Skocz do zawartości

[KOSZ] Co chciałbyś zmienić lub wprowadzić na serwer?

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Proponuję , aby human , który wysadzi zombi poprzez kupno granatu Pipe Nade otrzymywał coś kasy. Bo jest tak , że ktoś wyda 10000$ i zabije raptem 2,3 czy 5 zombi i jest spłukany. A , gdy ktoś rzuci szyszkę to kasę dostaje... I dodam , że jeżeli gracz użyje Pipe nade  i zaraz ktoś rzuci szyszkę w jego stronę bądź zarazi go na szalonym to jest już totalna klapa , bo ani fragów ani kasy nie będzie miał.

Edytowane przez PACIU
GET,
Zrobione.
  • Ustrzel fraga! (+) 8
Opublikowano
5 hours ago, filozof said:

Pomyślcie nad tym dla zwykłych graczy zadającym dmg dla zombi dostaje jakaś kaske tak jak vip tylko ze o 2x lub 3x mniej na pewno by się lepiej grało dla zwykłych graczy

no i dodanie palet kiedyś grałem na zombi modzie gdzie można było kupić paletę i ja postawić zęby gdzieś wejść czy się skitrać :)

To tyle na razie z moich pomysłów :P

No tak to skas takze pamietam, tylko krotka ta moja pamiec I niewiem gdzie. Tylko to nie byla paleta, tylko jakas tarcza :P No ale niewyobrazam sobie na tych mapach tego, Bylo by to jedne wielkie BLOKOWISKO . Zaraz na @ by lecialo...... Blokuje wejscie do kampy itp.

Peace :)

Opublikowano

To dobry pomysł ale czy wykonalny.

Opublikowano

Witam serdecznie proponował bym zmianę wyglądu granatów pippe oraz tzn. szyszki na cos bardziej efektywnego o ile jest to możliwe. Pozdrawiam.

Opublikowano

Szczęśliwego Nowego Roku :D 

Tu jest wszystko napisane jakie maja być zmiany :) 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • 2 tygodnie później...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Proponuje przywrócenie spowalniania szalonego poprzez he, obecne rozwiązanie się nie spisuje i nie ma jak się przed szalonym bronić :( poprzednio było o wiele lepiej...

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Muszę się z tym nie zgodzić. Poprzednio może i było lepiej, ale to z punktu widzenia humanów. Zbyt często była sytuacja w której szalony dostał taką ilość HE, że nei był nikogo zarazić nawet w niezbyt długiej kampie. Ktoś kto wydaje 4k na szalonego jest powstrzymywany przez 1 HE od osoby (3-4 osoby i szalony ledwo co się rusza). Może zamiast iść w tą stronę lepiej balansować czasem na szaleństwie.

• Ustrzel fraga! (+) 4
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
Godzinę temu, x_warrior napisał:

Muszę się z tym nie zgodzić. Poprzednio może i było lepiej, ale to z punktu widzenia humanów. Zbyt często była sytuacja w której szalony dostał taką ilość HE, że nei był nikogo zarazić nawet w niezbyt długiej kampie. Ktoś kto wydaje 4k na szalonego jest powstrzymywany przez 1 HE od osoby (3-4 osoby i szalony ledwo co się rusza). Może zamiast iść w tą stronę lepiej balansować czasem na szaleństwie.

No ale teraz nie można zrobić nic nawet przy długiej kampie :/ to też w sumie trochę bez sensu, mimo iż zm był spowalniany i tak w większości przypadków udawało się osiągnąć cel (zawsze jeszcze można było do szalonego wziąć speeda), a jak patrząc na kasę to human kupując ammo za 8k nie ma jak się obronić przed szalonym, nie wiem a może znaleźć kompromis? bo obecne rozwiązanie to porażka.. i to nie tylko moje zdanie bo poruszyłem ten temat na sv i ludzie się ze mną zgadzali.

Opublikowano

zrobic tak ze przy kupnie szalonego czy innych rzeczy punkty zombie beda znikaly, np masz 5 pkt kupujesz szalonego i masz 5 pkt mniej. bedzie po problemie, mniej szalonych, mniej bomb ;)

Opublikowano

Tak tak I Więcej podkładania aby pkt zdobyć nie dziękuje :) 

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

lepiej wiecej podkladania niz teraz np na mapach colores/colors/anekin/train... ktos ma 12 pkt zombie to automatycznie ma na bomby CO RUNDE  ;) a jesli sie podlozy to troche to potrwa zanim nabije 12 pkt zm. pozdro problem z glowy

Edytowane przez mateusz11
  • Śmiech 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
41 minut temu, mateusz11 napisał:

zrobic tak ze przy kupnie szalonego czy innych rzeczy punkty zombie beda znikaly, np masz 5 pkt kupujesz szalonego i masz 5 pkt mniej. bedzie po problemie, mniej szalonych, mniej bomb ;)

To już całkiem było by bez sensu...wbrew pozorom punkty zm nie jest wcale tak łatwo nabić :/

Opublikowano

@mateusz11 Więcej podkładek więcej banów, a chyba tego nie chcesz prawda?? 

To jest strasznie głupi pomysł z tymi nikt by nie uzbierał na tę szyszkę bo co chwila by szalonego używał albo speeda. 

A że ktoś uzbierał 12pkt to świadczy że umie grać  no chyba że się podkłada tak jak ty :P

Auto-lamy a po jakiego chuja je wywalać  do sklepu to zależy do gracza jaką bronią będzie grał. 

@kZa Po to masz miny + napalm aby zablokować  dostęp w ciasnej kampie szalonego.  ( Jak szalony jest nie rozgarnięty to nie dojdzie :) ) 

Jak jest większość osób w kampie jest 63,32637% że do Ciebie szalony nie dojdzie jak w odpowiednim czasie dasz frosta dla tego co jest przed szalonym ale musi być  trochę luzu w kampie. 

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

"Auto-lamy a po jakiego chuja je wywalać  do sklepu to zależy do gracza jaką bronią będzie grał. "

żeby utrudnić gre botom ktore graja tymi auto lamami...

to moze krowe tez dodajcie do wyboru menu

Opublikowano

Odezwał się Wieli Progamer co używa auto lamy. 

Utrudnić to Ci mogę grę ale na serwerze dostaniesz ban za podkładanie i koniec.

Nie ty decydujesz jaką bronią będzie grał dany gracz. 

Co na siłę szukasz jakiegoś tematu czy znowu prowokacja?

• Śmiech 2
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Ja+ napisał:

Odezwał się Wieli Progamer co używa auto lamy. 

Utrudnić to Ci mogę grę ale na serwerze dostaniesz ban za podkładanie i koniec.

Nie ty decydujesz jaką bronią będzie grał dany gracz. 

Co na siłę szukasz jakiegoś tematu czy znowu prowokacja?

nie strasz nie strasz bo sie zesrasz ;)  to jest temat co chcielibysmy zmienic na serwerze a ty mi piszesz ze nie ja decyduje o tym jaka bronia bedzie kto strzelał...? chyba po to jest ten temat zeby pisac swoje poglądy i zmiany ? czy nie umiesz czytac ze zrozumieniem ?

Edytowane przez mateusz11
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności