Sandi Opublikowano 16 Listopada 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 16 Listopada 2017 Chciałbym przeprosić gracza o nicku @ryboskoczek123 ponieważ groziłem mu ddosami zrozumiałem swój błąd dlatego chciałbym go przeprosić i obiecuję że więcej nie będę nikomu groził. Jest to moja jednorazowa groźba za którą się wstydzę ponieważ zachowałem się trochę niesprawiedliwie w różnych postach pisałem jaki jesteś jak się zachowujesz na serwerze a zapomniałem o sobie że nie jestem idealny i że też kiedyś wyzywałem nawet teraz mi się zdarza ale to rzadko jak ktoś mnie sprowokuje. Chciałbym też powiedzieć Ci że bardzo mnie to uraziło co powiedziałeś o mojej Mamie ponieważ jestem bardzo z nią zżyty po stracie Taty. Chciałbym też przeprosić @Kamzo oraz @Nesty'iego sprawiłem wam trochę problemów obiecuję że się to nie powtórzy i proszę was żebyście pozwolili mi dojść do grupy NIEPLA tam gdzie moje miejsce obok Wspaniałego Lidera@Krystek. Oczywiście jeśli mi pozwolicie. Obiecuje już nigdy się to nie powtórzy. 1 1
Ste Opublikowano 16 Listopada 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 16 Listopada 2017 10 minut temu, #NaHaju napisał: kiedyś wyzywałem nawet teraz mi się zdarza ale to rzadko jak ktoś mnie sprowokuje. To nawet jak ktoś cie prowokuje nie wyzywaj ; p Tylko zgłoś adminowi że to prowokacja.I nie patrz na to i graj dalej. Obecnie jestem na Neutral Poczekam na wypowiedź,Krystka/kamzo.Wtedy też zdecyduje.
System Opublikowano 16 Listopada 2017 [MTA] ModChat DayZ Opublikowano 16 Listopada 2017 O matko... Ty tak na serio? Powiedz ze jesteś mega pijany, a fakt w wieku 16lat to raczej ciężko. Toż Ty to tylko piszesz aby dostać tego ub, trochę Cię znam bo grałem dość sporo z Tobą i wszystko co tutaj piszesz to jest JEDNO WIELKIE KŁAMSTWO. Miałeś perm-mute wiadomo za co, jak widać nawet to nie zmieniło Twojego zachowania, a teraz co nagle Duch Święty w Ciebie wstąpił i stąd ta zmiana? Ty nic, a nic się nie zmienisz przestań w końcu kłamać. Nie powinieneś mieć wstępu na Fragujemy. 3
Dzejsoon Opublikowano 16 Listopada 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 16 Listopada 2017 Okej przeprosiłeś @ryboskoczek123 lecz groziłeś tez innym a tutaj ich nie przeprosiles
Sandi Opublikowano 16 Listopada 2017 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 16 Listopada 2017 1 minutę temu, Xiaomi napisał: Okej przeprosiłeś @ryboskoczek123 lecz groziłeś tez innym a tutaj ich nie przeprosiles Ja tylko mu groziłem.
Dzejsoon Opublikowano 16 Listopada 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 16 Listopada 2017 Teraz, #NaHaju napisał: Ja tylko mu groziłem. no nie wiem 1
Sandi Opublikowano 16 Listopada 2017 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 16 Listopada 2017 1 minutę temu, Xiaomi napisał: no nie wiem Ja groziłem tylko @ryboskoczek123 nikomu więcej. 23 minuty temu, System napisał: Ty nic, a nic się nie zmienisz przestań w końcu kłamać. Tak, tak tutaj to taki wygadany a jak chciałem na ts pogadać to wychodził. 1 1
System Opublikowano 16 Listopada 2017 [MTA] ModChat DayZ Opublikowano 16 Listopada 2017 2 minuty temu, #NaHaju napisał: Tak, tak tutaj to taki wygadany a jak chciałem na ts pogadać to wychodził. Po 1. Nie będę gadał z jakimś kolesiem który wyzywał mi po rodzicach, przecież za coś miałeś tego perm-mute Po 2. Od powrotu nie chciałeś ze mną gadać, chłopaki z TS niepli to potwierdzą, więc nie kłam 1
Sandi Opublikowano 16 Listopada 2017 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 16 Listopada 2017 Teraz, System napisał: Po 1. Nie będę gadał z jakimś kolesiem który wyzywał mi po rodzicach, przecież za coś miałeś tego perm-mute Po 2. Od powrotu nie chciałeś ze mną gadać, chłopaki z TS niepli to potwierdzą, więc nie kłam Nie wyzywałem Ci rodziców dostałem perm-mute za wyzywanie komuś rodziców minęło od tamtej pory 2/3 miechy. Po 2. Tak to dawaj teraz na ts'a bo ja nie mam problemu żeby z tobą porozmawiać 2
Krystek Opublikowano 16 Listopada 2017 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 16 Listopada 2017 Męczy mnie ta cała sytuacja już. Za każdym razem zostajesz za coś wyrzucony z Fragujemy. Potem dostajesz szansę, jest zmiana i w ogóle. Koniec końców potem i tak coś odjebujesz. Przeprosiny itd. Przeprosiłeś mnie i Kiśla, ok. Postanowiliśmy Cię przyjąć do grupy znowu. Wracam po X czasie na forum, i co widzę? Skarga na Ciebie bo bugowałeś pod wodą. To się wyjaśniło i teraz znowu coś. Jestem zmęczony. Rozlałeś piwo, to teraz to musisz wypić. Poza tym, jeżeli on Ci obraził rodziców, to mogłeś to zgłosić skoro poczułeś się bardzo urażony, a nie bawić się w jakieś groźby itd.
Sandi Opublikowano 16 Listopada 2017 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 16 Listopada 2017 1 minutę temu, Krystek napisał: Męczy mnie ta cała sytuacja już. Za każdym razem zostajesz za coś wyrzucony z Fragujemy. Potem dostajesz szansę, jest zmiana i w ogóle. Koniec końców potem i tak coś odjebujesz. Przeprosiny itd. Przeprosiłeś mnie i Kiśla, ok. Postanowiliśmy Cię przyjąć do grupy znowu. Wracam po X czasie na forum, i co widzę? Skarga na Ciebie bo bugowałeś pod wodą. To się wyjaśniło i teraz znowu coś. Jestem zmęczony. Rozlałeś piwo, to teraz to musisz wypić. Poza tym, jeżeli on Ci obraził rodziców, to mogłeś to zgłosić skoro poczułeś się bardzo urażony, a nie bawić się w jakieś groźby itd. Wiem bardzo mi z tym głupio i chciałem go przeprosić. Nie chciałem nikomu nic pisać o tym ponieważ i tak by mnie nikt nie wysłuchał.
ryboskoczek123 Opublikowano 16 Listopada 2017 Fragowicz Opublikowano 16 Listopada 2017 Dobra, koniec tej dziecinady. Przepraszam Cie bardzo NaHaju ale kiedy ja Ci obrazilem rodzicow? Jezeli juz to z Dranem sie cisnalem po rodzicach na tacticu. A tak wlasciwie, to teraz caly serwer mowi ze im cisnalem po rodzicach, chcecie sie mnie pozbyc czy co? XD
Sandi Opublikowano 16 Listopada 2017 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 16 Listopada 2017 3 minuty temu, ryboskoczek123 napisał: Dobra, koniec tej dziecinady. Przepraszam Cie bardzo NaHaju ale kiedy ja Ci obrazilem rodzicow? Jezeli juz to z Dranem sie cisnalem po rodzicach na tacticu. A tak wlasciwie, to teraz caly serwer mowi ze im cisnalem po rodzicach, chcecie sie mnie pozbyc czy co? XD Obrażałeś moich rodziców na tacticu. Dobra mniejsza z tym chce się pogodzić. Co ty na to?
ryboskoczek123 Opublikowano 16 Listopada 2017 Fragowicz Opublikowano 16 Listopada 2017 (edytowane) Jezeli zalezy ci na pogodzeniu, a nie tylko na tym zeby uniknac perma i wrocic do svm, to tak, moge sie pogodzic. Edytowane 16 Listopada 2017 przez ryboskoczek123
System Opublikowano 16 Listopada 2017 [MTA] ModChat DayZ Opublikowano 16 Listopada 2017 Czekaj czekaj, wyzywacie się na jakimiś głupim tacticu i wnosicie te brudny na Fragujemy? Wy jesteście poważni?
Właściciel GET Opublikowano 16 Listopada 2017 Właściciel Opublikowano 16 Listopada 2017 No więc właśnie... To co jest na Fragujemy to na Fragujemy, a nie jakimś tacticu nie wiadomo skąd. Dla mnie ta sytuacja jest komiczna i dość zabawna, bo wrócili na serwer wiedząc, co im konkretnie grozi, a oboje odpierdalają. Tak się nie robi i żadne przeprosiny tutaj nie pomogą. To jest tani chwyt w celu uniknięcia kary. 5
ryboskoczek123 Opublikowano 16 Listopada 2017 Fragowicz Opublikowano 16 Listopada 2017 Grozono mi ddosami, niejednokrotnie mnie wyzywano czy cokolwiek robiono na moja korzysc. Ja nic nie odpierdalam, ja po prostu sie udzielam skoro dostaje jakies powiadomienie o przeprosinach na forum.
JestemGadem Opublikowano 16 Listopada 2017 Fragowicz Opublikowano 16 Listopada 2017 Widać skruchę , @Nesty nie wiem dokładnie co nawywijał ale ja bym mu dał 2 szanse . Ale decyzja należy do ciebie 1
Krystek Opublikowano 16 Listopada 2017 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 16 Listopada 2017 To nie będzie druga szansa. Tylko 3, 4 albo 5. 2
Sandi Opublikowano 16 Listopada 2017 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 16 Listopada 2017 Proszę o zamknięcie Tematu.
Rekomendowane odpowiedzi