Skocz do zawartości

[KOSZ] skarga na admina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skarga na:  admina 
Nick podczas gry: Ta
Nick osoby oskarżonej: SMIGLO
Dlaczego składasz skargę: chlop nie zna sie na grze i dal mi bana za wh
Data zdarzenia: 2019/08/07 21:48
Opis zdarzenia: ja czysty i w miare dobry gracz zostalem nieslusznie zbanowany przez tego chlopa bez szkoly. Masz link do faceit goldzie  https://www.faceit.com/pl/players/WhataGoose

Dowód:

DEMO http://553876.node29.pukawka.pl/dem-de_mirage-1565205566-1565207490.zip

17:00 cały czas trzymasz celownik  wprawo na okno.

17:10 Zdradzasz się i strzelasz z wyprzedzeniem, zanim przeciwnik się zdążył wychylić.

17:24 Przez ścianę widzisz przeciwnika na B, wchodzisz jak do siebie i od razu idziesz w jego kierunku, jak strzelasz w niego celownik masz z boku a on dostaje głowe.

17:40 Dajesz info, że z kuchni poszedł 1 na B - jasnowidz.

17:50 Celownik skacze tobie jak na taką odległość.

18:40 Troche model był za scianą. 

19:13 Akcja na B  aż 3 razy zerkasz na winiaka i modelu jego nie widać na pixelach, odwracasz się w kierunku kuchni by sprawdzić, potem idziesz prosto na niego.

23:11 Strzelasz idealnie przez box na głowę, ale nie trafiasz.

23:12 Chciałbym umieć tak sie poruszać w smoke i patrzeć na modele.

25:43 No taki reflex to nawet rzeźnik nie miał i zastanawia mnie czemu przed oddaniem strzału po namierzeniu wyłączasz skope i oddajesz strzał.

26:30 Nie mogłeś go widzieć

26:43 Fakt, że było info, ale na 2 pixele takli flik z dokładnym wcelowaniem jakoś nie wierzę.

28:15 Mogłeś dyskretniej sprawdzić położenie przeciwników zerkając w lewo przez scianę dokładnie na modele.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jakoś mojego życiorysu nie dawałem nigdzie tak więc, jak możesz kogoś oceniać, że jest bez szkoły beka ......

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Czy ja dobrze czytam powód? Chłop nie zna się na grze i dał mi bana? Idąc tym tropem już dawno każdy admin nie pełniłby tej funkcji, bo dajemy bany ?

Słuszne czy nie, od tego jest odwołanie skoro nie przeszło oznacza, że słusznie został dodany, a ty jeszcze składasz skargę, bo według ciebie, podkreślam, według ciebie, ŚMIGŁO nie zna się na grze. To jakby szef mnie z roboty zwolnił, a ja bym skargę na niego do urzędu pracy złożył ?

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności