Zasłużony Fragowicz pejtrycz Opublikowano 20 Stycznia 2019 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Stycznia 2019 http://fbans.fragujemy.com/bans/8202.html Od tego bana się nie odwołałeś, więc tłumaczenie, że ban nie słuszny jest śmieszne. I poza tym skąd masz pewność, że na u@ gracze nie pisali o Twojej podkładce? 1 1
DaleK Opublikowano 20 Stycznia 2019 Fragowicz Opublikowano 20 Stycznia 2019 Nie chciało mi się odwoływać, ban na 6h a i tak kończyłem gre. Rozumiem, że sprawdziłeś logi i wiesz czy pisali coś na u@? I rozumiem, że sprawdziłeś kto pisał i czy to widział? Nie? to sprawdź i nie pisz głupot. Mam pewność ponieważ nikt tego nie widział nie licząc jednego zombie, który mnie zaraził. Już rozumiesz czy Ci to jakoś rozrysować? 1 1
DaleK Opublikowano 20 Stycznia 2019 Fragowicz Opublikowano 20 Stycznia 2019 (edytowane) Bo 90% osób jest zbyt leniwa, żeby się odwoływać. Edit. Jesteś jedyną osobą którą tak traktuje, inni nie bluzgają graczy i zachowują te minimum kultury, które dobrze jest mieć nawet w grach online. Ty tego nie potrafisz, a moje prośby i zwrócenie Ci uwagi skończyło się mutem na czat, więc chyba Cię to nie zaskoczyło. Edit 2. Jak już zgodnie ustaliliśmy, że niesłuszny ban to ja bym o UB grzecznie poprosił, dalej aktywny banik. Edytowane 20 Stycznia 2019 przez DaleK 1 2
Zasłużony Fragowicz pejtrycz Opublikowano 20 Stycznia 2019 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Stycznia 2019 Musisz grzecznie poczekać aż przyjdzie ktoś kto będzie mógł dać ci UB 1
DaleK Opublikowano 20 Stycznia 2019 Fragowicz Opublikowano 20 Stycznia 2019 Grzecznie prosiłem i grzecznie czekam, myślałem, że Admin banujący może dać UB, nie znam waszej dokładniej hierarchii i uprawnień. 1
Rekomendowane odpowiedzi