_Patrykoo_ Opublikowano 7 Grudnia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 7 Grudnia 2017 Witam Wszystkich Polaków, pewnie Mnie znacie z wiadomości. Tak że Witam Wszystkich. PS: I NIE! Nie zalegalizuje Marihuany! Młodzi Polacy powinni się uczyć, a nie ćpać! Razem z Karakanem i Dudą rozmawialiśmy na ten temat i wszyscy byli jednogłośni.
Magic1337 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 7 Grudnia 2017 Pani Beato, dlaczego ma Pani na imię Patryk? Cześć
Zasłużony Fragowicz Mika ;) Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Grudnia 2017 Hej.
JestemGadem Opublikowano 7 Grudnia 2017 Fragowicz Opublikowano 7 Grudnia 2017 DZIEN DOBRY PANI SZYDŁO!!!!!!
Właściciel GET Opublikowano 7 Grudnia 2017 Właściciel Opublikowano 7 Grudnia 2017 Cześć, Czy to prawda, że będzie Twoja dymisja wieczorem? Pozdrawiam 3
Adek Opublikowano 7 Grudnia 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 7 Grudnia 2017 dzień dobry, niech pani wie, że za panią nie przepadam
Błachy ^^ Opublikowano 7 Grudnia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 7 Grudnia 2017 Witam witam i o to kiedy "Karakan" zajmie "Pańskie" miejsce się pytam
Goldeno Italiano Opublikowano 7 Grudnia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 7 Grudnia 2017 Privet pani Beato, czy też panie Patryku
_Patrykoo_ Opublikowano 7 Grudnia 2017 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 7 Grudnia 2017 4 godziny temu, Nesty napisał: Cześć, Czy to prawda, że będzie Twoja dymisja wieczorem? Pozdrawiam Prawda. Z przykrością Was zawiadamiam że dziś zrezygnowałam(em) z funkcji Premiera. Nie zapomnijcie ile dla Was zrobiłam. 3 1
JestemGadem Opublikowano 7 Grudnia 2017 Fragowicz Opublikowano 7 Grudnia 2017 @Premier Beata Szydło NIEEEEEE D: !!!!
_Patrykoo_ Opublikowano 8 Grudnia 2017 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 8 Grudnia 2017 Co sądzcie przez te lata o mojej kandydaturze na stanowisku Premiera?
Zasłużony Fragowicz Pan Psychoza Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Grudnia 2017 @Premier Beata Szydłoale ciulosz ! witam Cię ! ale muszę niestety rozjaśnić sytuacje! przyznaj sie, ze masz zagwarantowaną posadkę prezydenta Warszawy ! aaaa i tu cię mam. ps. Czy ty masz coś wspólnego z panią Anną Grodzką ? W sensie to i owo ???????
_Patrykoo_ Opublikowano 8 Grudnia 2017 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 8 Grudnia 2017 Nie Panie Psychoza Dudka nie zdejme z krzesła, tak więc niestety Jak bym była Prezydentem to byście mieli 1000+ i może maryche bym zalegalizował.
Zasłużony Fragowicz Pan Psychoza Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Grudnia 2017 Warszawy ??? Polska Ci sie marzy ? ???
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 8 Grudnia 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Grudnia 2017 Witam już nie premier
Rekomendowane odpowiedzi