momencie nie chodzi o wystawianie nie wiadomo jakiej laurki Psiakowi, ale chodzi o to, że wystarczy zapytać, a nie pisać skargi. Szczególnie, że jak ja wchodziłam na serwer tuż po zmianie mapy, to nikt z tego powodu nie płakał. Ba nikt nawet nie wyszedł. A tu proszę, skarga bez jakiejkolwiek przyczyny. Skoro Ci to przeszkadzało, trzeba było to zgłaszać na u@, na pewno któryś z adminów by wszystko wyjaśnił. 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Śmiech 1
  • Serduszko fragowe (+) 1
Opublikowano

Jeśli jeszcze mogę udzielać głosu to powiem że jeśli znałbyś schematy jakie panują na serwerze aby wszystko współgrało to inaczej byś na to patrzył... Opiekun/Admin musi wiedzieć co zrobić w danej sytuacji aby graczy było więcej a nie mniej, liczy się z głosem graczy i tym czego potrzebują w danej chwili, służy pomocą. Mogło być wcześniej głosowanie samych małych map bo nikt nie nominował większych i na 25 graczy uruchamia się mapa załóżmy fy_pool_day...  Nawet bym nie wchodził na serwer szczerze mówiąc. 

Jak pisałem wcześniej jest opcja nominacji więc jeśli to zrobisz masz szanse na to że będzie grana Twoja mapa jaką sobie zechcesz, jeśli natomiast większość osób jest za zmianą to tego się osoba funkcyjna trzyma. To tak jak demokracja w naszym kraju tu nie ma wolnej amerykanki!

Dodam od siebie... jesteś chłop czy kalesony?? Jest taki program jak TeamSpeak3, wchodzisz na ts3.fragujemy.com i rozmawiasz z osobą którą uważasz za "amatora"... wyjaśniacie sobie co i jak a nie rozlewasz łzy na forum, w życiu też tak biegasz na komisariat z błahostkami? 

Odszedłem z 4FUN'a więc masz drogę wolną, startuj na Administratora i pokaż nam jak się wykonuję tę fuchę :) 

A nóż zostaniesz Opiekunem i wtedy zobaczysz że to nie jest tylko dawanie kicków, zmienianie map, robienie vote a dużo poważniejszych czynności aby serwer progresował! 

Zmężniej, nie pozdrawiam. 

• Serduszko fragowe (+) 5
Opublikowano

Witam,

Ja również nie byłem świadkiem zaistniałej sytuacji, ale pisząc o brak profesjonalizmu ze strony @ psiaq*  jest kpiną, grałem z psiaqiem wiele lat jak i współpracowałem jako admin  a jeśli chodzi o tą sytuacje według mnie i pewnie każdego admina grającego na tym serwerze decyzja i zachowanie było słuszna, zrobił to na prośby innych graczy i walczył o jak najlepsza frekwencje na serwerze a to jest chyba bardzo ważne a niestety każdemu graczu nie da się dogodzić co do mapy ale z tego co czytam byleś mniejszością, której to nie pasowało.

Zanim kolejny raz kogoś oskarżysz o brak profesjonalizmu  nie wiedząc z jakich powodów jakiś admin zmienił mapę lub coś innego to po prostu się zastanów albo zapytaj się a na pewno każdy admin Ci odpowie na zadane pytanie.

Dla mnie Psiaqu postąpił słusznie.

Pozdrawiam.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Może i nie gram na 4FUNie, ale przy tej skardze nie mogę przejść obojętnie. 

Dla mnie to wygląda tak. Gracze zgodzili się na vote (a przynajmniej ich większość) i to po wcześniejszym uprzedzeniu. Ty (jak ten wkurwiony dzieciak, któremu kumpel zabrał zabawkę idzie na skargę do matki) wchodzi na forum i zarzuca opiekunowi nieprofesjonalne zachowanie, całe szczęście, że to nie Ty jesteś tutaj odpowiedzialny za ocenę Administracji.

Zauważyłam, że na forum coraz więcej takiej dzieciarni. Rada ode mnie: najpierw myśl, później działaj. 

Wersja humorystyczna: 

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Śmiech 3
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

@ taczka  co Ty wiesz o braku profesjonalizmu, jak Cię jeszcze na ZM nie było :))

@ psiaq*  uważaj, bo chłop Ci zaraz cały mapcykl wywiezie :D

• Śmiech 6
Opublikowano (edytowane)

Jak wszyscy to wszyscy.

Ja za @ psiaq*  stanę murem choćby nie wiem co.

Byłem adminem na 4fun ponad rok czasu i nigdy prze nigdy nie spotkałem się z brakiem profesjonalizmu lub amatorstwem ze strony Kamila.Zawsze dbał o to, żeby na serwerze było jak najwięcej graczy i żeby gra była atrakcyjna dla wszystkich.Nigdy nie robił czegoś wbrew graczom czego nas (adminów) uczył i wmawiał przy każdej okazji.

@ taczka  wydaję mi się, że nie masz jaj skoro piszesz tu takie pierdoły zamiast tak jak zostało wyżej wspomniane, napisać do @ psiaq*  lub pogadać na ts3.

Chciałeś chłopie wzbudzić atencję wokoło siebie co niestety tutaj Ci się nie uda.

Chyba, że chodzi o to, że to młode (Twoje) pokolenie jest roszczeniowe i próbujesz tutaj szukać jakiś swoich totalnie debilnych praw.To jest właśnie to co aktualna władza robi z ludźmi - „wszystko się Wam należy” ? 

Ale przecież Jarek jest super ❤️

Skarga śmieszna i tyle.

Edytowane przez Czerwion
  • Serduszko fragowe (+) 2
Opublikowano

Nie znam za dobrze @ psiaq*  ale miałem zaszczyt zagrać z nim parę rund.

Po co ta skarga? Wszystko jest jasne jak słońce wystarczy przeczytać regulamin. Czego najwidoczniej ty nie zrobiłeś.

Powinien przyczyniać się do rozwoju serwera mu powierzonego, jak i całej sieci serwerów. - z tego co wiem zmieniając małą mape przy dużej ilości graczy przyczynił sie bardzo do rozwoju serwera.

Powinien udzielać wsparcia graczom w każdej sprawie dotyczącej powierzonego mu serwera. - Hmm... Nie mówi Ci to cos? Jeśli miał spam na u@ o zmianie mapy to udzielił wsparcia graczom. Informując o zmianie mapy...

Tyle odemnie.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Witam.

Była mapa de_aztec_winter, pod koniec niej było vote. Wygrała mapa cs_italy_xmas. Po krótkiej rozmowie z @Looko doszliśmy do wniosku, że przeprowadzimy vote ponieważ ta mapa jest po prostu słaba. (mój błąd, że ją w ogóle wrzuciłem na serwer). Po czym od razu powiedziałem przez mikrofon do wszystkich, by nie wychodzili z serwera to zrobię vote. Dlaczego tak zrobiłem? Nie raz byłem świadkiem takiej sytuacji, że ludzie uciekali z tej mapy. Po zmianie mapki zrobiłem vote, do wyboru było:  anarchy, mirage i piranesi. Jedna znana często grana i dwie mniej. Dlaczego te? Ponieważ do moich obowiązków należy też śledzenie czego potrzebują gracze i jakie mapy preferują. 

Mam nadzieję, że to zrozumiesz, bo jaśniej już nie potrafię wytłumaczyć i nie chce mi się szarpać na słowa. Nawet konkretnego dowodu nie dałeś, a płaczesz jak małe dziecko.

Czekam na rozpatrzenie tej skargi przez osobę z Administracji.

Przy okazji, dziękuję wszystkim za miłe słówka :)

• Ustrzel fraga! (+) 5
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano
W dniu 3.01.2020 o 20:07, taczka napisał:

Dowód: akurat to mozna sprawdzic w demku

Gardzę lenistwem.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności