Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kutko i na temat.

1. Dodanie komend Vote

-voteban,votekick,votemute. Nie zawsze jest admin na serwerze, a czasami ktoś przeszkadza w grze, a dzięki tym innowacyjnym komendom można się pozbyć człowieka

2.  Dodanie komendy RTV

- chyba nie trzeba tłumaczyć dlaczego ?

3. Wybieranie mapy przez graczy.

Panorama całkowicie "usunęła" możliwość wybierania mapy na końcu ostatniej rudny? Czasami wybiera mapę z której ludzie uciekają i znowu trzeba rozkręcać :(

4. Usunięcie tego kakakasku z pistoletówek...

Niech w pistoletówce zostanie tylko deff dla CT i/lub dodatkowy granat dla graczy TT. A dopiero po pierwszej rundzie niech vipy dostają granaty +kev+kask+Def.

Dużo osób przez to ucieka jak po celnym hs nie zabija kogoś ..

5. MUZYKA

Więcej utworów na koniec rundy,  jak na moje trochę mało ich jest i w ciagu jednej mapy mozna je przesłuchać wszystkie :/

6. Autobalance

Czasami by się takie coś przydało, nie raz, nie dwa była sytuacja w której było np. 5v2 i automatycznie nie przerzucało ludzi, a innym nie chciało się przechodzić do drużyny przeciwnej- przez co nagle robiło sie np 5v1 :/

Więcej grzechów nie pamiętam.

• Ustrzel fraga! (+) 5
Opublikowano

Moim zdaniem można dodać te komendy na próbę, ale istnieje oczywiście ryzyko iż będzie to nadużywane co może na dłuższą metę popsuć rozgrywkę.
Rtv jest spoko, bo wiadomo lepiej zagrać piasek niż cobbla xD
Co do kasku to racja, widziałem wiele razy iż gracze przez to uciekali, granaty i def mogły by zostać by jednak została jakaś widoczna przewaga tego vipa. 

Kwestia autobalance była poruszana wiele razy i niestety nie wydaje mi się żeby cokolwiek zmieniło się w tej kwestii nad czym zresztą sam ubolewam :/

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Co do komend votekick, votemute, voteban. Nie jest to za dobry pomysł, ponieważ gracze będą mogli wedle swoich zachcianek banować i kick'ować tego kto i im nie przypadnie do gustu :)

To takie moje małe zdanie o takich komendach ;)

• Właściciel
Opublikowano

Dziś ogarnę V.I.P'a.

W dniu 2.11.2018 o 17:11, pemol1212 napisał:

6. Autobalance

Nie ma sprawnego :/ Zrobię ino co innego.

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • 1 miesiąc temu...
  • Właściciel
Opublikowano

AD 1. Zbędne na ten moment.

AD 2. Zmieniłem całkowicie system vote.

AD 3. -

AD 4. Czy problem został rozwiązany?

AD 5. Muzyka zmienia się co miesiąc i nie ma potrzeby dodawania więcej niż 10 utworów.

AD 6. Poprawiliśmy autobalance - wypowiedź się w tej sprawie.

• 7 miesięcy temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności