Zeu$ Opublikowano 25 Września 2018 Wykluczony Opublikowano 25 Września 2018 Witam chciałbym poruszyć temat ze wzrostem pingu u każdego gracza co jakiś czas rośnie i laguje każdego z czego psuje to rozgrywkę. Myślę, że to jest problem z jakimś pluginem,prosiłbym o sprawdzenie logów serwera i dopatrzenie się problemu i próbę rozwiązania go ;/ Pozdrawiam ShadoWay
Zasłużony Fragowicz Rick Grimes. 乡 Opublikowano 25 Września 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 25 Września 2018 To trochę dziwne, ja mam stałem max 10 do 30 pingu, jakby mi się podniósł to bym wiedział (aplikacja). A do lagów czasami są lekkie (małe).
Gasiu Opublikowano 26 Września 2018 Donator Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś się do mnie na PW jak będziesz miał czas, ogarniemy sprawe.
Właściciel GET Opublikowano 26 Września 2018 Właściciel Opublikowano 26 Września 2018 Sprawdź czy się ustabilizowało.
Gasiu Opublikowano 26 Września 2018 Donator Opublikowano 26 Września 2018 Sprawa wyjaśniona, wina twojego internetu. W chwili łączenia się na serwer masz 75% utraty pakietów. Co do lagów serwerowych, będziemy obserwować wraz z @GET, jeżeli by wystąpiły takie, niezwłocznie poinformujcie mnie lub @Kappirano
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.