Mategros Opublikowano 7 Listopada 2019 Elitarny Fragowicz Opublikowano 7 Listopada 2019 Nick podczas gry: Mategros Nick admina: - Powód bana: Ban na sieci. Data zdarzenia: Około 6 miesięcy temu. Opis zdarzenia: Około 6 miesięcy temu dostałem bana na moje główne konto na forum - @ Mategros . Kiedyś grałem na serwerze i zostałem zbanowany z powodem "Ban na sieci". Chciałbym wszystkich za to przeprosić, i bardzo bym chciał uczestniczyć nadal w tym projekcie - Fragujemy.com. Zależy mi na odblokowaniu na serwery, i odblokowanie mojego głównego konta na forum. Bardzo was proszę. 1
Zasłużony Fragowicz kZa Opublikowano 7 Listopada 2019 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Listopada 2019 To chyba jakiś żart...jak mnie pamięć nie myli to raz już odwaliłeś za co zostałeś zbanowany po czym się nad tobą zlitowali i dali ci szanse...której nie wykorzystałeś bo po jakimś czasie znów odwalałeś, więc się już nie kompromituj. 1
Zasłużony Fragowicz Damo Opublikowano 7 Listopada 2019 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Listopada 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie. 1
Rekomendowane odpowiedzi