Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym przeprosić gracza o nicku @ryboskoczek123 ponieważ groziłem mu ddosami zrozumiałem swój błąd dlatego chciałbym go przeprosić i obiecuję że więcej nie będę nikomu groził. Jest to moja jednorazowa groźba za którą się wstydzę ponieważ zachowałem się trochę niesprawiedliwie w różnych postach pisałem jaki jesteś jak się zachowujesz na serwerze a zapomniałem o sobie że nie jestem idealny i że też kiedyś wyzywałem nawet teraz mi się zdarza ale to rzadko jak ktoś mnie sprowokuje. Chciałbym też powiedzieć Ci że bardzo mnie to uraziło co powiedziałeś o mojej Mamie ponieważ jestem bardzo z nią zżyty po stracie Taty. Chciałbym też przeprosić @Kamzo oraz @Nesty'iego sprawiłem wam trochę problemów obiecuję że się to nie powtórzy i proszę was żebyście pozwolili mi dojść do grupy NIEPLA tam gdzie moje miejsce obok Wspaniałego Lidera@Krystek. Oczywiście jeśli mi pozwolicie. Obiecuje już nigdy się to nie powtórzy.

• Śmiech 1
  • Szok 1
Opublikowano
10 minut temu, #NaHaju napisał:

kiedyś wyzywałem nawet teraz mi się zdarza ale to rzadko jak ktoś mnie sprowokuje. 

To nawet jak ktoś cie prowokuje nie wyzywaj ; p Tylko zgłoś adminowi że to prowokacja.I nie patrz na to i graj dalej.

Obecnie jestem na Neutral

Poczekam na wypowiedź,Krystka/kamzo.Wtedy też zdecyduje.

Opublikowano

O matko... Ty tak na serio? Powiedz ze jesteś mega pijany, a fakt w wieku 16lat to raczej ciężko. Toż Ty to tylko piszesz aby dostać tego ub, trochę Cię znam bo grałem dość sporo z Tobą i wszystko co tutaj piszesz to jest JEDNO WIELKIE KŁAMSTWO. Miałeś perm-mute wiadomo za co, jak widać nawet to nie zmieniło Twojego zachowania, a teraz co nagle Duch Święty w Ciebie wstąpił i stąd ta zmiana? Ty nic, a nic się nie zmienisz przestań w końcu kłamać. Nie powinieneś mieć wstępu na Fragujemy.

• Serduszko fragowe (+) 3
Opublikowano
1 minutę temu, Xiaomi napisał:

Okej przeprosiłeś @ryboskoczek123 lecz groziłeś tez innym a tutaj ich nie przeprosiles ;) 

Ja tylko mu groziłem.

Opublikowano
1 minutę temu, Xiaomi napisał:

no nie wiem

Ja groziłem tylko @ryboskoczek123 nikomu więcej.

23 minuty temu, System napisał:

Ty nic, a nic się nie zmienisz przestań w końcu kłamać.

Tak, tak tutaj to taki wygadany a jak chciałem na ts pogadać to wychodził. 

• Zmieszanie 1
  • Śmiech 1
Opublikowano
2 minuty temu, #NaHaju napisał:

Tak, tak tutaj to taki wygadany a jak chciałem na ts pogadać to wychodził. 

Po 1. Nie będę gadał z jakimś kolesiem który wyzywał mi po rodzicach, przecież za coś miałeś tego perm-mute

Po 2. Od powrotu nie chciałeś ze mną gadać, chłopaki z TS niepli to potwierdzą, więc nie kłam ;)

• Śmiech 1
Opublikowano
Teraz, System napisał:

Po 1. Nie będę gadał z jakimś kolesiem który wyzywał mi po rodzicach, przecież za coś miałeś tego perm-mute

Po 2. Od powrotu nie chciałeś ze mną gadać, chłopaki z TS niepli to potwierdzą, więc nie kłam ;)

Nie wyzywałem Ci rodziców dostałem perm-mute za wyzywanie komuś rodziców minęło od tamtej pory 2/3 miechy.

Po 2. Tak to dawaj teraz na ts'a bo ja nie mam problemu żeby z tobą porozmawiać :D

• Śmiech 2
Opublikowano

Męczy mnie ta cała sytuacja już. Za każdym razem zostajesz za coś wyrzucony z Fragujemy. Potem dostajesz szansę, jest zmiana i w ogóle. Koniec końców potem i tak coś odjebujesz. Przeprosiny itd. Przeprosiłeś mnie i Kiśla, ok. Postanowiliśmy Cię przyjąć do grupy znowu. Wracam po X czasie na forum, i co widzę? Skarga na Ciebie bo bugowałeś pod wodą. To się wyjaśniło i teraz znowu coś. Jestem zmęczony. Rozlałeś piwo, to teraz to musisz wypić. Poza tym, jeżeli on Ci obraził rodziców, to mogłeś to zgłosić skoro poczułeś się bardzo urażony, a nie bawić się w jakieś groźby itd.

Opublikowano
1 minutę temu, Krystek napisał:

Męczy mnie ta cała sytuacja już. Za każdym razem zostajesz za coś wyrzucony z Fragujemy. Potem dostajesz szansę, jest zmiana i w ogóle. Koniec końców potem i tak coś odjebujesz. Przeprosiny itd. Przeprosiłeś mnie i Kiśla, ok. Postanowiliśmy Cię przyjąć do grupy znowu. Wracam po X czasie na forum, i co widzę? Skarga na Ciebie bo bugowałeś pod wodą. To się wyjaśniło i teraz znowu coś. Jestem zmęczony. Rozlałeś piwo, to teraz to musisz wypić. Poza tym, jeżeli on Ci obraził rodziców, to mogłeś to zgłosić skoro poczułeś się bardzo urażony, a nie bawić się w jakieś groźby itd.

Wiem bardzo mi z tym głupio i chciałem go przeprosić. Nie chciałem nikomu nic pisać o tym ponieważ i tak by mnie nikt nie wysłuchał. 

Opublikowano

Dobra, koniec tej dziecinady. Przepraszam Cie bardzo NaHaju ale kiedy ja Ci obrazilem rodzicow? Jezeli juz to z Dranem sie cisnalem po rodzicach na tacticu. A tak wlasciwie, to teraz caly serwer mowi ze im cisnalem po rodzicach, chcecie sie mnie pozbyc czy co? XD

Opublikowano
3 minuty temu, ryboskoczek123 napisał:

Dobra, koniec tej dziecinady. Przepraszam Cie bardzo NaHaju ale kiedy ja Ci obrazilem rodzicow? Jezeli juz to z Dranem sie cisnalem po rodzicach na tacticu. A tak wlasciwie, to teraz caly serwer mowi ze im cisnalem po rodzicach, chcecie sie mnie pozbyc czy co? XD

Obrażałeś moich rodziców na tacticu. Dobra mniejsza z tym chce się pogodzić. Co ty na to?

Opublikowano (edytowane)

Jezeli  zalezy ci na pogodzeniu, a nie tylko na tym zeby uniknac perma i wrocic do svm, to tak, moge sie pogodzic.

Edytowane przez ryboskoczek123
Opublikowano

Czekaj czekaj, wyzywacie się na jakimiś głupim tacticu i wnosicie te brudny na Fragujemy? Wy jesteście poważni?

• Właściciel
Opublikowano

No więc właśnie... To co jest na Fragujemy to na Fragujemy, a nie jakimś tacticu nie wiadomo skąd. Dla mnie ta sytuacja jest komiczna i dość zabawna, bo wrócili na serwer wiedząc, co im konkretnie grozi, a oboje odpierdalają. Tak się nie robi i żadne przeprosiny tutaj nie pomogą. To jest tani chwyt w celu uniknięcia kary.

• Ustrzel fraga! (+) 5
Opublikowano

Grozono mi ddosami, niejednokrotnie mnie wyzywano czy cokolwiek robiono na moja korzysc. Ja nic nie odpierdalam, ja po prostu sie udzielam skoro dostaje jakies powiadomienie o przeprosinach na forum.

Opublikowano

Widać skruchę , @Nesty  nie wiem dokładnie co nawywijał ale ja bym mu dał 2 szanse . Ale decyzja należy do ciebie 

• Zmieszanie 1
Opublikowano

To nie będzie druga szansa. Tylko 3, 4 albo 5.

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Proszę o zamknięcie Tematu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności