Skocz do zawartości

[CS:GO] Dyskusja o zmianach na serwerze DEATHMATCH

[BOT] Fraguś

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 rok później...
Opublikowano

Wnoszę o zmianę dwóch dość irytujących respów na mapie de_cache.
1).
1.thumb.png.9b4ecf7f5208af725559aa5c11bf6e8f.png (connector)
- problem z tym respem jest taki, że jesteśmy ze stackowani w skrzynce i nie możemy się ruszyć i musimy czekać, aż ktoś nas zabije lub wpisać "kill" w konsoli.

2).
2.thumb.png.01e2a114393234f79fd6f1afb1ee4d66.png (cement na midzie)
- problem z tym respem ( o ile ten resp ciągle istnieje, bo wcześniej był, a teraz jak chciałem zrobić ss'a to nie zrespiłem się w nim przez całą mapę ) jest to, że o ile możemy się ruszyć, to
sprawia to dość duże problemy.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

@ Emekk  takich spawnów jest więcej, nie tylko na mapie de_cache. Żeby się "uwolnić" wystarczy przytrzymać ctrl, albo ctrl i skakać jak opętany.

Pogram i porobię ss'y tych spawnów, znajdę więcej to podeślę.

Opublikowano

Siema,

Pograłem parę minut na DM i jedyną rzeczą, która była irytująca to odpalające się powtórki raz na 2-3 śmierci. Według powinne one być całkowite usunięte z Deathmatcha, bo przeciez na tym serwerze chodzi o to żeby jak najszybciej się respić i napierdalać.

• Właściciel
Opublikowano
3 godziny temu, Hayu napisał:

@ Emekk  takich spawnów jest więcej, nie tylko na mapie de_cache. Żeby się "uwolnić" wystarczy przytrzymać ctrl, albo ctrl i skakać jak opętany.

Pogram i porobię ss'y tych spawnów, znajdę więcej to podeślę.

Wszystkie spawny zostały przeze mnie już sprawdzone. I uwierz mi, ale był tylko 1 spawn, który blokował, czyli ten o którym napisał @ Emekk . Dodatkowo na dust2 przerobiłem parę spawnów, niektóre usunąłem, a na mirage dokonałem korekty ( szczególnie zlikwidowałem spawny w powietrzu, przez co był efekt skoku ), zaś cache zrobiłem całkowicie od nowa.

2 godziny temu, k4rlos napisał:

to odpalające się powtórki raz na 2-3 śmierci. Według powinne one być całkowite usunięte z Deathmatcha

Dziękuję za zgłoszenie. Błąd wynika z faktu, iż konfigurowałem od podstaw serwer dziś w nocy zmieniając jego tryb z competetive na casual. Możliwe, że przez to zapomniałem o powtórce, zaraz poprawię.

Pozdrawiam 

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam, chciałbym zgłosić w dniu dzisiejszym małego buga, który dotyczy rankingu. Otóż mój exp na tym serwerze wynosi ok. 15500
image.png.8e006f8f3a16c12e046c9af3963f6873.png

Co daje mi rangę - Frag-Level 35 na serwerze 
image.thumb.png.e1367b8688c4f5c203eb34d62855ff66.png

Lecz na stronie przy ok. 15500 exp wyświetla rangę - Frag-Level 36

image.png

Kwestia jest taka, że to nie dotyczy tylko mnie, lecz dotyczy to całego rankingu na stronie. Ranking na witrynie jest o 1 rangę wyższy niż na serwerze. 

• image.png.5e16c08464030356b747965e4e6e9780.png       ≠       image.png.7ecac80de4b70f2680e3a4be6d637dcc.png

• image.png.ff2bafda67bbcc06a08c984145ffd3b1.png       ≠       image.png.ac892e840a5f5ff53e7eec23b638e87d.png  

• image.png       ≠       image.png.b56ab245b03c8093f294e6c7cc934118.png

• image.png.b92388ecd88cb1a0d50e5be3165dcf2f.png       ≠       image.png

• image.png.2c2b6417684ab7dfa3af13a116d4f88d.png       ≠       image.png

• image.png.b39ddc21f0ff101620ecded3c0618029.png       ≠       image.png.06de7a26285f831ad004c7d2e251c739.png

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

HELLO, i'am playing in this deathmatch server and the system of ranking in that exact one server stopped working properly it still shows my frag-level 14 but at the moment in doesn't work anymore 

usually when you do a kill, you get +2xp or -1 for dying now it's just basic deathmatch without any points getting and the most fun is getting those points and being higher frag level than you were before ;) 

hope you will fix it and thanks for READING. 

( If you answer, please do it in english can't understeand word in your lang. THANKS ) 

Opublikowano
16 godzin temu, Supas napisał:

HELLO, i'am playing in this deathmatch server and the system of ranking in that exact one server stopped working properly it still shows my frag-level 14 but at the moment in doesn't work anymore 

usually when you do a kill, you get +2xp or -1 for dying now it's just basic deathmatch without any points getting and the most fun is getting those points and being higher frag level than you were before ;) 

hope you will fix it and thanks for READING. 

( If you answer, please do it in english can't understeand word in your lang. THANKS ) 

It doesnt matter which a server,  

xp for kills works only while there are 4 players online, with bots or 2-3 players on the map its doesent work. 

When you start map with 3 players,  and then some players will join to the server, you have to wait for the map change.

It is probably your problem. Thanks

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności