Uchiha Madaraa Opublikowano 19 Stycznia 2019 Fragowicz Opublikowano 19 Stycznia 2019 Skarga na: Admina/Seba3kNick podczas gry: Uchiha MadaraNick osoby oskarżonej: Seba3kDlaczego składasz skargę: Niekompetentny admin do swojego stanowiska, niekonsekwencja, hipokryzja, faworyzacja.Data zdarzenia: 19.01.2019 1:30Opis zdarzenia: Admin zakazuje wulgaryzmów na czacie głosowym, jak i na tym normalnym, a sam po ostrzeżeniu danego użytkownika stosuje wulgaryzmy, faworyzuje starszych graczy. Podczas gdy ostrzegł młodszego gracza o to żeby nie przeklinał, chwilę potem starszy gracz użył wulgaryzmu, a ten nie zareagował, nie zważa na szczegóły.Dowód: Proszę spojrzeć na logi z tego dnia, oraz mam dwóch świadków.
Seba3k Opublikowano 19 Stycznia 2019 Wykluczony Opublikowano 19 Stycznia 2019 Uwagę zwróciłem ponieważ gracz jest młodszy co za tym idzie nie posiada mutacji aby korzystać z czatu głosowego lecz ze względu że nikt nie miał nic przeciwko to zapytałem gracza czy będzie podawał tylko info zgodził się więc dostał szansę Lecz gdy użył wulgaryzmu normalne jest to że zwróciłem mu uwagę. Co do "niekonsekwencji oraz faworyzacji" nie zwróciłem uwagi starszemu graczu ponieważ nie usłyszałem co powiedział (tutaj mój błąd) byłem zajęty czymś innym między innymi odpowiadaniem na twoją uwagę którą zrozumiałem ale ty dalej drążyłeś temat więc odesłałem cię tutaj złożyłeś skargę dobrze czekam na odpowiedź ze strony administracji bądź opiekuna. Pozdrawiam. ps. Dowód czyli demo z gry znajdziesz na forum.
DeVoN Opublikowano 19 Stycznia 2019 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 19 Stycznia 2019 Mogę się wypowiedzieć?? A wiec tak. Powiedz mi @Uchiha Madaraa czy admina danego serwera jest bogiem aby był w stanie grac patrzeć na say oraz słuchać innych graczy jednocześnie?? Bo jeśli ty tak uważasz to jest w dużym błędzie. @Seba3k co ty masz sobie do zarzucenia?? ze nie ogarnołeś czy ktoś klnie czy tez nie ,na 33 graczy ciężko jest pochytać kto co mówi w danym momencie. A i jeszcze jedno dla osób które nigdy nie sprawowały tej funkcji zapamiętajcie jedno admin nie słyszy tego co kto mówi w drugiej drużynie (to tak na marginesie). A wiec podsumowując. Po co piszesz skargę jeśli admin ukarał Ciebie a nie kogoś innego, chcesz sprawiedliwości zapraszam złożyć podanie a admina i wtedy się wykaż swoimi umiejętnościami i zobaczysz to czego teraz niewidzisz. Także nieraz dumę lepiej włożyć w kieszeń niż pisać skargę na człowieka bo admini to tylko ludzie a im też coś może uciec. Pozdrawiam DeVoN na sieci Malina
Zasłużony Fragowicz KondzioKDJ Opublikowano 20 Stycznia 2019 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Stycznia 2019 Tak czy inaczej chce zobaczyć demko z całej sytuacji. Wrócę do domu wieczorem.
Zasłużony Fragowicz KondzioKDJ Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 22 Stycznia 2019 Twoja skarga została rozpatrzona negatywnie. Dostarczony dowód jest niepełny bądź nie jest wystarczający. Zespół Fragujemy.com!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.