PaLadyn Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Fragowicz Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Skarga na: opiekuna / admina / gracza adminaNick podczas gry: wpisz tu swój nick na serwerze P4l4DynNick osoby oskarżonej: wpisz tu nick admina lub gracza, na którego składasz skargę DamoDlaczego składasz skargę: Przedstaw krótki powód, dla którego składasz skargę Niesłuszne zbanowanieData zdarzenia: wpisz tu przybliżoną datę oraz orientacyjną godzinę zdarzenia, na podstawie którego składasz skargę 18.04.19Opis zdarzenia: opisz nam krótko i zwięźle sytuację, na podstawie której składasz skargę Damo zbanował mnie na 2 godz. powód irytujesz, po tym jak skomentowałem mape że jest nudna dodam że obraził mnie i wysłał mnie na bazar po nowy mózg na bazar, facet mozg to ja mam i nie kupiłem na bazarku 6
Zasłużony Fragowicz Damo Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Zdecyduj się czy chcesz napisać skargę czy odwołanie. Jeśli skargę to wstaw dowód i wypełnij solidnie cały formularz. 1
Zasłużony Fragowicz Damo Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi