Właściciel GET Opublikowano 27 Grudnia 2017 Właściciel Opublikowano 27 Grudnia 2017 @filozof opcja z pieniędzmi dostępna tylko dla V.I.P i koniec kropka. 1
Legendarny Fragowicz PACIU Opublikowano 27 Grudnia 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Grudnia 2017 (edytowane) Proponuję , aby human , który wysadzi zombi poprzez kupno granatu Pipe Nade otrzymywał coś kasy. Bo jest tak , że ktoś wyda 10000$ i zabije raptem 2,3 czy 5 zombi i jest spłukany. A , gdy ktoś rzuci szyszkę to kasę dostaje... I dodam , że jeżeli gracz użyje Pipe nade i zaraz ktoś rzuci szyszkę w jego stronę bądź zarazi go na szalonym to jest już totalna klapa , bo ani fragów ani kasy nie będzie miał. Edytowane 27 Grudnia 2017 przez PACIU GET, 27 Grudnia 2017 Zrobione. 8
Właściciel GET Opublikowano 27 Grudnia 2017 Właściciel Opublikowano 27 Grudnia 2017 No to nie ma problemu. 4
Soulk3per Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zawieszony Opublikowano 28 Grudnia 2017 5 hours ago, filozof said: Pomyślcie nad tym dla zwykłych graczy zadającym dmg dla zombi dostaje jakaś kaske tak jak vip tylko ze o 2x lub 3x mniej na pewno by się lepiej grało dla zwykłych graczy no i dodanie palet kiedyś grałem na zombi modzie gdzie można było kupić paletę i ja postawić zęby gdzieś wejść czy się skitrać To tyle na razie z moich pomysłów No tak to skas takze pamietam, tylko krotka ta moja pamiec I niewiem gdzie. Tylko to nie byla paleta, tylko jakas tarcza No ale niewyobrazam sobie na tych mapach tego, Bylo by to jedne wielkie BLOKOWISKO . Zaraz na @ by lecialo...... Blokuje wejscie do kampy itp. Peace
TriHard Opublikowano 31 Grudnia 2017 Fragowicz Opublikowano 31 Grudnia 2017 Dodać możliwość wyciszenia dźwięków broni 1
Ja+ Opublikowano 31 Grudnia 2017 Wykluczony Opublikowano 31 Grudnia 2017 To dobry pomysł ale czy wykonalny.
Bazyliszek Opublikowano 31 Grudnia 2017 Fragowicz Opublikowano 31 Grudnia 2017 Witam serdecznie proponował bym zmianę wyglądu granatów pippe oraz tzn. szyszki na cos bardziej efektywnego o ile jest to możliwe. Pozdrawiam.
Ja+ Opublikowano 31 Grudnia 2017 Wykluczony Opublikowano 31 Grudnia 2017 Szczęśliwego Nowego Roku Tu jest wszystko napisane jakie maja być zmiany 1
Zasłużony Fragowicz kZa Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 9 Stycznia 2018 Proponuje przywrócenie spowalniania szalonego poprzez he, obecne rozwiązanie się nie spisuje i nie ma jak się przed szalonym bronić poprzednio było o wiele lepiej... 1
Szyderca Opublikowano 9 Stycznia 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 9 Stycznia 2018 Muszę się z tym nie zgodzić. Poprzednio może i było lepiej, ale to z punktu widzenia humanów. Zbyt często była sytuacja w której szalony dostał taką ilość HE, że nei był nikogo zarazić nawet w niezbyt długiej kampie. Ktoś kto wydaje 4k na szalonego jest powstrzymywany przez 1 HE od osoby (3-4 osoby i szalony ledwo co się rusza). Może zamiast iść w tą stronę lepiej balansować czasem na szaleństwie. 4
mateusz11 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zawieszony Opublikowano 9 Stycznia 2018 wywalić auto-lamy z menu broni a dodać je do kupienia w sklepie 1
Zasłużony Fragowicz kZa Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 9 Stycznia 2018 Godzinę temu, x_warrior napisał: Muszę się z tym nie zgodzić. Poprzednio może i było lepiej, ale to z punktu widzenia humanów. Zbyt często była sytuacja w której szalony dostał taką ilość HE, że nei był nikogo zarazić nawet w niezbyt długiej kampie. Ktoś kto wydaje 4k na szalonego jest powstrzymywany przez 1 HE od osoby (3-4 osoby i szalony ledwo co się rusza). Może zamiast iść w tą stronę lepiej balansować czasem na szaleństwie. No ale teraz nie można zrobić nic nawet przy długiej kampie to też w sumie trochę bez sensu, mimo iż zm był spowalniany i tak w większości przypadków udawało się osiągnąć cel (zawsze jeszcze można było do szalonego wziąć speeda), a jak patrząc na kasę to human kupując ammo za 8k nie ma jak się obronić przed szalonym, nie wiem a może znaleźć kompromis? bo obecne rozwiązanie to porażka.. i to nie tylko moje zdanie bo poruszyłem ten temat na sv i ludzie się ze mną zgadzali.
mateusz11 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zawieszony Opublikowano 9 Stycznia 2018 zrobic tak ze przy kupnie szalonego czy innych rzeczy punkty zombie beda znikaly, np masz 5 pkt kupujesz szalonego i masz 5 pkt mniej. bedzie po problemie, mniej szalonych, mniej bomb
Ja+ Opublikowano 9 Stycznia 2018 Wykluczony Opublikowano 9 Stycznia 2018 Tak tak I Więcej podkładania aby pkt zdobyć nie dziękuje 1
mateusz11 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zawieszony Opublikowano 9 Stycznia 2018 (edytowane) lepiej wiecej podkladania niz teraz np na mapach colores/colors/anekin/train... ktos ma 12 pkt zombie to automatycznie ma na bomby CO RUNDE a jesli sie podlozy to troche to potrwa zanim nabije 12 pkt zm. pozdro problem z glowy Edytowane 9 Stycznia 2018 przez mateusz11 1
Zasłużony Fragowicz kZa Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 9 Stycznia 2018 41 minut temu, mateusz11 napisał: zrobic tak ze przy kupnie szalonego czy innych rzeczy punkty zombie beda znikaly, np masz 5 pkt kupujesz szalonego i masz 5 pkt mniej. bedzie po problemie, mniej szalonych, mniej bomb To już całkiem było by bez sensu...wbrew pozorom punkty zm nie jest wcale tak łatwo nabić
Ja+ Opublikowano 9 Stycznia 2018 Wykluczony Opublikowano 9 Stycznia 2018 @mateusz11 Więcej podkładek więcej banów, a chyba tego nie chcesz prawda?? To jest strasznie głupi pomysł z tymi nikt by nie uzbierał na tę szyszkę bo co chwila by szalonego używał albo speeda. A że ktoś uzbierał 12pkt to świadczy że umie grać no chyba że się podkłada tak jak ty . Auto-lamy a po jakiego chuja je wywalać do sklepu to zależy do gracza jaką bronią będzie grał. @kZa Po to masz miny + napalm aby zablokować dostęp w ciasnej kampie szalonego. ( Jak szalony jest nie rozgarnięty to nie dojdzie ) Jak jest większość osób w kampie jest 63,32637% że do Ciebie szalony nie dojdzie jak w odpowiednim czasie dasz frosta dla tego co jest przed szalonym ale musi być trochę luzu w kampie. 1
mateusz11 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zawieszony Opublikowano 9 Stycznia 2018 "Auto-lamy a po jakiego chuja je wywalać do sklepu to zależy do gracza jaką bronią będzie grał. " żeby utrudnić gre botom ktore graja tymi auto lamami... to moze krowe tez dodajcie do wyboru menu
Ja+ Opublikowano 9 Stycznia 2018 Wykluczony Opublikowano 9 Stycznia 2018 Odezwał się Wieli Progamer co używa auto lamy. Utrudnić to Ci mogę grę ale na serwerze dostaniesz ban za podkładanie i koniec. Nie ty decydujesz jaką bronią będzie grał dany gracz. Co na siłę szukasz jakiegoś tematu czy znowu prowokacja? 2
mateusz11 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zawieszony Opublikowano 9 Stycznia 2018 (edytowane) 7 minut temu, Ja+ napisał: Odezwał się Wieli Progamer co używa auto lamy. Utrudnić to Ci mogę grę ale na serwerze dostaniesz ban za podkładanie i koniec. Nie ty decydujesz jaką bronią będzie grał dany gracz. Co na siłę szukasz jakiegoś tematu czy znowu prowokacja? nie strasz nie strasz bo sie zesrasz to jest temat co chcielibysmy zmienic na serwerze a ty mi piszesz ze nie ja decyduje o tym jaka bronia bedzie kto strzelał...? chyba po to jest ten temat zeby pisac swoje poglądy i zmiany ? czy nie umiesz czytac ze zrozumieniem ? Edytowane 9 Stycznia 2018 przez mateusz11 1
Rekomendowane odpowiedzi