Skocz do zawartości

[KOSZ] Pomoc dla Krystka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trzymaj się i zdrowia to co najważniejsze 

• Serduszko fragowe (+) 1
Opublikowano

Trzymaj się i zdrowia  życzę :) 

Opublikowano

Dziękuję wszystkim za te pozytywne komentarze, za pomoc. ZA WSZYSTKO! To co tutaj piszecie, wiele dla mnie znaczy, na prawdę. Dołożę wszelkich sił, aby pokonać ten syf. Muszę i chcę żyć. Wkońcu ktoś musi się tym forum zajmować :D

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Serduszko fragowe (+) 7
Opublikowano

Porządnych ludzi bierze jakieś kurestwo, a miliony ludzi bez jakichkolwiek wartości żyje sobie beż żadnych uszczerbków na zdrowiu. Zdrowia Kryniu, pokonasz te ścierwo!

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Serduszko fragowe (+) 3
Opublikowano (edytowane)

Wszyscy sobie chyba dzisiaj życzyliśmy zdrowia, jednocześnie też duża część z nas nie zdaje sobie sprawy, jaką ma ono wartość.

Zrobiłem sobie dzisiaj prezent - pomogłem tobie. I choć nie wpłaciłem żadnej pokaźnej sumy, a jedynie wartość większego obiadu w KFC, to jednak liczę, że i to pomoże choć trochę.

Bądź silny i walcz, bo zasługujesz na jeszcze co najmniej kilkadziesiąt lat życia ;) Wierzę, że się uda!

Szczerze - powodzenia!

Gdyby tak każdy stąd, zamiast kupić sobie pod choinkę fajnego skina, obok tego zakupu wpłaciłby na Twoją pomoc choćby 5 złotych (butelkę coli, paczkę czipsów, 2 piwa, biednego skina), to w sumie uzbierałaby się nie najgorsza sumka.

Edytowane przez Sir Jesus Christ
  • Ustrzel fraga! (+) 1
  • Serduszko fragowe (+) 3
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Trzymaj się, walcz i pokonaj tego skurwiela! Nadzieja najważniejsza, trzymam kciuki żeby wszystko się udało! Wesołych Świąt i zdrowia życzę! :)

Edytowane przez estut;*
Opublikowano

Od siebie też dołożyłem małą cegiełkę. Wracaj do zdrowia jak najszybciej. Jakbyś czegoś potrzebował to wal.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • 2 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności