Skocz do zawartości

[KOSZ] Skarga na kZa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Skarga na: admina 
Nick podczas gry: Paladyn
Nick osoby oskarżonej: kZa
Dlaczego składasz skargę:  Naduzywanie admina na serwerze
Data zdarzenia: 11..26.10`9
Opis zdarzenia: Na mapie gbox6 lub 7 podczas rozpoczecia rundy matka zm wszedl do kampy gdy wchodzilem za nim to mnie zarazil, po czym napisalem na czacie gosciu, matka zm kurla wchodzi do kampy 1. Po chwili probowalem nawiazac dialog gdzie byla masa hejtow na czacie. Jak sie okazalo ma serwerze pojawil sie kZa i jak to z nikad nie zdazylem jeszcze nic nie napisac na czacie a juz wylapalem jako 2 bana na 10 h
Dowód: Nie wiem skad wzaisc demo. Facet widocznie mial zepsuty humor bo 5 minut po zdazeniu znikna z serwera a wszedl po to zeby sie na kims odreagowac

Czytalem ze DaLeK mial podobna sytuacje nie dziwie sie ze agresywny admin na serwerze jest to trzeba go na urlop wyslac

Edytowane przez PaLadyn
  • Śmiech 2
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wystarczy otworzyć oczy... W liście serwerów widnieje coś takiego jak "Dema HLTV"... Przy okazji poszukaj słownika..

• Śmiech 2
Opublikowano

Sorry mordo  nie przebywam na forum zeby tutaj  szperac przychodze jak mnie cos gryzie jak ja mam inwestowac na tym serwerze w vipa jak mi go ktos bedzie skracal dla zabawy. A po za tym slownik tu nie jest potrzebny skoro przeczytales co napisalem a niestety ale mam ang windowsa i nie mam polskich znakow ;]

• Śmiech 4
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Masz 3 dni czasu na dostarczenie dowodów. W innym wypadku skarga zostanie odrzucona.

Pozdrawiam

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano
1 godzinę temu, PaLadyn napisał:

Sorry mordo  nie przebywam na forum zeby tutaj  szperac przychodze jak mnie cos gryzie jak ja mam inwestowac na tym serwerze w vipa jak mi go ktos bedzie skracal dla zabawy. A po za tym slownik tu nie jest potrzebny skoro przeczytales co napisalem a niestety ale mam ang windowsa i nie mam polskich znakow ;]

To "narazie" w takim razie. W tym momencie oczerniasz admina nie przedstawiając żadnych dowodów, ponadto jak widać marnujesz nasz czas. :)

PS. Nie miałem na myśli polskich znaków, a bardziej formy jakimi operujesz. "POZDRO MORDO".

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności