Kkacpox1 Opublikowano 5 Lipca 2018 Fragowicz Opublikowano 5 Lipca 2018 (edytowane) NICK W GRZE: Edzio WIEK:16 UMIEJĘTNOŚĆ KIEROWANIA (OD 0 DO 10) 9 UMIEJĘTNOŚĆ LATANIA:7 UMIEJĘTNOŚĆ STRZELANIA:8 COŚ O SOBIE:MAm czas na gre,posiadam mikro,ts,I mózg w głowie. DLACZEGO AKURAT WYBRAŁEŚ/AŚ NAS? Posiadacie dobrych graczy,poszukuję ogarniętej i aktywnej ekipy a waszych graczy widzę często w grze TWOJE POPRZEDNIE GRUPY:DT, i inne ale nie pamiętam jakie Grałem juz chyba z kimś z waszej grupy. Edytowane 5 Lipca 2018 przez Kkacpox1
KraZ Opublikowano 5 Lipca 2018 Fragowicz Opublikowano 5 Lipca 2018 NICK W GRZE:KraZ WIEK:17 UMIEJĘTNOŚĆ KIEROWANIA:10 UMIEJĘTNOŚĆ LATANIA:10 UMIEJĘTNOŚĆ STRZELANIA:7,5 COŚ O SOBIE:Jestem Adrian,interesuję się motoryzacją i sportem,dużo czasu poświęcam na gry,a w szczególności MTA na tym serwerze. Grałem na tym serwerze przez dwie poprzednie edycje,miałem 3 miesięczną przerwe od MTA ,jednak wróciłem na nowo. DLACZEGO AKURAT WYBRAŁEŚ/AŚ NAS? Szukałem jakiejś ogarniętej grupy,kiedy zobaczyłem,że viper ogłosił rekrutacje postanowiłem złożyć podanie. TWOJE POPRZEDNIE GRUPY: Great Guardians-Vlider 1
Umbel Opublikowano 7 Lipca 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 7 Lipca 2018 W dniu 5.07.2018 o 21:37, KraZ napisał: NICK W GRZE:KraZ WIEK:17 UMIEJĘTNOŚĆ KIEROWANIA:10 UMIEJĘTNOŚĆ LATANIA:10 UMIEJĘTNOŚĆ STRZELANIA:7,5 COŚ O SOBIE:Jestem Adrian,interesuję się motoryzacją i sportem,dużo czasu poświęcam na gry,a w szczególności MTA na tym serwerze. Grałem na tym serwerze przez dwie poprzednie edycje,miałem 3 miesięczną przerwe od MTA ,jednak wróciłem na nowo. DLACZEGO AKURAT WYBRAŁEŚ/AŚ NAS? Szukałem jakiejś ogarniętej grupy,kiedy zobaczyłem,że viper ogłosił rekrutacje postanowiłem złożyć podanie. TWOJE POPRZEDNIE GRUPY: Great Guardians-Vlider Zostałeś przyjęty na okres próbny! Wbij na ts3.fragujemy.com
daro11031 Opublikowano 8 Lipca 2018 Fragowicz Opublikowano 8 Lipca 2018 NICK W GRZE: DeliriousFruit33 WIEK:20 UMIEJĘTNOŚĆ KIEROWANIA: 7/10 UMIEJĘTNOŚĆ LATANIA: 4/10 UMIEJĘTNOŚĆ STRZELANIA:8/10 COŚ O SOBIE: Jestem Darek mam 20 lat lubie sobie pograc nie ukrywajmy, lubie sport i to chyba tyle nie mam dlugiej przygody z MTA lecz chcial bym ta przygode zaczac DLACZEGO AKURAT WYBRAŁEŚ/AŚ NAS?: Poniewaz chce znalesc ekipy do gry zeby mnie troche przyuczyla co do tego serwera bo szczerze nie wiem jak tutaj zaczac i fajnie by bylo jak by ktos pokazal mi co i jak TWOJE POPRZEDNIE GRUPY: Niestety nie mialem gram tu od dzisiaj
_LAtUs_ Opublikowano 8 Lipca 2018 Fragowicz Opublikowano 8 Lipca 2018 NICK W GRZE:_LAtUs_<3o.0 WIEK:16 UMIEJĘTNOŚĆ KIEROWANIA (OD 0 DO 10) 9 UMIEJĘTNOŚĆ LATANIA:9 UMIEJĘTNOŚĆ STRZELANIA:7 COŚ O SOBIE:Nazywam się Adrian pochodzę z małopolski interesuje się motoryzacją oraz mechaniką lubię dobrze zjeść. DLACZEGO AKURAT WYBRAŁEŚ/AŚ NAS?: Szukam, teamu z kim będę mógł pograć. TWOJE POPRZEDNIE GRUPY:Ave$ , dC , QB , RcV , WML , DT itp. 1
Umbel Opublikowano 8 Lipca 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 8 Lipca 2018 2 godziny temu, _LAtUs_ napisał: NICK W GRZE:_LAtUs_<3o.0 WIEK:16 UMIEJĘTNOŚĆ KIEROWANIA (OD 0 DO 10) 9 UMIEJĘTNOŚĆ LATANIA:9 UMIEJĘTNOŚĆ STRZELANIA:7 COŚ O SOBIE:Nazywam się Adrian pochodzę z małopolski interesuje się motoryzacją oraz mechaniką lubię dobrze zjeść. DLACZEGO AKURAT WYBRAŁEŚ/AŚ NAS?: Szukam, teamu z kim będę mógł pograć. TWOJE POPRZEDNIE GRUPY:Ave$ , dC , QB , RcV , WML , DT itp. Masz discorda lub ts3? 1
Gerusek1 Opublikowano 9 Lipca 2018 Fragowicz Opublikowano 9 Lipca 2018 NICK W GRZE: Ger*,GerSoN WIEK: 14 UMIEJĘTNOŚĆ KIEROWANIA (OD 0 DO 10) 7 UMIEJĘTNOŚĆ LATANIA: 5 UMIEJĘTNOŚĆ STRZELANIA: 9 COŚ O SOBIE: Jestem graczem Fraga gdzieś od około 1.5 roku, teraz wróciłem i gram dalej. DLACZEGO AKURAT WYBRAŁEŚ/AŚ NAS? Szukam grp po powrocie i tyle. Chcę zeby była ogarnięta TWOJE POPRZEDNIE GRUPY: Duzo ich było a takie co grałem najdłuzej to: EX1T |Stare eX| SVM SW QX
Lavi Opublikowano 10 Lipca 2018 Fragowicz Opublikowano 10 Lipca 2018 (edytowane) NICK W GRZE: Lavi WIEK: 14 UMIEJĘTNOŚĆ KIEROWANIA: 7/10 UMIEJĘTNOŚĆ LATANIA: 7/10 UMIEJĘTNOŚĆ STRZELANIA 6/10 COŚ O SOBIE: Nazywam się Mateusz. Mam sporo wolnego czasu i chętnie z kimś pogram :3. Moimi zainteresowania są (gdyby to coś zmieniało) gry i to chyba tyle... DLACZEGO AKURAT WYBRAŁEŚ/AŚ NAS?: Ponieważ szukam kogoś do gry :3 TWOJE POPRZEDNIE GRUPY: ... Edytowane 10 Lipca 2018 przez Lavi
Właściciel GET Opublikowano 14 Grudnia 2018 Właściciel Opublikowano 14 Grudnia 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi