Ciepol Opublikowano 23 Lutego 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 23 Lutego 2013 Moim zdaniem cod to gówno. Battlefield3 go miażdży.
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 23 Lutego 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Lutego 2013 Teraz tym Black Opsem Activistion sie zbłaźnił. Robili tylko dla kasy a nie dla jakości.
Zasłużony Fragowicz kanix Opublikowano 23 Lutego 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Lutego 2013 Moim zdaniem cod to gówno. Battlefield3 go miażdży. Czyżby fanatyk battlefielda? :)
Właściciel GET Opublikowano 23 Lutego 2013 Właściciel Opublikowano 23 Lutego 2013 BF3 > COD pod względem grafiki i silnika. Mi seria MW podoba, szczególnie MW3. Black Ops 1 i 2 jest słabe.
Quas Opublikowano 23 Lutego 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 23 Lutego 2013 Ja gram w MW3 przez internet w trybie multiplayer to muszę powiedzieć, że graficznie i ogólnie całokształt gdy mi się bardzo podoba :) Naloty, zrzuty, własne klasy dają wiele możliwości i urozmaicają grę, za to właśnie lubię tą grę ;]
Ciepol Opublikowano 24 Lutego 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 24 Lutego 2013 W bf3 wczoraj miałem fajną akcję. Snajperem zestrzeliłem pilota śmiglowca. Czy w cod tak można? :d
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 24 Lutego 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 24 Lutego 2013 W bf3 wczoraj miałem fajną akcję. Snajperem zestrzeliłem pilota śmiglowca. Czy w cod tak można? :d W Cod to się nawet latać nie da :D
Ciepol Opublikowano 26 Lutego 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 26 Lutego 2013 W Cod to się nawet latać nie da :D Hahah P.S Kupuje sobie Bf3 Premium
TeQ Opublikowano 29 Września 2013 Fragowicz Opublikowano 29 Września 2013 (edytowane) Cod to Gówno hmm ja bym się z tym nie zgodził zagraj sobie w całą serię call of duty mw oraz black ops. Te gry są takie same to znaczy kazda strzelanka jest taka sama tylko coraz bardziej modyfikowana, ulepszana , bf ma tylko dobrą grafikę, a jeśli chodzi o fabułę to nie jest jakaś super w przeciwieństwie do call of duty :) taka jest moja opinia na temat tych gier Moim zdaniem cod to gówno. Battlefield3 go miażdży. Edytowane 29 Września 2013 przez TeQ
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 26 Listopada 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Listopada 2013 Co prawda nie mam BF3 ale grałem u kumpla i tak szczerze to fabuła według mnie jest lepsza w COD. To Prawda BF graficznie i silnikowo to miazga ale brakuje mi czasami czegoś czego nie potrafie określić. To pewnie przez to że prawie wszystko tam można :)
St4siUuuu Opublikowano 29 Listopada 2013 Fragowicz Opublikowano 29 Listopada 2013 Słyszałem że dużo bugów jest w niej ;/
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Grudnia 2014 Bugów jest dużo w każdej grze. Temat zamykam.
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 5 Listopada 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi