Skocz do zawartości

[PRZYJĘTE] Skarga na admina

Scottie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skarga na: Admina
Nick podczas gry: Scottie
Nick osoby oskarżonej: Isrin
Dlaczego składasz skargę: Sądzę że ta osoba nie upewnia się w sytuacjach dając bany  tak zwane "randomowe"
Data zdarzenia: 11-16-18 14:44

Opis zdarzenia: Dostaję bana z tytułem ucieczka przed banem gdy mi prąd wywala w domu no dobry powód ciekawe za co miał by być ban na 2 lata xD
Dowód: dowodem jest mój ban ss w załączniku

2018-11-18.png

Opublikowano

Krótko, wyzywałeś powiedziałem ogarnij się wyzywałeś dalej powiedziałem jeszcze raz ( bądź pisałem nie pamiętam dokładnie ) chce Ci wlepić bana elo nie ma Ci na serwie, czy prąd Ci wywaliło? no skąd ja mam to wiedzieć w elektrowni nie pracuje.

Dokładnie nie pamiętam co robiłeś ponieważ to nie była sytuacja z dzisiaj więc wyżej też mogłem się pomylić bo sorry ale nie pamiętam Cie nawet, pamiętam tego bana ( jest możliwość że wskoczyło mi tam jedno czy dwa zerwa za dużo ale to nie był randomowy ban )

Nie pisałem o skrócenie bo szczerze nie sądziłem że 2 lata ale z drugiej strony.

"Ucieczka przed banem - ban wg uznania admin"

No chociaż 2lata to jednak za dużo przyznam ale po każdym banie którego dam ( uwaga daje ich mało ) nie wchodzę w listę banów i nie sprawdzam czy np ban za brak kultury ( Obrazę )  wszedł dobrze bo daje go przez panel "sm_admin" w konsoli a że uciekłeś ( każdy może powiedzieć że idealnie prąd mu wyłączyło przed tym jak admin chciał zbanować ) 

Druga rzecz jest taka że ostro musiałeś wyzywać skoro wcześniej skopiowałem Twoje Steam ID no ale to mogę potwierdzić dopiero jak obejrzę demko ale nie wiem  czy jest sens czy po prostu nie skrócić tego bana jeżeli Administracja uzna że ban zbyt długi. 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

O 2 lata to nie trzeba pytać nawet administracji czy to zbyt dlugo bo wolałbym dostać już permanentnego bana niż na 2lata (kto po 2latach wróci na ten sam serwer) poza tym to zbyt długo jak za samą kulture. Isrin nie jest adminem pierwszy dzień więc dam sobie rękę uciąć że randomowych banów nie "sprzedaje". Ponad tydzień czasu juz minął od dnia nadania bana więc sądzę że UB można spokojnie dać. To moje skromne zdanie, według mnie @isrin sam powinieneś zadecydowac czy ban powinien byc kontynuowany czy ten tydzień wystarczył - nie wiem co gościu nawywijal. Twoje zdanie jest kluczowe. 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

@isrin przedstaw rozpisane demko jako dowód w sprawie, byśmy mogli się odnieść do konkretnych zdarzeń i osób, a nie tych wyimaginowanych treści które podajecie.

Wtedy dopiero będziemy mogli rozstrzygnąć odwołanie jak i samą skargę.

Opublikowano

Dobra trochę mnie poniosło ban był za "Brak kultury" Twoje słowa które wypowiedziałeś a nie sorry wypiszczałeś to "Plantuj pake kur*a" 3 razy słuchałem bo to pisk i musiałem się wsłuchać ,ode mnie usłszałeś "Zamknij ku*wa ryj" ( z tym mnie poniosło )

Źle zrobiłem mówiąc "Leci już ban" po chwili  wyszedłeś ( dlatego było to brane jako ucieczka ) 

Co nie zmienia faktu 

- zagłuszanie gry, piszczenie do mikrofonu - mute / ban do 10h

- Brak mutacji - mute / ban do 3 dni

- Ucieczka przed banem - ban wg uznania admina

Oglądając demko przypomniałem sobie Ciebie i ten Twój pisk do mikro  i jaką długość bana chciałem Ci wlepić a dokładnie chciałem Ci wlepić 2 tygodnie troszkę zer za dużo i szkoda że nie działa "1d, 1w, 1m" byłoby łatwiej a tak to z mojej jednak winy wleciał na 2 lata, ban do skrócenia nie do zdjęcia @KondzioKDJ ban był nadany 16.11, 10.11 to kiedy mu ten ban wygaśnie.

Demko: http://553876.node29.pukawka.pl/dem-de_mirage-1542371924-1542373915.zip
Czas: Od 29 minuty posłuchajcie. 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wieczorem po powrocie z pracy rozpatrzę skargę.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

@isrin Na podanym przez Ciebie demku jest max 7 osób na serwie i nie ma tam ani Ciebie ani Scottiego. Podaj prosżę poprawne demko. 

Opublikowano

ciekawe kiedy powiedział ktoś leci ban bo nie słyszałem czegoś takiego :)

dodam że ucieczka przed banem a brak w dostawie prądu co mógł zweryfikować to nie jest ucieczka przed banem :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Cześć,

@Scottie Nie drzyj się tak do mikra następnym razem proszę. Nie powinieneś tego robić. Natomiast ostrzejszej kary niż mute nie powinieneś otrzymać. Serwer rzeczywiście mogłeś opuścić z powodu braku prądu, ponieważ powód opuszczenia serwera był "przekroczono czas oczekiwania na połączenie", dlatego bana zdjąłem. 

@isrin Zdecydowanie zbyt wybuchowo zareagował jak na tak głupi krzyk do mikrofonu. 

Skargę przyjmuję. 

Pozdrawiam. 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Twoja skarga została rozpatrzona pozytywnie.

Dziękujemy za zgłoszenie

Zespół Fragujemy.com!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności