Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym o możliwość wrocenia na siec. Chciałbym nadal tworzyć tą społeczność razem z wami, zależy mi na tym projekcie. Obiecuję, że już nie złamie regulaminu, jeżeli dostane szansę i odblokowanie głównego konta. Proszę.. 

Opublikowano

@ Mategros. , ja myślę, że jak kupisz dużo kwiatów i czekoladki dla @ GET  i mu je osobiście wręczysz, przepraszając za swoje uchybienia to nasz właściciel może Ci wybaczy :) 

P.S od paru osób wiem, że to działa :)

Trzymam kciuki powodzenia! 

@ Damo , nie przepuścisz żadnej okazji żeby kogoś dojechać ???

Damo,
Prawdę mówiąc to zostałem do tego namówiony ^^
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

@ Do usuniecia  prawo dżungli, skoro publicznie udostępniasz swoją mordę na innych sieciach.

Pa.

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Smutek 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ja bym się na twoim* miejscu umówił wizytę z psychiatrą, bo ewidentnie coś z tobą* jest xd

• Śmiech 1
  • Właściciel
Opublikowano

Ten psychol się nigdy nie zmieni. Jak zwykle postanowił mi pogrozić na pw, że jak nie usunę tego zdj to zaspamuje forum. I odwraca kota ogonem, że tylko potrafimy się z niego śmiać, bla bla bla... 

To jest smutne, skąd się tacy manipulatorzy biorą. Potwierdza to ilość banów na innych sieciach serwerów. Wszędzie jest blokowany...

• Ustrzel fraga! (+) 7
  • Szok 1
  • Serduszko fragowe (+) 1
Opublikowano

Zapisałem sobie jego IP w razie czego jak będzie się rejestrował to się mu da nagrodę :D

• Zmieszanie 4
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności