Skocz do zawartości

[KOSZ] [!] Błędy i bugi - nowa edycja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Po wylądowaniu spadochronem, czasami spadochron nie znika z ekwipunku. 

Czasami zalicza zgony podczas lądowania. Kolega tak miał, że poszedł afk i zaliczyło mu kilkanaście zgonów. Ja też tak mam czasami. 

Jak wyrzuci się nóż podczas lotu i ktoś ciebie zabije to zalicza deda :(

Edytowane przez DanekS
GET,
Naprawiony błąd ze spadochronem.
GET,
Poprawiony bóg z zaliczaniem śmierci.
Opublikowano

Gdy się ma grupę na serwerze i wpisuje się coś w panelu F1 np chce napisać: Regulamin to jak klikne "U" lub "X" lub klawisz na ktorym jest chat jakiś to odpala się globalchat itd i pisze sie na chacie nie w panelu. SS: https://imgur.com/a/Z75Qs

• Serduszko fragowe (+) 1
Opublikowano

Jesli jestemy "bambolem" czyli mamy noz, bandaż, morfine i środki przeciwbolowe, nie mamy wyewipowanego noza ani innej broni i 5 min to zalicza dedy a killa juz nie...

GET,
Poprawione.
Opublikowano (edytowane)

na mapie jak sa sojusznicy/ czlonkowie teamu to nie widac nazw itp.

Dodaje, że limit fps zmiejszony jest do 65 FPS, dlaczego ?

Edytowane przez RivEk
edit i chu&&
Opublikowano
6 godzin temu, Nesty napisał:

Trochę spóźnione, ale 2 stycznia powinna wlecieć kolejna aktualizacja.

Kiedy wystartuje ta „prawdziwa” edycja?

Opublikowano (edytowane)
  • Ostatnio miałem sytuacje, że nie wskoczył headshot. Stałem sobie z kolegą i celowałem koło jego głowy strzeliłem i zjechała mi myszka dostał w głowę bo pokazał mi się biały znacznik a mu zabrało trochę krwi i tyle.
  • Miałem sytuacje, że zrespiłem się i biegałem chwile po czym zauważyłem, że mam 0 krwi zjadłem burgera i dodało mi trochę krwi.
  • Bugujące się respy samochodów w niektórych miejscach pojawiają się po 2-3 pojazdy w sobie
  • Spadki FPS. Wcześniej miałem spokojnie 75 stałych FPS (komputer też mam dobry) Teraz są spadki do 50 fps i zdarzają się sytuacje, że biegnę i spadam mi do 10 fps po 1-2 uspokaja się chociaż nie zawsze i muszę resetować MTA. Dodatkowo obok stadionu LV (zdjęcie) zabiłem gościa podbiegłem go lootować po chwili doznałem spadku fps do 1 i na chat'cie pojawił mi się taki komunikat ''Failed Load Shader'' czy ''Not Load Shader'' coś takiego jakiś koleś zabił mnie i się uspokoiło

253324534560bf9caab7e2279755f20bddfe1cde6c1704a1dafa0dd9b91bd3a8.jpg

Edytowane przez bacowniK
Opublikowano

Ale ogólnie mam takie spadki na całej mapie tam koło tego stadionu to osobna sytuacja.

Opublikowano

W czasie gdy pojazd ma 1 oleju, i znamy czas po jakim zejdzie do 0, to gdy zejdziemy z auta które dalej będzie jechać, następnie wejdziemy na niego. Auto zyska olej -1, nie będzie schodziło hp podczas jazdy z -1 oleju, Sposób działa też na paliwo. Wkrótce podeśle osobie która rozpatruje buga na goda, oraz nieśmiertelne auto.

Opublikowano

Bug polega na kopiowanie itemów w jakimś momencie na lotnisku lv jak się strzelałem chciałem wbić na ts do kolegi wtedy się schowałem za murem i raczej chyba miałem anty relog ileś tam sekund wtedy lągłem z gry żeby mnie nikt nie zabił i za 3 minuty weszłem na i w tym momencie pojawiło się moje ciało z itemami tyle samo acr 7 magow itd tyle ile miałem jak logałem i mi się skopiowały. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności