Dzenkinson Opublikowano 24 Grudnia 2017 Fragowicz Opublikowano 24 Grudnia 2017 Trzymaj się Kryniu, nie daj się! 1
Bukaj2704 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 24 Grudnia 2017 Trzymaj się i zdrowia to co najważniejsze 1
Ja+ Opublikowano 24 Grudnia 2017 Wykluczony Opublikowano 24 Grudnia 2017 Trzymaj się i zdrowia życzę 1
Terro[R] Opublikowano 24 Grudnia 2017 Fragowicz Opublikowano 24 Grudnia 2017 @Krystek Obyś tylko wyzdrowiał! Jak najszybciej 1
Krystek Opublikowano 24 Grudnia 2017 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 24 Grudnia 2017 Dziękuję wszystkim za te pozytywne komentarze, za pomoc. ZA WSZYSTKO! To co tutaj piszecie, wiele dla mnie znaczy, na prawdę. Dołożę wszelkich sił, aby pokonać ten syf. Muszę i chcę żyć. Wkońcu ktoś musi się tym forum zajmować 1 7
Lumcia Gumcia Opublikowano 24 Grudnia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 24 Grudnia 2017 Porządnych ludzi bierze jakieś kurestwo, a miliony ludzi bez jakichkolwiek wartości żyje sobie beż żadnych uszczerbków na zdrowiu. Zdrowia Kryniu, pokonasz te ścierwo! 1 3
Mr. President Opublikowano 25 Grudnia 2017 Wykluczony Opublikowano 25 Grudnia 2017 (edytowane) Wszyscy sobie chyba dzisiaj życzyliśmy zdrowia, jednocześnie też duża część z nas nie zdaje sobie sprawy, jaką ma ono wartość. Zrobiłem sobie dzisiaj prezent - pomogłem tobie. I choć nie wpłaciłem żadnej pokaźnej sumy, a jedynie wartość większego obiadu w KFC, to jednak liczę, że i to pomoże choć trochę. Bądź silny i walcz, bo zasługujesz na jeszcze co najmniej kilkadziesiąt lat życia Wierzę, że się uda! Szczerze - powodzenia! Gdyby tak każdy stąd, zamiast kupić sobie pod choinkę fajnego skina, obok tego zakupu wpłaciłby na Twoją pomoc choćby 5 złotych (butelkę coli, paczkę czipsów, 2 piwa, biednego skina), to w sumie uzbierałaby się nie najgorsza sumka. Edytowane 25 Grudnia 2017 przez Sir Jesus Christ 1 3
niczek Opublikowano 25 Grudnia 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 25 Grudnia 2017 życzę wesołych swiąt 2
Zasłużony Fragowicz estut;* Opublikowano 25 Grudnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 25 Grudnia 2017 (edytowane) Trzymaj się, walcz i pokonaj tego skurwiela! Nadzieja najważniejsza, trzymam kciuki żeby wszystko się udało! Wesołych Świąt i zdrowia życzę! Edytowane 26 Grudnia 2017 przez estut;* 1
gogol Opublikowano 28 Grudnia 2017 Fragowicz Opublikowano 28 Grudnia 2017 Od siebie też dołożyłem małą cegiełkę. Wracaj do zdrowia jak najszybciej. Jakbyś czegoś potrzebował to wal. 1
Właściciel GET Opublikowano 12 Października 2020 Właściciel Opublikowano 12 Października 2020 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi