Skocz do zawartości

[KOSZ] pelikany.exe

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Szanuje.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Właściciel
Opublikowano

Naprawdę nie rozumiem po co te wszystkie plotki ludzie sieją. Nie mają informacji, rozpierdalają po serwerze i tylko opinie psują. I weź tu dla takich ludzi prowadź serwer...

• Ustrzel fraga! (+) 4
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
48 minut temu, Nesty napisał:

I weź tu dla takich ludzi prowadź serwer...

Prawdę mówiąc dobrym przykładem jest główny admin Non-Stopa. Ma na graczy wyjebane, gracze robią co chcą, itemy dodaje kiedy chce i ma w sumie gdzieś opinie graczy o jego poczynaniach. Może warto tak zacząć prowadzić serwer, a ludzie docenią waszą prace.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Śmiech 1
Opublikowano

Jak dla mnie to jedynym słusznym podsumowaniem jest: "iks kurwa de". 

PS. Kamzo dobrze pisze. 

Opublikowano
2 godziny temu, M!k0 napisał:

Prawdę mówiąc dobrym przykładem jest główny admin Non-Stopa. Ma na graczy wyjebane, gracze robią co chcą, itemy dodaje kiedy chce i ma w sumie gdzieś opinie graczy o jego poczynaniach. Może warto tak zacząć prowadzić serwer, a ludzie docenią waszą prace.

No i z zwykłych graczy urodzą się właśnie takie Dioxiki. To właśnie na non-stopie wyhodował się taki rak nazwany Kamilem, pseudonim Diox. Najlepiej byłoby wprowadzić surowsze kary i przy okazji banować te osoby które takie plotki roznoszą na innych serwerach. 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Śmiech 1
Opublikowano
2 godziny temu, MentosToJa napisał:

No i z zwykłych graczy urodzą się właśnie takie Dioxiki. To właśnie na non-stopie wyhodował się taki rak nazwany Kamilem, pseudonim Diox. Najlepiej byłoby wprowadzić surowsze kary i przy okazji banować te osoby które takie plotki roznoszą na innych serwerach. 

I teraz chwila zastanowienia. Czy jeżeli takie osoby otrzymają bana to czy ich zachowanie w jakikolwiek sposób się poprawi? Moim zdaniem Nie. Człowiek który otrzymał by bana po czymś takim po prostu by się mścił i rozsiewałby coraz to większe głupoty.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano
7 godzin temu, Aki napisał:

Człowiek który otrzymał by bana po czymś takim po prostu by się mścił i rozsiewałby coraz to większe głupoty.

Zaś się przejmujecie jakimiś typami z jakiejś niszowej gierki multiplayer xD, permmutować i jest spokój, i tak jak Kamzo napisał:

17 godzin temu, Kamzo napisał:

a jak ktoś ma problem to chuj mu w łeb

Wyzwiska i oczernianie już dawno straciło swoją wartość w internecie (zwłaszcza na MTA), jest tylko tylko temat do pośmiania się.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

To jest dokładnie to samo, kiedy wejdziesz porozmawiać ze znajomym i na kanale siedzą inne osoby i proszą mnie o następujące rzeczy:

• „Zresp mi auto”
  • „Rzuć mi tam parę magów”

Oraz oczywiście inne rzeczy tego pokroju, których raczej się domyślacie. Podsumowując, bycie osobą w szczeblu jest jednym wielkim za przeproszeniem kurwa wyczynem i wysiłkiem psychicznym, którego osoba niebędąca nikt w szczeblu moderacji, nie zrozumie.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Tacy ludzie istnieli, istnieją i będą istnieć. Tfu.

Opublikowano
W dniu 24.02.2018 o 21:46, M!k0 napisał:

?? XD

Mam nadzieje, że to żart z tym co na czacie.

sz8KbEs.png

• Zmieszanie 1
  • Śmiech 3
Opublikowano
1 minutę temu, Nesty napisał:

Co, zarejestrowałeś się z innego konta, bo boisz się na prawdziwym to napisać? Gratuluje idiotyzmu.

niestety nie pamiętam hasla/loginu/emaila do poprzedniego ale to nie ma znaczenia, po prostu pytam się czy to jakis zart, ot ciekawosc.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
36 minut temu, ajax44 napisał:

Mam nadzieje, że to żart z tym co na czacie.

jak masz taką nadzieje to się nie wpierdalaj między wódkę, a zakąskę i nie wypierdalaj "zupełnie niewinnie" innych

kurwa cebula lvl 99 jak chuj...

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

W dniu 24.02.2018 o 21:46, M!k0 napisał:

No wątpię, że warto bo tam na chacie jest jak w burdelu. On ma wyjebane na serwer liczą się pieniądze jedynie 

Opublikowano
6 godzin temu, Topielcz' napisał:

no tak najlepiej składać to na społecznośc mta taką społeczność ma głównie wasz serwer a po 2 sam jesteś jak ta społeczność no bo twoje wypowiedzi częstą są bez sensu i okraszone niepotrzebnie przekleństwami 

Winszuję, iż nie grałeś na żadnym innym serwerze MTA DayZ, a więc chyba muszę ci pomóc w wymienieniu paru innych ze społecznością na poziomie klasy przedszkolnej:

• NON-STOP
  • THE-DayZ (Wyrzuty społeczeństwa, które zostały usunięte z fragujemy).

Polecam ci również słownik, bo spędziłem dobre 5 minut na dekodowaniu twoich wypocin. Choć w sumie ciężko przedszkolakowi dosięgnąć do klawisza zwanego przecinkiem, czy też kropką kończącą zdanie tudzież użycia argumentów mądrzejszych niż poziom ucznia pierwszej klasy szkoły podstawowej.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano
31 minut temu, Topielcz' napisał:

Grałem na innych serwerach dayz przegrałem tam około 1k a po drugie nie jestem żadnym przedszkolakiem mam 16 lat a po 2  nobo niby na tym serwerze nawet administracjia. Wyzywa graczy xd 

Ja się kurwa pytam kto Cię uczył pisowni xD No kto kurwa? Nie jesteś przedszkolakiem a wszystko na to wskazuje. Administracja wyzywa graczy? Niektórzy są tak zacofani lub po prostu głupi, że nie potrafią wyczuć żartu, ironii czy sarkazmu i później takie pierdoły i głupoty piszecie.

Netykieta, mimo iż sam właśnie złamałem jej zasady, to Wy (jedynie osobniki które nie mają raka na mta) powinniście netykiety przestrzegać. <happy>

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Właściciel
Opublikowano

Nie komentujcie @Topielcz''a, bo to wodogłowie razem ze swoim kolegą L!nux'em... Rozpowiadają takie ploty na mój temat, że szkoda gadać. Oby dwoje mają bany permanentne, więc to kończy dyskusje.

Ja od siebie dodam tylko jedną rzecz: @Kamzo musiał napisać taki temat, żeby wreszcie dotarło do większości Waszych głów, że sianie plotek i bazowanie na jakichś komentarzach pośrednich nie czyni z Was zajebistych detektywów. Nie ma co ukrywać, że kłótnie na tak dużych projektach są i będą, bo jesteśmy różnymi ludźmi, ale po to mamy rozum i inteligencję, aby umiejętnie rozwiązywać tego typu spory. A Wy z kolei macie takie wodogłowie, że przez różnego rodzaju sytuacje macie ułożone, że każda kłótnia musi się kończyć wyzywaniem od matki, ojców, ciotek, babć albo wyciąganiem brudów.

A co do naszego serwera, gdybym miał wiedzę 3 lata temu, jak społeczność MTA jest kurewska, to bym nigdy nie zgodził się na otworzenie serwera w takim środowisku. Wnioski wyciągnijcie sami zatem, bo ileż można wysłuchiwać tych stek bzdur na mój temat, na temat serwera czy poszczególnych osób.

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Zajebistych detektywów HAHAHA XD jak to są większe kwadraty niż fryzura Rutkowskiego @Nesty XDDDD

• Śmiech 1
Opublikowano

2k18 a ludzie dalej się przejmują się community na polskich serwerach MTA? Dajcie po prostu temu marginesowi społecznemu żyć w swoim zamkniętym świecie, po co w ogóle tracić czas na pisanie takich postów jak i tak ameby tego nie zrozumieją? Na mnie były pierdolone, są pierdolone i będą pierdolone cały czas jakieś rzeczy, ale mam w to wyjebane bo kim dla mnie są ci ludzie? Pograłem już swoje, poznałem wielu ludzi gdzie 95% to ludzie z którymi nie mam zamiaru ani ochoty rozmawiać, a z 5% zawsze z chęcią wbije, porozmawiam a nawet jak będzie okazja to się spotkam na jakieś piwko. Tyle w temacie, pis joł!

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Serduszko fragowe (+) 4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności