Anx1ty Opublikowano 28 Lutego 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 28 Lutego 2018 6 minut temu, Lumcia Gumcia napisał: 2k18 a ludzie dalej się przejmują się community na polskich serwerach MTA? Dajcie po prostu temu marginesowi społecznemu żyć w swoim zamkniętym świecie, po co w ogóle tracić czas na pisanie takich postów jak i tak ameby tego nie zrozumieją? Na mnie były pierdolone, są pierdolone i będą pierdolone cały czas jakieś rzeczy, ale mam w to wyjebane bo kim dla mnie są ci ludzie? Pograłem już swoje, poznałem wielu ludzi gdzie 95% to ludzie z którymi nie mam zamiaru ani ochoty rozmawiać, a z 5% zawsze z chęcią wbije, porozmawiam a nawet jak będzie okazja to się spotkam na jakieś piwko. Tyle w temacie, pis joł! Do twojej wypowiedzi nawet nie ma czego dodać, napisałeś wszystko.
Zasłużony Fragowicz Kamzo Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Marca 2018 W dniu 28.02.2018 o 17:40, Lumcia Gumcia napisał: 2k18 a ludzie dalej się przejmują się community na polskich serwerach MTA? Dajcie po prostu temu marginesowi społecznemu żyć w swoim zamkniętym świecie, po co w ogóle tracić czas na pisanie takich postów jak i tak ameby tego nie zrozumieją? Na mnie były pierdolone, są pierdolone i będą pierdolone cały czas jakieś rzeczy, ale mam w to wyjebane bo kim dla mnie są ci ludzie? Pograłem już swoje, poznałem wielu ludzi gdzie 95% to ludzie z którymi nie mam zamiaru ani ochoty rozmawiać, a z 5% zawsze z chęcią wbije, porozmawiam a nawet jak będzie okazja to się spotkam na jakieś piwko. Tyle w temacie, pis joł! Nie napisałem tego z niczego, bo ja też mam wyjebane jajca na takich pozerów z MTA XD Nesty mnie poprosił to napisałem koniec tematu
Alfie Solomons Opublikowano 4 Marca 2018 Zawieszony Opublikowano 4 Marca 2018 Kamzo uciekł z pieniędzmi tak było. 1
Lumcia Gumcia Opublikowano 4 Marca 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Marca 2018 34 minuty temu, .GoKU^ napisał: Kamzo uciekł z pieniędzmi tak było. Pewnie jeszcze zbiera po cichu dowody na Nestiego aby go w sądzie udupić. Oby go tylko brzuch nie zabolał jak pewnego dzieciaczka XD 3 1
Walezenka Opublikowano 10 Marca 2018 Fragowicz Opublikowano 10 Marca 2018 W dniu 4.03.2018 o 15:35, Lumcia Gumcia napisał: Pewnie jeszcze zbiera po cichu dowody na Nestiego aby go w sądzie udupić. Oby go tylko brzuch nie zabolał jak pewnego dzieciaczka XD ok.
Zasłużony Fragowicz Kamzo Opublikowano 18 Marca 2018 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 18 Marca 2018 KURWA MAĆ XDDD odświeżam ten pierdolony temat, bo to co dostałem od nestiego dzisiaj to hit hitów! XD Co wy macie za problem pomiędzy mną i Nestym? Ja mam dobry kontakt z nim i jestem pewny, że jakbym chciał to bym mógł wrócić w każdym momencie na opiekuna, lecz nie chce ponieważ wiem, że Luki dobrze się sprawuje. Piszcie tutaj jakieś fajne historie związane z moim odejściem, bo chce się z Nestym pośmiać co takie ameby wymyślają 1 1
Aki Opublikowano 18 Marca 2018 [MTA] Opiekun Serwera DayZ Opublikowano 18 Marca 2018 Ta to dobrze że nie wrócisz byłeś chujowym opiekunem i nie martwiłeś się o moderację!
Zasłużony Fragowicz Kamzo Opublikowano 18 Marca 2018 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 18 Marca 2018 3 minuty temu, Aki napisał: Ta to dobrze że nie wrócisz byłeś chujowym opiekunem i nie martwiłeś się o moderację! Dzięki mnie masz range bananie XD (czekam na sylwestrowe picie i palenie, pozdrawiam z rodzinką) 1
Właściciel GET Opublikowano 18 Marca 2018 Właściciel Opublikowano 18 Marca 2018 Nie tylko chujowy opiekun, ale dodatkowo chuj z matmy, chuj z polaka, chuj ze szkołą i z życiem. A poza tym chował się w szafie przed poliszją. 1
Zasłużony Fragowicz Kamzo Opublikowano 18 Marca 2018 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 18 Marca 2018 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 1
Krystek Opublikowano 18 Marca 2018 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 18 Marca 2018 Gej. Klaun pedofil. Prosiłeś mnie o nudesy. Powiedziałeś że zrespisz mi infka jak wyślę Ci zdjęcie z pod prysznica a najlepiej film, gdzie w tle miała lecieć piosenka z Titanica. Miałeś wyjebane w moderację na MTA. Poza tym wiem o tym że wkładałeś sobie długopisy w tyłek. Śmierdzi Ci dupa. EDIT. Jutro dzwonię do pewnego jutubera, ogarniamy galę MMA i się napierdalamy. 2
Zasłużony Fragowicz Kamzo Opublikowano 19 Marca 2018 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 19 Marca 2018 O kurwa XD
Lumcia Gumcia Opublikowano 20 Marca 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 20 Marca 2018 @Kamzo był głównym powodem mojego zniknięcia z fraga. Kompletnie niekompetentny opiekun serwera, który myślał tylko o sobie i nie obchodziła go opinia innych graczy. Dobrze, że już ciebie z nami nie ma, bo miałeś nawet zły wpływ na samego Nestiego. 1
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 20 Marca 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Marca 2018 Bo Kamaz to lamus jest i egoista. 1
Zasłużony Fragowicz Kamzo Opublikowano 20 Marca 2018 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Marca 2018 @Lumcia Gumcia pomijając fakt, że wróciłeś po czym dostałem opiekuna XD I grałeś długo po moim odejściu haha
Właściciel GET Opublikowano 24 Stycznia 2022 Właściciel Opublikowano 24 Stycznia 2022 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi