Umbel Opublikowano 26 Czerwca 2018 Fragowicz Opublikowano 26 Czerwca 2018 (edytowane) REKRUTACJA DO GRUPY UD OTWARTA! SKŁAD GRUPY: LIDERZY: ViPeR Vliderzy: #ranteR Członkowie: KrejzolovskyOFERUJEMY: MAŁĄ BAZĘ ORAZ SKINA GRUPOWEGO!SZUKAMY KIEROWCY! ☞WYMAGANIA: ☞+14 ☞MIKROFON I TS3 ☞BYCIE OGARNIĘTYM ☞AKTYWNOŚĆ WZÓR PODANIA:NICK W GRZE: WIEK: UMIEJĘTNOŚĆ KIEROWANIA (OD 0 DO 10) UMIEJĘTNOŚĆ LATANIA: UMIEJĘTNOŚĆ STRZELANIA: COŚ O SOBIE: DLACZEGO AKURAT WYBRAŁEŚ/AŚ NAS? TWOJE POPRZEDNIE GRUPY: Edytowane 26 Czerwca 2018 przez Umbel
|Molly| Opublikowano 27 Czerwca 2018 Fragowicz Opublikowano 27 Czerwca 2018 Nick: |Molly| Wiek:14 Kierowanie:8/10 Strzelanie:7/10 Cos o sobie:Hmmm Mam na imie Marcel pochodze z Opolskiego :) Wybralem bo dostalem propozycje o rekru bardzo dziekuje Moje poprzednie grupy: BB 1
StriKeR Opublikowano 27 Czerwca 2018 Fragowicz Opublikowano 27 Czerwca 2018 2 minuty temu, |Molly| napisał: Mamy do ciebie kilka pytań na pw.
niczek Opublikowano 27 Czerwca 2018 Elitarny Fragowicz Opublikowano 27 Czerwca 2018 (edytowane) Rezygnacja.. Edytowane 29 Czerwca 2018 przez FantaToJa 2
StriKeR Opublikowano 27 Czerwca 2018 Fragowicz Opublikowano 27 Czerwca 2018 Gratulacje! Przyjęty na stałe. 2 godziny temu, FantaToJa napisał: Fanta dodany na okres probny. 2
Kredhka Opublikowano 27 Czerwca 2018 Fragowicz Opublikowano 27 Czerwca 2018 NICK W GRZE: blvck / kredka WIEK: 14 UMIEJĘTNOŚĆ KIEROWANIA (OD 0 DO 10) 8 UMIEJĘTNOŚĆ LATANIA: 9 UMIEJĘTNOŚĆ STRZELANIA: 8 COŚ O SOBIE: Gracz bez marzeń. Mieszkam na jakimś wypizdowiu turystycznym. Mam ubogie słownictwo więc nie wiem co dalej.. DLACZEGO AKURAT WYBRAŁEŚ/AŚ NAS? Bo nikt mnie nie chce i no ten... TWOJE POPRZEDNIE GRUPY: rC, qq , dS 1 1
Dzikus Opublikowano 27 Czerwca 2018 Fragowicz Opublikowano 27 Czerwca 2018 NICK W GRZE: Unlucky;* WIEK: 17 UMIEJĘTNOŚĆ KIEROWANIA (OD 8 DO 10) ps jestem drajwer UMIEJĘTNOŚĆ LATANIA: 7/10 UMIEJĘTNOŚĆ STRZELANIA: 8 ,7/10 COŚ O SOBIE: Siemanko Mam Na Imię Oskar Mam 17 lat pochodzę z sląska moje zainteresowania to gry granie w piłke nożną i td. I to tyle O mnie . DLACZEGO AKURAT WYBRAŁEŚ/AŚ NAS? Polecana grupa I doszły mnie słuchy że fanta jest u was to jeszcze lepiej , I nie ma żadnej rekrutacji do grupy Oprócz was. TWOJE POPRZEDNIE GRUPY: dX^ rC^ dS^ mG^ 1 1 1
StriKeR Opublikowano 27 Czerwca 2018 Fragowicz Opublikowano 27 Czerwca 2018 2 godziny temu, Kredhka napisał: NICK W GRZE: blvck / kredka WIEK: 14 UMIEJĘTNOŚĆ KIEROWANIA (OD 0 DO 10) 8 UMIEJĘTNOŚĆ LATANIA: 9 UMIEJĘTNOŚĆ STRZELANIA: 8 COŚ O SOBIE: Gracz bez marzeń. Mieszkam na jakimś wypizdowiu turystycznym. Mam ubogie słownictwo więc nie wiem co dalej.. DLACZEGO AKURAT WYBRAŁEŚ/AŚ NAS? Bo nikt mnie nie chce i no ten... TWOJE POPRZEDNIE GRUPY: rC, qq , dS Mamy do ciebie kilka pytan na ts. IP podam na pw. 2 godziny temu, UnluckY;* napisał: NICK W GRZE: Unlucky;* WIEK: 17 UMIEJĘTNOŚĆ KIEROWANIA (OD 8 DO 10) ps jestem drajwer UMIEJĘTNOŚĆ LATANIA: 7/10 UMIEJĘTNOŚĆ STRZELANIA: 8 ,7/10 COŚ O SOBIE: Siemanko Mam Na Imię Oskar Mam 17 lat pochodzę z sląska moje zainteresowania to gry granie w piłke nożną i td. I to tyle O mnie . DLACZEGO AKURAT WYBRAŁEŚ/AŚ NAS? Polecana grupa I doszły mnie słuchy że fanta jest u was to jeszcze lepiej , I nie ma żadnej rekrutacji do grupy Oprócz was. TWOJE POPRZEDNIE GRUPY: dX^ rC^ dS^ mG^ Ciebie rowniez zapraszamy na ts.
Majkky23 Opublikowano 27 Czerwca 2018 Fragowicz Opublikowano 27 Czerwca 2018 NICK W GRZE:xSaiyanin32 WIEK:14 UMIEJĘTNOŚĆ KIEROWANIA (OD 0 DO 10)-6 UMIEJĘTNOŚĆ LATANIA:6 UMIEJĘTNOŚĆ STRZELANIA:6 COŚ O SOBIE: Mam na imię Mateusz,jak już podałem wyżej mam 14 lat i pochodzę z okolic Iławy(warmińsko-mazurskie). DLACZEGO AKURAT WYBRAŁEŚ/AŚ NAS? Wydajecie się fajna grupą a nie lubię grać na fragu samemu :/ TWOJE POPRZEDNIE GRUPY: BB,King(F^)
j3FF Opublikowano 28 Czerwca 2018 Fragowicz Opublikowano 28 Czerwca 2018 NICK W GRZE: j3FF WIEK: 17 UMIEJĘTNOŚĆ KIEROWANIA (OD 0 DO 10) 9/10 UMIEJĘTNOŚĆ LATANIA:8/10 UMIEJĘTNOŚĆ STRZELANIA: 6/10 COŚ O SOBIE: Mam na imię Dawid, mam 17 lat, uczęszczam do zawodówki na codzień pracuje w warsztacie samochodowym jako mechanik / blacharz DLACZEGO AKURAT WYBRAŁEŚ/AŚ NAS? Grupa wydaje się ogarnięta, myślę że zostanę z wami na dłużej. TWOJE POPRZEDNIE GRUPY: Nie pamiętam nazw.
StriKeR Opublikowano 30 Czerwca 2018 Fragowicz Opublikowano 30 Czerwca 2018 Wbij do nas na ts3 podam ci na pw W dniu 28.06.2018 o 12:53, j3FF napisał: NICK W GRZE: j3FF WIEK: 17 UMIEJĘTNOŚĆ KIEROWANIA (OD 0 DO 10) 9/10 UMIEJĘTNOŚĆ LATANIA:8/10 UMIEJĘTNOŚĆ STRZELANIA: 6/10 COŚ O SOBIE: Mam na imię Dawid, mam 17 lat, uczęszczam do zawodówki na codzień pracuje w warsztacie samochodowym jako mechanik / blacharz DLACZEGO AKURAT WYBRAŁEŚ/AŚ NAS? Grupa wydaje się ogarnięta, myślę że zostanę z wami na dłużej.TWOJE POPRZEDNIE GRUPY: Nie pamiętam nazw. ty tez wbij na ts3 ale narazie ja nie rekrutuje bo nie mam czasu.
yohama Opublikowano 1 Lipca 2018 Fragowicz Opublikowano 1 Lipca 2018 NICK W GRZE: Yohama WIEK: 19 UMIEJĘTNOŚĆ KIEROWANIA (OD 0 DO 10) 8 UMIEJĘTNOŚĆ LATANIA: Helka 9,5 / awionetki 6 UMIEJĘTNOŚĆ STRZELANIA: 8 COŚ O SOBIE: Osobiście pracuję jako programista, jednak w przerwie między zleceniami i wakacjach przed rokiem studiów potrzebuję trochę się rozluźnić DLACZEGO AKURAT WYBRAŁEŚ/AŚ NAS? Liczę na ogarniętą ekipę, z którą można wiele zdziałać. TWOJE POPRZEDNIE GRUPY: na tym serwerze brak
Umbel Opublikowano 1 Lipca 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 1 Lipca 2018 2 godziny temu, yohama napisał: NICK W GRZE: Yohama WIEK: 19 UMIEJĘTNOŚĆ KIEROWANIA (OD 0 DO 10) 8 UMIEJĘTNOŚĆ LATANIA: Helka 9,5 / awionetki 6 UMIEJĘTNOŚĆ STRZELANIA: 8 COŚ O SOBIE: Osobiście pracuję jako programista, jednak w przerwie między zleceniami i wakacjach przed rokiem studiów potrzebuję trochę się rozluźnić DLACZEGO AKURAT WYBRAŁEŚ/AŚ NAS? Liczę na ogarniętą ekipę, z którą można wiele zdziałać. TWOJE POPRZEDNIE GRUPY: na tym serwerze brak Gratulacje!Zostałeś przyjęty!!!Zgłoś się do mnie na TS: ts3.fragujemy.com 1
AnoniM333 Opublikowano 2 Lipca 2018 Zawieszony Opublikowano 2 Lipca 2018 NICK W GRZE: AnoniM WIEK: 17 UMIEJĘTNOŚĆ KIEROWANIA (OD 0 DO 10) : 15/10 UMIEJĘTNOŚĆ LATANIA: 10/10 UMIEJĘTNOŚĆ STRZELANIA: 8/10 COŚ O SOBIE: . DLACZEGO AKURAT WYBRAŁEŚ/AŚ NAS? bo macie rekru xd TWOJE POPRZEDNIE GRUPY: 775 ,Cr
Umbel Opublikowano 2 Lipca 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 2 Lipca 2018 2 minuty temu, AnoniM333 napisał: NICK W GRZE: AnoniM WIEK: 17 UMIEJĘTNOŚĆ KIEROWANIA (OD 0 DO 10) : 15/10 UMIEJĘTNOŚĆ LATANIA: 10/10 UMIEJĘTNOŚĆ STRZELANIA: 8/10 COŚ O SOBIE: . DLACZEGO AKURAT WYBRAŁEŚ/AŚ NAS? bo macie rekru xd TWOJE POPRZEDNIE GRUPY: 775 ,Cr Zostałeś przyjęty na okres próbny. Wbij na ts3:ts3.fragujemy.com 1
Damian16689 Opublikowano 2 Lipca 2018 Fragowicz Opublikowano 2 Lipca 2018 NICK DKR WIEK 18 UMIEJĘTNOŚĆ KIEROWANIA (OD 0 DO 10) 10/10 UMIEJĘTNOŚĆ LATANIA: 10/10 UMIEJĘTNOŚĆ STRZELANIA 9/10 COŚ O SOBIE XDD DLACZEGO AKURAT WYBRAŁEŚ/AŚ NAS? szukam ekipy na stałe , jest rekru. TWOJE POPRZEDNIE GRUPY: 775 , qq
Umbel Opublikowano 2 Lipca 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 2 Lipca 2018 1 godzinę temu, Damian16689 napisał: NICK DKR WIEK 18 UMIEJĘTNOŚĆ KIEROWANIA (OD 0 DO 10) 10/10 UMIEJĘTNOŚĆ LATANIA: 10/10 UMIEJĘTNOŚĆ STRZELANIA 9/10 COŚ O SOBIE XDD DLACZEGO AKURAT WYBRAŁEŚ/AŚ NAS? szukam ekipy na stałe , jest rekru. TWOJE POPRZEDNIE GRUPY: 775 , qq Twoje podanie zostało przyjęte! Zapraszam na ts3: ts3.fragujemy.com
KusKusek Opublikowano 2 Lipca 2018 Fragowicz Opublikowano 2 Lipca 2018 NICK W GRZE: KusKusek. WIEK:15 UMIEJĘTNOŚĆ KIEROWANIA (OD 0 DO 10) 8/10 UMIEJĘTNOŚĆ LATANIA: 7/10 UMIEJĘTNOŚĆ STRZELANIA: 8.5/10 COŚ O SOBIE: Cześć,nazywam się Oskar mam 15 lat idę do 1 klasy liceum. Mieszkam na Śląsku w moim rodzinnym mieście Myszków. Jestem osobą miłą,opiekuńczą,spokojną,cierpliwą,nie lubię się zbytnio kłócić. Interesuję się motoryzacją oraz informatyką od małego.Bardzo lubię zwierzęta szczególnie pieski.Interesuję się policją oraz strażą pożarną. Lubię również pływać, oraz umiem pływać, lecz mam na to mało czasu ponieważ mam wiele spraw na głowie. Jeżeli macie o mnie wszystko wiedzieć to mogę więcej o sobie powiedzieć jak się dostane na TeamSpeak'u bądź discordzie. A i kieruję się na zawód policjanta, bądź strażaka. DLACZEGO AKURAT WYBRAŁEŚ/AŚ NAS? Ponieważ lubię grać na dayz mta. I uważam iż jesteście bardziej ogarniętą grupą , i to skłoniło mnie do napisania do was. TWOJE POPRZEDNIE GRUPY: Oj, jakieś nonamowe. Nie pamiętam szczerze.
Umbel Opublikowano 2 Lipca 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 2 Lipca 2018 2 minuty temu, KusKusek napisał: NICK W GRZE: KusKusek. WIEK:15 UMIEJĘTNOŚĆ KIEROWANIA (OD 0 DO 10) 8/10 UMIEJĘTNOŚĆ LATANIA: 7/10 UMIEJĘTNOŚĆ STRZELANIA: 8.5/10 COŚ O SOBIE: Cześć,nazywam się Oskar mam 15 lat idę do 1 klasy liceum. Mieszkam na Śląsku w moim rodzinnym mieście Myszków. Jestem osobą miłą,opiekuńczą,spokojną,cierpliwą,nie lubię się zbytnio kłócić. Interesuję się motoryzacją oraz informatyką od małego.Bardzo lubię zwierzęta szczególnie pieski.Interesuję się policją oraz strażą pożarną. Lubię również pływać, oraz umiem pływać, lecz mam na to mało czasu ponieważ mam wiele spraw na głowie. Jeżeli macie o mnie wszystko wiedzieć to mogę więcej o sobie powiedzieć jak się dostane na TeamSpeak'u bądź discordzie. A i kieruję się na zawód policjanta, bądź strażaka. DLACZEGO AKURAT WYBRAŁEŚ/AŚ NAS? Ponieważ lubię grać na dayz mta. I uważam iż jesteście bardziej ogarniętą grupą , i to skłoniło mnie do napisania do was. TWOJE POPRZEDNIE GRUPY: Oj, jakieś nonamowe. Nie pamiętam szczerze. @KusKusek Zostałeś przyjęty na okres próbny!Wbij na ts3:ts3.fragujemy.com
KusKusek Opublikowano 2 Lipca 2018 Fragowicz Opublikowano 2 Lipca 2018 Teraz, Umbel napisał: @KusKusek Zostałeś przyjęty na okres próbny!Wbij na ts3:ts3.fragujemy.com Jestem, jaki kanał?
Rekomendowane odpowiedzi