☆ luizkaa3 ☆ Opublikowano 4 Listopada 2017 Wykluczony Opublikowano 4 Listopada 2017 A więc serdecznie wszystkich witam, trochę osób mnie zna, reszta nie, więc.. Mam na imię Luiza jak wynika z nicku, aktualnie gram jedynie na serwerze 4fun, ale być może się to zmieni. Młoda ze mnie osóbka jak na razie. Mieszkam w małym miasteczku w Wielkopolsce, choć bliżej mam do Łodzi niż Poznania.. Interesuję się medycyną. Gdyby ktoś chciał dowiedzieć się więcej to śmiało pytać. Mam nadzieję, że miło będzie nam się grać! 2 1 1
Zasłużony Fragowicz Mika ;) Opublikowano 4 Listopada 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Listopada 2017 Hej
Zasłużony Fragowicz Logistyk Opublikowano 4 Listopada 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Listopada 2017 Witam naszego Cukiereczka serwerowego xD
☆ luizkaa3 ☆ Opublikowano 4 Listopada 2017 Autor Wykluczony Opublikowano 4 Listopada 2017 4 minuty temu, Logistyk napisał: Witam naszego Cukiereczka serwerowego xD Witam naszego słabiaka serwerowego Naucz się grać 1
Zasłużony Fragowicz Logistyk Opublikowano 4 Listopada 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Listopada 2017 Co tam piszesz bardzo Cię rozmazuje bo strasznie na dole jesteś xD
☆ luizkaa3 ☆ Opublikowano 4 Listopada 2017 Autor Wykluczony Opublikowano 4 Listopada 2017 1 minutę temu, Logistyk napisał: Co tam piszesz bardzo Cię rozmazuje bo strasznie na dole jesteś xD Co, co? Nie widzę co piszesz, musisz chyba iść w górę...
Zasłużony Fragowicz Logistyk Opublikowano 4 Listopada 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Listopada 2017 Tylko Jurka brak na forum xD Dogoń mnie a pogadamy Cukiereczku xD 1
GanGrena stary jak swat Opublikowano 4 Listopada 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Listopada 2017 witamy witamy
Rekomendowane odpowiedzi