Mategros Opublikowano 8 Listopada 2019 Elitarny Fragowicz Opublikowano 8 Listopada 2019 Witam. Chciałbym o możliwość wrocenia na siec. Chciałbym nadal tworzyć tą społeczność razem z wami, zależy mi na tym projekcie. Obiecuję, że już nie złamie regulaminu, jeżeli dostane szansę i odblokowanie głównego konta. Proszę..
Mategros Opublikowano 8 Listopada 2019 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 8 Listopada 2019 @ GET proszę..
Czerwion Opublikowano 8 Listopada 2019 Donator Opublikowano 8 Listopada 2019 @ Mategros. , ja myślę, że jak kupisz dużo kwiatów i czekoladki dla @ GET i mu je osobiście wręczysz, przepraszając za swoje uchybienia to nasz właściciel może Ci wybaczy P.S od paru osób wiem, że to działa Trzymam kciuki powodzenia! @ Damo , nie przepuścisz żadnej okazji żeby kogoś dojechać ??? Damo, 8 Listopada 2019 Prawdę mówiąc to zostałem do tego namówiony ^^
Mategros Opublikowano 9 Listopada 2019 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 9 Listopada 2019 @ Damo Zgody nie wyraziłem na dodanie mojego zdjęcia więc jakim prawem dodałeś? Proszę o usuniecie.
Zasłużony Fragowicz Damo Opublikowano 9 Listopada 2019 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 9 Listopada 2019 @ Do usuniecia prawo dżungli, skoro publicznie udostępniasz swoją mordę na innych sieciach. Pa. 3 1
Legendarny Fragowicz PoLaR Opublikowano 9 Listopada 2019 Legendarny Fragowicz Opublikowano 9 Listopada 2019 Ja bym się na twoim* miejscu umówił wizytę z psychiatrą, bo ewidentnie coś z tobą* jest xd 1
Właściciel GET Opublikowano 9 Listopada 2019 Właściciel Opublikowano 9 Listopada 2019 Ten psychol się nigdy nie zmieni. Jak zwykle postanowił mi pogrozić na pw, że jak nie usunę tego zdj to zaspamuje forum. I odwraca kota ogonem, że tylko potrafimy się z niego śmiać, bla bla bla... To jest smutne, skąd się tacy manipulatorzy biorą. Potwierdza to ilość banów na innych sieciach serwerów. Wszędzie jest blokowany... 7 1 1
Darkness.#exe Opublikowano 9 Listopada 2019 Zawieszony Opublikowano 9 Listopada 2019 Zapisałem sobie jego IP w razie czego jak będzie się rejestrował to się mu da nagrodę 4
Legendarny Fragowicz heroine Opublikowano 9 Listopada 2019 Legendarny Fragowicz Opublikowano 9 Listopada 2019 @ Never Back Down brawo yeti, w tych czasach zapisywanie ip jest useless jak ten komentarz co napisałeś. 1 4
Czerwion Opublikowano 9 Listopada 2019 Donator Opublikowano 9 Listopada 2019 @ xvnvx a Ty się Lilka jak zwykle musisz wymądrzać! ? 1
Właściciel GET Opublikowano 9 Listopada 2019 Właściciel Opublikowano 9 Listopada 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi