Skocz do zawartości

[ODRZUCONA] Skarga na gracza Bartas

Egote160IQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skarga na:gracza
Nick podczas gry: Egote160IQ
Nick osoby oskarżonej: Bartas
Dlaczego składasz skargę: Odkąd gram na serwerze dzień w dzień słychać mocne nadużywanie mikrofonu ze strony tego gracza. Częste wyzwiska, prowokacje czy też po prostu przekleństwa których myślę tak młoda osoba nie powinna używać w co drugim słowie, gdy jest administrator na serwerze z reguły siedzi cicho ale jak wiadomo nie zawsze jest to możliwe.
Data zdarzenia: 12/10/2019
Opis zdarzenia: Częste nadużywanie mikrofonu, wyzywanie etc.
Dowódhttp://596279.node2.pukawka.pl/dem-awp_zvk_fg-1570877404-1570878361.zip 11:40 - jakieś pojedyncze wyzywanie.

http://596279.node2.pukawka.pl/dem-awp_nuke_fg-1570879318-1570880282.zip 1:50 Wyzywanie się z młodszym graczem serwera.

Już pominę fakt, że gracz co chwilę dosłownie płacze o niedynamiczną grę innych po czym nawet jak na demku wyżej potrafi siedzieć przez kilka rund na kucaku w jednym miejscu i dodając tylko, że będzie tak robił gdy ktoś go upomina. Oczywiście do wszystkiego dochodzi nadużywanie mikrofonu bez mutacji z ciągłymi przekleństwami, narzekaniem na cheaterów etc. Dzień w dzień praktycznie słychać gdy ludzie mówią, że mają po prostu dosyć jego gadania, niestety niczym to nie skutkuje. Nie wiem czy podchodzi to pod bana, ale moim skromnym zdaniem gdy ponownie skończy mu się mute raczej nic to nie zmieni, człowiek który tak "żyje grą" nie zwraca chyba uwagi na to co mówi.  Miałem nadzieję na więcej dowodów ale nie spodziewałem się jak monotonne może być oglądanie demek, szczególnie, że na początku pobrałem większość takich gdzie nie było gracza nawet na serwerze. Jeśli będzie potrzeba mogę w wolnej chwili przejrzeć jeszcze troszkę więcej bo mimo wszystko polowałem głównie na fragment gdy zaczął wyzywać komuś matkę a pamiętam to do dzisiaj.  A to chyba kwalifikowałoby się pod coś więcej :D A tym czasem życzę miłego dnia :) 

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo @ Bartas21 , dostał wczoraj mute na tydzień. Więc na tydzień jest spokój. Opiekun serwera @ WasterPl poinformował go również, że jeśli sytuacja po wygaśnięciu muta się nie zmieni, a on nadal będzie zachowywał się w taki sposób, kary będą dłuższe.  

Co finalnie skutkuje tym, że nie usłyszymy go już na serwerze.  ;)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Dostał muta na tydzień.

Jeśli będzie się to powtarzać dostanie na miesiąc, a później na zawsze.

Jeśli będzie pisał jakieś beznadziejne rzeczy, wyzwiska, przeklinał to proszę wszystko zapisywać ss lub poprostu data i godzina i się zgłosić do mnie lub napisać skargę.

Co do matki mogło tak być, ale no nie mamy podstaw z dowodem...

Więc póki co ma muta.

Skargę zostawiam otwartą przez 2 dni jeszcze, jeśli ktoś ma jakieś dowody to zapraszam.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Twoja skarga została rozpatrzona negatywnie.

Dostarczony dowód jest niepełny bądź nie jest wystarczający.

Zespół Fragujemy.com!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności