Terro[R] Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Fragowicz Opublikowano 1 Kwietnia 2018 (edytowane) Witamy! ========================================================================================================================================= REKRUTACJA: ON ========================================================================================================================= AwG poszukuje nowych członków. Chcesz dołączyć? Napisz podanie do grupy w komentarzu! ========================================================================================================================================= WYMAGANIA: * Umiejętność strzelania * Wiek +14 * Komunikator Team Speak 3 * Sprawny mikrofon * "Ogarnięty" na TS3 * Duży staż w MTA * Dystans do Siebie * Znajomość mapy * Minimalnie 15h na serwerze. ========================================================================================================================================= CO OFERUJEMY?: * Miłą i przyjazną atmosferę * Bazę dużą opłaconą na zawsze * Skina grupowego * Duży staż grupy na modzie DayZ ========================================================================================================================================= SKŁAD GRUPY: LEADER: RareGun17 (REKRUTUJĄCY) VICE-LEADER: Terro[R] (REKRUTUJĄCY) GRACZ: L3chu GRACZ: Kredka GRACZ: RydzoleQ ========================================================================================================================================= WZÓR PODANIA: Nick na serwerze: Wiek: Stosunek zabójstw do śmierci (np. 120/32): Jak długo grasz na serwerze?: Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: W jakich grupach byłeś przed napisaniem podania?: Coś o sobie (minimum 3 zdania): Czy jakby zaistniałaby sytuacja, gdzie będzie trzeba zapłacić składkę można na ciebie liczyć?: Umiejętność Kierowania pojazdu lądowego?: (1-10) Umiejętność Strzelania?: (1-10) Umiejętność prowadzenia pojazdów powietrznych?: (1-10) Kierowca czy Strzelec?: Czy posiadasz Team Speak 3 oraz sprawny mikrofon?: ========================================================================================================================================= NA PODANIA BĘDĄ ODPOWIADAĆ: RareGun17 ORAZ Terro[R]! POWODZENIA! =========================== Edytowane 1 Kwietnia 2018 przez Terro[R] 1
niczek Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Elitarny Fragowicz Opublikowano 1 Kwietnia 2018 (edytowane) Nick na serwerze: Bambino Wiek:13 Stosunek zabójstw do śmierci (np. 120/32): Jak długo grasz na serwerze?:200:65 Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?:3 4 godziny W jakich grupach byłeś przed napisaniem podania?:.rC^ QB^ PK^ .1KG^ SKC^ Coś o sobie (minimum 3 zdania): Cześć nazywam się Dominik mam 13 lat pochodze z dolnego sląska moje zainteresowanie to koszykówka Czy jakby zaistniałaby sytuacja, gdzie będzie trzeba zapłacić składkę można na ciebie liczyć?:Tak Umiejętność Kierowania pojazdu lądowego?: (8-10) Umiejętność Strzelania?: (7-10) Umiejętność prowadzenia pojazdów powietrznych?: (6-10) Kierowca czy Strzelec?: strzelec Czy posiadasz Team Speak 3 oraz sprawny mikrofon?:Tak @Krystek destroye grup narazie bo mnie okradli i szukam grp. Edytowane 1 Kwietnia 2018 przez Dynkaa*-(( Krystek, 1 Kwietnia 2018 Składasz podania do innych grup, będąc w innej oraz akceptując tutaj podania: https://fragujemy.com/topic/54652-٠•★-rekrutacja-do-1kg-queenandblue~-٠•★/
Terro[R] Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 1 Kwietnia 2018 @Dynkaa*-(( ODRZUCAM podanie do grupy. POWÓD: 1. Nie masz 13 lat, nie oszukuj sam siebie. 2. Zbyt wiele składanych podań do grup na forum. 1
StriKeR Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Fragowicz Opublikowano 9 Kwietnia 2018 (edytowane) Nick na serwerze: Hed*(( Wiek: 14 Stosunek zabójstw do śmierci (np. 120/32): zabójstw 49 śmierci 83 (dokładnie nie wiem, narazie nie mam czasu żeby wejść jak wejdę zedytuje) Jak długo grasz na serwerze?: Około 50 h Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: 4h W jakich grupach byłeś przed napisaniem podania?: dC^, vin , QB , BG , .d5x^ i grupa ktora zrobilem czyli noobsy Coś o sobie (minimum 3 zdania): Czy jakby zaistniałaby sytuacja, gdzie będzie trzeba zapłacić składkę można na ciebie liczyć?: Czasami Umiejętność Kierowania pojazdu lądowego?: (1-10) 6/10 Umiejętność Strzelania?: (1-10) 7/10 Umiejętność prowadzenia pojazdów powietrznych?: (1-10) 8/10 Kierowca czy Strzelec?: Strzelec! Czy posiadasz Team Speak 3 oraz sprawny mikrofon?: Tak ps. i tak mnie nie dodacie Edytowane 9 Kwietnia 2018 przez StriKeR
Lea_Axe Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Fragowicz Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Nick na serwerze:Lea_Axe Wiek:13 Stosunek zabójstw do śmierci (np. 120/32): 130/34 Jak długo grasz na serwerze?: 9 miesiecy Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: 5godz W jakich grupach byłeś przed napisaniem podania?: Quennandblue-!! Coś o sobie (minimum 3 zdania):mam na imie konrad. interesuje sie grami mta samp itp. lubie grac z innymi osobami. Czy jakby zaistniałaby sytuacja, gdzie będzie trzeba zapłacić składkę można na ciebie liczyć?:narazie mam budrzed Umiejętność Kierowania pojazdu lądowego?: (1-10) 9 Umiejętność Strzelania?: (1-10)8 Umiejętność prowadzenia pojazdów powietrznych?: (1-10)6 Kierowca czy Strzelec?: kierowca Czy posiadasz Team Speak 3 oraz sprawny mikrofon?: tak to i to
Terro[R] Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 13 Kwietnia 2018 @Lea_Axe twoje podanie zostało ZAAKCEPTOWANE. Napiszę do Ciebie na priv na forum z adresem IP TS3.
Lea_Axe Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Fragowicz Opublikowano 15 Kwietnia 2018 To kiedy do mnie napiszes bo juz czekam 2 dni Krystek, 15 Kwietnia 2018 Złożyłeś podania do 4 grup. Dwie grupy wstępnie Ciebie przyjęły. Zdecyduj się.
Zbakany 420 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Fragowicz Opublikowano 5 Czerwca 2018 Nick na serwerze: Zbakany^420 Wiek:+15 Stosunek zabójstw do śmierci (np. 120/32): kill 466,Head 240,ded 453 Jak długo grasz na serwerze?: 3-4 lata Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: co dziennie W jakich grupach byłeś przed napisaniem podania?:WML Coś o sobie (minimum 3 zdania): Mam na imię Paweł lubię spędzać czas przed komputerem oraz na świeżym powietrzu ,moim zainteresowaniem jest komputer i wiele innych gier i trybów takich jak cs go , fortnite , WOT , cs 1.6 , MTA , i wiele innych gier lubię tryby gier taki klimatów jakim jest dayz , arma , zombie itp. Czy jakby zaistniałaby sytuacja, gdzie będzie trzeba zapłacić składkę można na ciebie liczyć?:Raczej tak Umiejętność Kierowania pojazdu lądowego?: (1-10) 10 Umiejętność Strzelania?: (1-10) 9 Umiejętność prowadzenia pojazdów powietrznych?: (1-10) 8,5 Kierowca czy Strzelec?: strzelanie Czy posiadasz Team Speak 3 oraz sprawny mikrofon?: tak
Właściciel GET Opublikowano 14 Grudnia 2018 Właściciel Opublikowano 14 Grudnia 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi