Zasłużony Fragowicz kZa Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 9 Stycznia 2018 @Ja+ no że w ciasnych itp, to przyznam Ci racje ale w szerszych jak np. na zm_defense siedzisz na dole długa szeroka kampa gdzie można fajnie się pobawić z zm wchodzi Ci szalony i nawet nie pierdniesz nawet miałem dzisiaj takie akcje mimo rzucania napalmów szalony dochodzi do Ciebie bez problemu i tu jest ból
Soulk3per Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zawieszony Opublikowano 10 Stycznia 2018 Hmm Panowie I Panie, moze takie rozwiazanie: 1.Szalony 12 sec. 2.Szalony + 1 zarazony + 300$ do kieszeni 3.Szalony spowolniony przez HE Nade -40 %. 4.Kupno Szalonego Palonego przez HE Nade spowolniony -40% + Kupno Speed +10 % Szybkosci.=70 % Na szalonym Czy to wsumie rozsadne rozwiazanie? Prosze o komentarze I Opinie Czy to jest wykonalne jezeli by cos takiego przeszlo @x_warrior I Inni Peace 1
Właściciel GET Opublikowano 10 Stycznia 2018 Właściciel Opublikowano 10 Stycznia 2018 Szalony skrócony do 12s.
JestemGadem Opublikowano 10 Stycznia 2018 Fragowicz Opublikowano 10 Stycznia 2018 Ja bym dodał możliwość kupienia kelvara lub awp w sklepie cena np : za kelvar 4k hajsu i 5k punktów , a awp 10k kasy i 10 k punktów , a do zm to samo z kelvarem tylko że np 3 pkt zm bedzie kosztowac , myślę ze wykonalne i do dyskusji . 1
JestemGadem Opublikowano 15 Stycznia 2018 Fragowicz Opublikowano 15 Stycznia 2018 @G0lDeN Proszę abyś zobaczył co napisalem UP .
Goldeno Italiano Opublikowano 15 Stycznia 2018 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zombie ma 1,5 - 3k hp, więc tutaj mowy o kamizelce nawet nie ma. Co do zakupu samej kamizelki po stronie ludzi to, hm... Nie jest to głupi pomysł, więc można by spróbować, ale... 1) Jeśli nic się nie zmieniło to gracze bez VIP'a nie będą w stanie korzystać z kamizelki, ponieważ nie dawała im ona ochrony przed infekcją. 2) Gdyby coś takiego przeszło to kamizelka musiałaby kosztować przynajmniej 8000$, gdyż większość graczy nie ogarnia, że osoba z kamizelką (gdy kevlar ma 100 hp) potrzeba takiego gracza uderzyć najpierw 7 razy, aby "zjechać" kamizelkę, a następnie jeszcze raz, by go zarazić. Dlatego więc cena w razie wprowadzenia tego pomysłu byłaby tak wysoka (ma to na celu zapobiegnięcie zbyt częstego zakupu kamizelki, która znacznie ułatwia grę). A jak ktoś już dłużej tutaj gra lub szybko się uczy to 2x prawy i typ nie żyje (jeśli mowa o ostatnim) lub prawy/lewy, gdy jest 2> żyjących CT. 1
JestemGadem Opublikowano 15 Stycznia 2018 Fragowicz Opublikowano 15 Stycznia 2018 19 minut temu, G0lDeN napisał: Zombie ma 1,5 - 3k hp, więc tutaj mowy o kamizelce nawet nie ma. Co do zakupu samej kamizelki po stronie ludzi to, hm... Nie jest to głupi pomysł, więc można by spróbować, ale... 1) Jeśli nic się nie zmieniło to gracze bez VIP'a nie będą w stanie korzystać z kamizelki, ponieważ nie dawała im ona ochrony przed infekcją. 2) Gdyby coś takiego przeszło to kamizelka musiałaby kosztować przynajmniej 8000$, gdyż większość graczy nie ogarnia, że osoba z kamizelką (gdy kevlar ma 100 hp) potrzeba takiego gracza uderzyć najpierw 7 razy, aby "zjechać" kamizelkę, a następnie jeszcze raz, by go zarazić. Dlatego więc cena w razie wprowadzenia tego pomysłu byłaby tak wysoka (ma to na celu zapobiegnięcie zbyt częstego zakupu kamizelki, która znacznie ułatwia grę). A jak ktoś już dłużej tutaj gra lub szybko się uczy to 2x prawy i typ nie żyje (jeśli mowa o ostatnim) lub prawy/lewy, gdy jest 2> żyjących CT. Z tym kosztem kamizelki to był jaki random ale vip ma przecież więcej dodatków typu za 1 strzał w zm ileś tam $ nie pamiętam ile , i wspomniałem o awp w sklepiku , kosztowała by ona np 10k kasy i 7k pkt , a do zm można by dodac ( TO JEST KOMPLETNY RANDOM XD ) można by dodac 1 kulkowy glock czy jakiś karabin który zabija tylko 1 osobę w kampie , będzie ten glock po stronie zm jakby ktoś nie doczytał , i będzie kosztować np 11k kasy i 15 punktów zm , wiem wiem jest szyszka lepsza ale czemu nie
Goldeno Italiano Opublikowano 15 Stycznia 2018 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 15 Stycznia 2018 Za dużo dodatków jak na ten serwer, on ma być unikatowy Można oczywiście coś wprowadzić, ale z umiarem
_Patrykoo_ Opublikowano 15 Stycznia 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 15 Stycznia 2018 Dodać opcje wyciszania innych graczy, bo jak adminów nie ma to jakiś dzieciak 10 latek wejdzie i zacznie śpiewać, albo obrażać. Wyciszenie takiego gracza na pewno polepszy grę . Może dodać też jakąś opcję typu /votekick? Chyba każdy wie jak to działa? Cziter na serwerze, trzeba zgłaszać na forum, nie wiadomo kiedy admin wejdzie do gry, a cziter będzie uprzykrzać grę puki admin nie wejdzie. /votekick lub inną CMD np: 5-10 votekick graczy i z automatu kikuje czitera z gry. Co myślicie?
Goldeno Italiano Opublikowano 15 Stycznia 2018 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 15 Stycznia 2018 Votekick był wiele razy przerabiany - znajdzie się takich dziesięciu idiotów co będą wyrzucać/banować na lewo i prawo, więc pomysł odpada. Co do wyciszania to jest taka opcja poprzez ESC -> Player List/ Lista graczy -> Zaznaczenie nicku gracza -> MUTE, ale działa to tylko i wyłącznie osobie, która to wykonuje, reszta słyszy tego typa, dlatego opcja wyciszania to dosyć dobry pomysł. 1
Morgan*** Opublikowano 16 Stycznia 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 16 Stycznia 2018 Dobra drodzy gracze i administratorzy. Z racji iż miałem trochę czasu pograć dłużej po zmianach na serwerze wypowiem się i ja. 1. Kwestia czasu szalonego. Skrócenie szaleństwa do 12 sekund bardzo utrudniło w dużym stopniu granie będąc Zombie. Proponuję wrócić do starego czasu ponieważ ZM ma w tej chwili bardzo ograniczone szanse. Widać to po rundach które w zdecydowanej większości wygrywa CT. 2. Długość Frosta i HE przy szalonym. Tu myślę , że nie jest to najgorsze aczkolwiek osobiście uważam iż Frost powinien nieco dłużej działać. Z HE działającym na szalonego jest ok ponieważ jak już wcześniej pisaliście przy dużym skupieniu CT , szalony praktycznie nie szedł . 3. Już kiedyś kiedyś chciałem abyście usunęli smoke z map , głównie zm_crystal. Najzwyczajniej w świecie tak spowalniają fpsy że szkoda gadać A i niektórzy rzucają go specjalnie w kampach gdzie później nic nie widać. Proszę o wypowiedź . 6
Legendarny Fragowicz PACIU Opublikowano 16 Stycznia 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Stycznia 2018 Popieram w 101 % Morgana. Proszę @Nesty zmień szalonego tak jak było wcześniej czyli te 15 sec (dobrze pamiętam?) . Wielu graczy uskarża się na to , że jest on zbyt krótki i wolą starego szalonego. Co do spowolnienia zombi napalmem ewentualnie może zostać...jednak ten szalony na 12 sec jest uciążliwy i nie podoba się mi jak i innym graczom. 3
FaaR Opublikowano 16 Stycznia 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 16 Stycznia 2018 Tak nawet 2 min nie mogłem zniszczyć tym szalonym wydałem kase nikogo nie zaraziłem i mnie jeszcze zabili po staremu było lepiej Morgan ma racje też go popieram tak jak z tymi frostami stanowczo za krótko działają .
Właściciel GET Opublikowano 16 Stycznia 2018 Właściciel Opublikowano 16 Stycznia 2018 AD 1. @Morgan*** jak mogło utrudnić, skoro ułatwiliśmy w ten sposób, że spowolnienie się nie stackuje? AD 2. Frost działa 3s + 2s odmrożenia, co daje łącznie 5s. Napalm też działa 5s. Frost nie może trwać długo, gdyż podczas niego można bić szalonego. Ewentualnie można dać 4s i 1s odmrożenia. AD 3. Nie ma problemu. 2
Diobel Opublikowano 17 Stycznia 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 17 Stycznia 2018 (edytowane) Co do szalonego to dobry pomysł z powrotem na 15s, a HE niech spowalniają go a ewentualnie na super speed niech HE spowalniają do stopnia standardowego chodzenia Edytowane 17 Stycznia 2018 przez Diobel
Diobel Opublikowano 18 Stycznia 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 18 Stycznia 2018 @up Panowie i co z tym szalonym do 15s?
KICAJ1988bb Opublikowano 19 Stycznia 2018 Wykluczony Opublikowano 19 Stycznia 2018 Ludzie maja racje co do szalonego za krotko trwa i jak jest szalony +speed to zle to wychodzi lepiej bylo jak wczesniej bylo ustawione
Właściciel GET Opublikowano 19 Stycznia 2018 Właściciel Opublikowano 19 Stycznia 2018 Wytłumaczcie mi jedną rzecz: przed zmianami jak się rzucało HE to mimo 15s szalony zombie nie mógł dobiec do końca, gdyż jego szybkość była osłabiana przez wszystkie granaty HE, a teraz może to zrobić bez problemu mimo, że trwa on tylko 12s, ponieważ tylko raz jest osłabiany. To jak to jest, że raz pierdolicie, że szalony jest za mocny i trzeba go skrócić do 12s, po czym przychodzi część z pretensjami, że teraz te 12s bardzo mocno pogorszyło wyniki szalonych zombie... Gdzie Wy macie mózg? W chipsach? 3
H[a]waii Opublikowano 22 Stycznia 2018 Fragowicz Opublikowano 22 Stycznia 2018 (edytowane) Witajcie Czy można byc zwiększyć szanse ZM na zarażanie ludzi pt. gdy human wchdoiz do jakiej kolwiek kampy ma mase udogodniec jak powstrzymąc zombie mn miny kazdy strzał cofa zombiaka,jak słusznie większość zauważyła ludzie grajacy zm nie palą sie zeby wchdozi do kamp gzie siedza ludzie gdy nie ma zadnych szans do nich dotrzeć, normalnemu graczowi trudno zdobywac pkt i wykorzystywać je podczac walki, bo zanim uzbiera sie dorodny ekwipunek to zaraz jest zmiana mapy badz zbiera sie go cała mape, troszeczke mija sie to z ceme, wiadoma sprawa VIP to inna bajka i tak naprawdę VIPY tylko sie dobrze bawia bo moga latwiej zarobic AP... pozniej pod koniec mapy vipy maja tyle NA*** ap ze rzucaja same Szyszki , mija sie to kompeltnie z celem, nie raz nie dwa byla taka sytuacja ze szyszka poleciala na 1 osobe... zombie nie maja ZADNYCH umiętetnosci na pcozatku zeby dorwac humana,, nie mowie potem rzecz jasna, nie da rady zeby zombie dostaly jakiej umietetnosci np przycigania czy podwójnego skok lub coś w ten deseń ? Bylo by milo gdyby grajac 2-3 rundy zwykly gracz moglby sie zaczac kampic a nie zbierac 10 rund na cokolwiek.... co myslicie ? Zombie i tak maja zajebiscie utrudnione doscie do humana gdyz kazdy strzał cofa go .... ktoś coś? ediiT// jak widać na brak graczy nie mozemy narzekać ale zombie zamiast robic cele zwola altac po mapie albo isc najzwyczajniej afk na pare minut od kompa bo i tak wiedza ze nigdzie nie wejdą, ps lagów na serwerze nie ma , może by jakieś lekkie utwory na poczatek koniec rundy? może jakiś neme raz na ruski rok, ? Ruletka za pare ap albo $$? bo ogolnie to kupienie czegokolwiek jest mega ciezkie dla normalnego gracza. Edytowane 22 Stycznia 2018 przez H[a]waii
Rekomendowane odpowiedzi