Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię: Patryk.

Aktualny wiek: 18.

Krótkie przedstawienie się: Witam Wszystkich Polaków tego o to serwera, mam na imię Patryk i mam 18 lat. Chodzę do 2 klasy Liceum. Pochodzę z Rdomia, mazowieckie. Interesuję się Polityką ( :D ), sportem, motoryzacją. Jak można rozpoznać po moim nicku mam poczucie humoru i lubię Sobie czasem zażartować, w końcu śmiech to zdrowie :)

Od kiedy u nas grasz i z jakiego serwera pochodzisz: 2 miesiące (Bez konto na forum grałem). Serwer: ZM.

Za co najbardziej cenisz naszą sieć serwerów: Dobre hostingi, wspaniałe serwery i co najważniejsze dobrą administrację :).

Dodatkowe informacje: Mam bardzo dobrą aktywność, spędzam na forum sporo czasu, i rzecz jasna nie obrażam nikogo.

PS: Wiem że nie mam zbytnio dużo postów, ale nie udzielam się jak nie mam nic do powiedzenia, najważniejsze że chcę być stałym bywalcem bo nie mam zamiaru się rozstawać ze społecznością Fragujemy.com :).

• Właściciel
Opublikowano

Twój wniosek o przyznanie rangi Stałego Bywalca został przyjęty do realizacji.

Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili.

---

[!] Należy pamiętać, że tylko Administracja sieci lub osoby uprawnione mają prawo wypowiadać się w tym temacie!

Opublikowano

Twoje podanie o przyznanie rangi Stałego Bywalca został rozpatrzony negatywnie.

---

Dziękujemy za zainteresowanie się naszą siecią serwerów.

Jeśli chcesz dalej walczyć o rangę stałego bywalca, złóż ponownie podanie za jakiś czas!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności