Legendarny Fragowicz H4rmus Opublikowano 30 Lipca 2019 Legendarny Fragowicz Opublikowano 30 Lipca 2019 Cześć Fragowicze! Piszę do Was z pytaniem, czy są wśród nas jeszcze jacyś gracze tej klasycznej gry młodości? Jeżeli jesteś stałym graczem, lub ewentualnie grałeś i chciałbyś/chciałabyś podzielić się z nami swoimi wspomnieniami - to napisz w tym temacie! Pozdrawiam, Harmus
Administrator Główny gtx Opublikowano 30 Lipca 2019 Administrator Główny Opublikowano 30 Lipca 2019 Grałem bardzo długo i sam miałem swojego własnego otsa ale nie można tego nazwać prawdziwą Tibią, gdyż to był OTS na podstawie dragon balla, np DBV, czy WoDBO. 1
Legendarny Fragowicz Bersiak! Opublikowano 30 Lipca 2019 Legendarny Fragowicz Opublikowano 30 Lipca 2019 Spędziłem przy tej grze 1/4 swojego życia. Swego czasu gra sprawiała przyjemność.. Teraz wszystko robione jest pod zarobek, zbyt wiele ulepszeń jak dla mnie i dla wielu starych wyjadaczy. Został mi jakiś symboliczny pecik na Vunirze, reszta postaci sprzedana. 1 1
Akuma Opublikowano 31 Lipca 2019 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 31 Lipca 2019 Mam kilka postaci do dziś :O. Tibijka zjadła całe młode lata xx 1
Darkness.#exe Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zawieszony Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Lubię grywać Tibie typu DB
veroz Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Do dzisiaj się gra czasem wejde wbić lvl, Ogos Ralon Of Guardian nick, od 2005 tyle udało mi się wbić xD jeszcze mam Sorca, a tak to na ots jakimś czasami się pogra jak przyjdzie zima
q1y Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Fragowicz Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Grało się. Nawet niedawno coś tam na jakiś ots'ach
Rekomendowane odpowiedzi