BOT [BOT] Raporcik Opublikowano 8 Października 2019 BOT Opublikowano 8 Października 2019 W dniu 08.10.2019 16:47 użytkownik hey alexa hey alexa otrzymał ostrzeżenie od PACIU. Ostrzeżenie nadane za ten post. Typ ostrzeżenia: Stosowanie niewłaściwego języka Ilość punktów karnych: 2 ( wygasa 07.10.2020 14:47 ) Notatka administracyjna: Brak kultury Notatka do użytkownika: Nie dodano notatki. Jeśli widzisz nieprawidłowość tego ostrzeżenia, napisz w tym temacie! Cytuj
BOT [BOT] Raporcik Opublikowano 8 Października 2019 Autor BOT Opublikowano 8 Października 2019 W dniu 08.10.2019 22:17 użytkownik hey alexa hey alexa otrzymał ostrzeżenie od Czerwion. Ostrzeżenie nadane za ten post. Typ ostrzeżenia: Ostrzeżenie Ilość punktów karnych: 0 ( nigdy nie wygasa ) Notatka administracyjna: Nie dodano notatki. Notatka do użytkownika: Ogólny brak mózgu Jeśli widzisz nieprawidłowość tego ostrzeżenia, napisz w tym temacie! GET, 8 Października 2019 Ostrzeżenie zostało wycofane! Cytuj
Leisik Opublikowano 8 Października 2019 Fragowicz Opublikowano 8 Października 2019 Cytat Ze sie wypowiem, bo sprawa też troche mnie dotyczy. Ban za nick na 7 dni? Ban za ignorowanie słow admina na 7 dni? To są upomnienia, których nie zawsze musi gracz słuchać co skutkuje banem dopiero wtedy. W dodatku upominałeś nas o co czego nie było w regulaminie normiku. (ale nie na 7 dni XDXD) Pyskowanie - ziomek Ci wytłumaczył gdzie się ustawia aliasy, waity, bo z tego co było widać to nie wiedziałeś. Ja przed wejsciem na serwer czytałem regulamin. Nie było nic o +duck, +jump na rolce więc essa. Patrząc na regulamin (Upominałeś bez powodu, banowałeś bez powodu, ban ze śmiesznym powodem) to ty jesteś po gorszej stronie i więcej odjebałeś niż my. Za napisanie "normiku" (u osób, które graja dłużej w cs'a oznacza to osobę, która nie grała nigdy mixów, siedzi tylko na serwerach ffa) i "odjebałeś" - Nie sądze, żeby to było jakieś bardzo wulgarne, żebym dostał za to aż 2 warny. Prosze o rozpatrzenie tego warna, ponieważ według mnie jest on nie słuszny. Cytuj
Leisik Opublikowano 8 Października 2019 Fragowicz Opublikowano 8 Października 2019 40 minut temu, Raporcik napisał: W dniu 08.10.2019 22:17 użytkownik hey alexa hey alexa otrzymał ostrzeżenie od Czerwion. Ostrzeżenie nadane za ten post. Typ ostrzeżenia: Ostrzeżenie Ilość punktów karnych: 0 ( nigdy nie wygasa ) Notatka administracyjna: Nie dodano notatki. Notatka do użytkownika: Jeśli widzisz nieprawidłowość tego ostrzeżenia, napisz w tym temacie! A to co to za notatka dla użytkownika? I to ja zachowuje się jak dziecko @ GET @ bygi @ Kocmouch Prosze o wyjaśnienie tej notatki. 1 Cytuj
Właściciel GET Opublikowano 8 Października 2019 Właściciel Opublikowano 8 Października 2019 Wycofane. 2 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi