Zasłużony Fragowicz Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kamzo Opublikowano 24 Lutego 2018 Zasłużony Fragowicz Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 24 Lutego 2018 Siema zawistne pelikany z MTA. Piszę tu z jednego powodu, ponieważ ostatnio słyszałem, że są ploty na temat mojego odejścia więc chciałbym rozjaśnić tok waszego myślenia. Ja z @Nesty'm mam ciągle kontakt i nawet czasem mnie prosi o pomoc w czymś. O ile chce mi się lub mam możliwość to mu pomogę, a jeżeli nie to nie. Nie gram na fragu, bo odszedłem z MTA. Nie z powodu fraga czy Nestiego, tylko z przejedzenia tym ścierwem. Rzućcie okiem na aktualną sytuacje community MTA, same pozery jebane co opierdalają na hajs. Sytuacja z tą amebą Dioxem czy wieloma innymi mnie po prostu rozpierdala. Ja leje jak słyszę od Mentosa co się czasami odpierdala tutaj. Gram w to gówno 7 lat i serio nie mam ochoty słuchać 8 rok co i jak się dzieje, kto komu grozi DDosami, kto komu rucha matkę itd. Jak mam być szczery to już nudzi mi się komputer i wole wbić na TS'a i pogadać ze znajomymi niż grać w takie ścierwa. Chociaż kto wie, gram w PUBG'a, LOL'a i CS'a czasami. Jeżeli ktoś chce mogę zagrać (o ile darze tego kogoś odrobinką szacunku XD), bo jak mam być szczery... nie jestem już opiekunem więc mam wyjebane jajca na osoby, które mnie nie interesują lub udają znajomych wobec mnie. Dobrym przykładem jest z pewnością ostatnia sytuacja z Nestym i truthem. Wbiłem popisałem i nagle znaleźli się obrońcy, który kiedyś opierdoliliby mi lache za coś gdy miałem opiekuna, a teraz jak byłem [Gracz]kamzo to teksty wypierdalaj itd XD, no ale to MTA przecież. Wydaje mi się, że nie ma co więcej pisać, a jak ktoś ma problem to chuj mu w łeb. Nic nie mam do nikogo tym bardziej do Nestiego... Z fartem. 20 1 3
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 24 Lutego 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Lutego 2018 Szanuje. 1
Właściciel GET Opublikowano 24 Lutego 2018 Właściciel Opublikowano 24 Lutego 2018 Naprawdę nie rozumiem po co te wszystkie plotki ludzie sieją. Nie mają informacji, rozpierdalają po serwerze i tylko opinie psują. I weź tu dla takich ludzi prowadź serwer... 4
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 24 Lutego 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Lutego 2018 48 minut temu, Nesty napisał: I weź tu dla takich ludzi prowadź serwer... Prawdę mówiąc dobrym przykładem jest główny admin Non-Stopa. Ma na graczy wyjebane, gracze robią co chcą, itemy dodaje kiedy chce i ma w sumie gdzieś opinie graczy o jego poczynaniach. Może warto tak zacząć prowadzić serwer, a ludzie docenią waszą prace. 1 1
Walezenka Opublikowano 24 Lutego 2018 Fragowicz Opublikowano 24 Lutego 2018 Jak dla mnie to jedynym słusznym podsumowaniem jest: "iks kurwa de". PS. Kamzo dobrze pisze.
MentosToJa Opublikowano 24 Lutego 2018 Wykluczony Opublikowano 24 Lutego 2018 2 godziny temu, M!k0 napisał: Prawdę mówiąc dobrym przykładem jest główny admin Non-Stopa. Ma na graczy wyjebane, gracze robią co chcą, itemy dodaje kiedy chce i ma w sumie gdzieś opinie graczy o jego poczynaniach. Może warto tak zacząć prowadzić serwer, a ludzie docenią waszą prace. No i z zwykłych graczy urodzą się właśnie takie Dioxiki. To właśnie na non-stopie wyhodował się taki rak nazwany Kamilem, pseudonim Diox. Najlepiej byłoby wprowadzić surowsze kary i przy okazji banować te osoby które takie plotki roznoszą na innych serwerach. 1 1
Aki Opublikowano 25 Lutego 2018 [MTA] Opiekun Serwera DayZ Opublikowano 25 Lutego 2018 2 godziny temu, MentosToJa napisał: No i z zwykłych graczy urodzą się właśnie takie Dioxiki. To właśnie na non-stopie wyhodował się taki rak nazwany Kamilem, pseudonim Diox. Najlepiej byłoby wprowadzić surowsze kary i przy okazji banować te osoby które takie plotki roznoszą na innych serwerach. I teraz chwila zastanowienia. Czy jeżeli takie osoby otrzymają bana to czy ich zachowanie w jakikolwiek sposób się poprawi? Moim zdaniem Nie. Człowiek który otrzymał by bana po czymś takim po prostu by się mścił i rozsiewałby coraz to większe głupoty.
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 25 Lutego 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 25 Lutego 2018 7 godzin temu, Aki napisał: Człowiek który otrzymał by bana po czymś takim po prostu by się mścił i rozsiewałby coraz to większe głupoty. Zaś się przejmujecie jakimiś typami z jakiejś niszowej gierki multiplayer xD, permmutować i jest spokój, i tak jak Kamzo napisał: 17 godzin temu, Kamzo napisał: a jak ktoś ma problem to chuj mu w łeb Wyzwiska i oczernianie już dawno straciło swoją wartość w internecie (zwłaszcza na MTA), jest tylko tylko temat do pośmiania się. 1
Anx1ty Opublikowano 25 Lutego 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 25 Lutego 2018 To jest dokładnie to samo, kiedy wejdziesz porozmawiać ze znajomym i na kanale siedzą inne osoby i proszą mnie o następujące rzeczy: „Zresp mi auto” „Rzuć mi tam parę magów” Oraz oczywiście inne rzeczy tego pokroju, których raczej się domyślacie. Podsumowując, bycie osobą w szczeblu jest jednym wielkim za przeproszeniem kurwa wyczynem i wysiłkiem psychicznym, którego osoba niebędąca nikt w szczeblu moderacji, nie zrozumie.
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 25 Lutego 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 25 Lutego 2018 Tacy ludzie istnieli, istnieją i będą istnieć. Tfu.
ajax44 Opublikowano 25 Lutego 2018 Fragowicz Opublikowano 25 Lutego 2018 W dniu 24.02.2018 o 21:46, M!k0 napisał: Prawdę mówiąc dobrym przykładem jest główny admin Non-Stopa. Ma na graczy wyjebane, gracze robią co chcą, itemy dodaje kiedy chce i ma w sumie gdzieś opinie graczy o jego poczynaniach. Może warto tak zacząć prowadzić serwer, a ludzie docenią waszą prace. ?? XD Mam nadzieje, że to żart z tym co na czacie. 1 3
Właściciel GET Opublikowano 25 Lutego 2018 Właściciel Opublikowano 25 Lutego 2018 Co, zarejestrowałeś się z innego konta, bo boisz się na prawdziwym to napisać? Gratuluje idiotyzmu. 1
ajax44 Opublikowano 25 Lutego 2018 Fragowicz Opublikowano 25 Lutego 2018 1 minutę temu, Nesty napisał: Co, zarejestrowałeś się z innego konta, bo boisz się na prawdziwym to napisać? Gratuluje idiotyzmu. niestety nie pamiętam hasla/loginu/emaila do poprzedniego ale to nie ma znaczenia, po prostu pytam się czy to jakis zart, ot ciekawosc.
Zasłużony Fragowicz Kamzo Opublikowano 25 Lutego 2018 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 25 Lutego 2018 36 minut temu, ajax44 napisał: Mam nadzieje, że to żart z tym co na czacie. jak masz taką nadzieje to się nie wpierdalaj między wódkę, a zakąskę i nie wypierdalaj "zupełnie niewinnie" innych kurwa cebula lvl 99 jak chuj... 1
Maike Opublikowano 26 Lutego 2018 Fragowicz Opublikowano 26 Lutego 2018 W dniu 24.02.2018 o 21:46, M!k0 napisał: Prawdę mówiąc dobrym przykładem jest główny admin Non-Stopa. Ma na graczy wyjebane, gracze robią co chcą, itemy dodaje kiedy chce i ma w sumie gdzieś opinie graczy o jego poczynaniach. Może warto tak zacząć prowadzić serwer, a ludzie docenią waszą prace. No wątpię, że warto bo tam na chacie jest jak w burdelu. On ma wyjebane na serwer liczą się pieniądze jedynie
Anx1ty Opublikowano 26 Lutego 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 26 Lutego 2018 6 godzin temu, Topielcz' napisał: no tak najlepiej składać to na społecznośc mta taką społeczność ma głównie wasz serwer a po 2 sam jesteś jak ta społeczność no bo twoje wypowiedzi częstą są bez sensu i okraszone niepotrzebnie przekleństwami Winszuję, iż nie grałeś na żadnym innym serwerze MTA DayZ, a więc chyba muszę ci pomóc w wymienieniu paru innych ze społecznością na poziomie klasy przedszkolnej: NON-STOP THE-DayZ (Wyrzuty społeczeństwa, które zostały usunięte z fragujemy). Polecam ci również słownik, bo spędziłem dobre 5 minut na dekodowaniu twoich wypocin. Choć w sumie ciężko przedszkolakowi dosięgnąć do klawisza zwanego przecinkiem, czy też kropką kończącą zdanie tudzież użycia argumentów mądrzejszych niż poziom ucznia pierwszej klasy szkoły podstawowej. 1
MentosToJa Opublikowano 26 Lutego 2018 Wykluczony Opublikowano 26 Lutego 2018 31 minut temu, Topielcz' napisał: Grałem na innych serwerach dayz przegrałem tam około 1k a po drugie nie jestem żadnym przedszkolakiem mam 16 lat a po 2 nobo niby na tym serwerze nawet administracjia. Wyzywa graczy xd Ja się kurwa pytam kto Cię uczył pisowni xD No kto kurwa? Nie jesteś przedszkolakiem a wszystko na to wskazuje. Administracja wyzywa graczy? Niektórzy są tak zacofani lub po prostu głupi, że nie potrafią wyczuć żartu, ironii czy sarkazmu i później takie pierdoły i głupoty piszecie. Netykieta, mimo iż sam właśnie złamałem jej zasady, to Wy (jedynie osobniki które nie mają raka na mta) powinniście netykiety przestrzegać. 3
Właściciel GET Opublikowano 26 Lutego 2018 Właściciel Opublikowano 26 Lutego 2018 Nie komentujcie @Topielcz''a, bo to wodogłowie razem ze swoim kolegą L!nux'em... Rozpowiadają takie ploty na mój temat, że szkoda gadać. Oby dwoje mają bany permanentne, więc to kończy dyskusje. Ja od siebie dodam tylko jedną rzecz: @Kamzo musiał napisać taki temat, żeby wreszcie dotarło do większości Waszych głów, że sianie plotek i bazowanie na jakichś komentarzach pośrednich nie czyni z Was zajebistych detektywów. Nie ma co ukrywać, że kłótnie na tak dużych projektach są i będą, bo jesteśmy różnymi ludźmi, ale po to mamy rozum i inteligencję, aby umiejętnie rozwiązywać tego typu spory. A Wy z kolei macie takie wodogłowie, że przez różnego rodzaju sytuacje macie ułożone, że każda kłótnia musi się kończyć wyzywaniem od matki, ojców, ciotek, babć albo wyciąganiem brudów. A co do naszego serwera, gdybym miał wiedzę 3 lata temu, jak społeczność MTA jest kurewska, to bym nigdy nie zgodził się na otworzenie serwera w takim środowisku. Wnioski wyciągnijcie sami zatem, bo ileż można wysłuchiwać tych stek bzdur na mój temat, na temat serwera czy poszczególnych osób. 3
Zasłużony Fragowicz Kamzo Opublikowano 26 Lutego 2018 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Lutego 2018 Zajebistych detektywów HAHAHA XD jak to są większe kwadraty niż fryzura Rutkowskiego @Nesty XDDDD 1
Lumcia Gumcia Opublikowano 28 Lutego 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 28 Lutego 2018 2k18 a ludzie dalej się przejmują się community na polskich serwerach MTA? Dajcie po prostu temu marginesowi społecznemu żyć w swoim zamkniętym świecie, po co w ogóle tracić czas na pisanie takich postów jak i tak ameby tego nie zrozumieją? Na mnie były pierdolone, są pierdolone i będą pierdolone cały czas jakieś rzeczy, ale mam w to wyjebane bo kim dla mnie są ci ludzie? Pograłem już swoje, poznałem wielu ludzi gdzie 95% to ludzie z którymi nie mam zamiaru ani ochoty rozmawiać, a z 5% zawsze z chęcią wbije, porozmawiam a nawet jak będzie okazja to się spotkam na jakieś piwko. Tyle w temacie, pis joł! 1 4
Rekomendowane odpowiedzi