Dzejsoon Opublikowano 22 Lutego 2018 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 22 Lutego 2018 @Majkky23 Przyjęty na okres próbny!! @PolskiMenel Odrzucam!!
Dzejsoon Opublikowano 24 Lutego 2018 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 24 Lutego 2018 REKRUTACJA NADAL ON ZAPRASZAMY DO SKŁADANIA PODAŃ
_LAtUs_ Opublikowano 24 Lutego 2018 Fragowicz Opublikowano 24 Lutego 2018 1. Nick na serwerze:FluOAk1 2. Wiek:16 3. Stosunek zabójstw do śmierci (np. 120/32): 4. Jak długo grasz na serwerze?:Od Betach zacząłem. 5. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?:7/8 godz 6. W jakich grupach byłeś przed napisaniem podania?:es (teraz 2137 jest ) , Ave qB' 7. Coś o sobie (minimum 3 zdania): Cześć jestem Adrian mam 16 lat i uczęszczam do trzeciej klasy gimnazjum. Interesuje się sportem, informatyka oraz w pewnym stopniu motoryzacją. Moja ulubiona dyscyplina sportowa Koszykówka, moja ulubiona drużyna koszykarka "Memphis Grizzlies" a ulubiony koszykarz Tony Allen. Co do informatyki, w wolnych chwilach czytam na temat części, itp: bawię się w częściach komputera, składam je, przerabiam w jakimś stopniu "lekkim". Co do zainteresowań... interesuje się jeszcze ASG, oraz URBEXEM (Zwiedzanie opuszczonych miejsc). Co do ASG... co tydzień wraz z ekipą liczącą około 30 osób zbieramy się w miejscach opuszczonych, lasach itp... no i wtedy zaczyna się cała zabawa... strzelanina, chowanie się i w jakimś stopniu parkur. Urbex wraz z grupką 5 osób, explorujemy pobliskie opuszczone budowy. Co do mojego charakteru jestem opanowanym, spokojnym człowiekiem. Nie jestem wybuchowy i nie lubię się często denerwować... bardzo często uwielbiam się śmiać, mieć przyjemność z robionym przezemnie rzeczy i się nie nudzić. Łatwo dogaduje się z nową ekipą, i zawieram szybko nowe znajomości. 8. Czy jakby zaistniałaby sytuacja, gdzie będzie trzeba zapłacić składkę można na ciebie liczyć?:tak 9. Twoje umiejętności:Potrafię strzelać kierować jestem ogarnięty potrafię grać nie robię patoli mam szacunek do lidera i innych członków z grupy itp. - Umiejętność Kierowania pojazdu lądowego?: (1-10)9 - Umiejętność Strzelania?: (1-10)7/8 - Umiejętność pilotażu?: (1-10)9 10. Kierowca czy Strzelec?:Zależy raz kierowca raz strzelec.
Dzejsoon Opublikowano 25 Lutego 2018 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 25 Lutego 2018 (edytowane) @_LAtUs_ Odrzucam!! rekrutacja OFF Edytowane 25 Lutego 2018 przez #Zonkilek*~
Szpaku Opublikowano 27 Lutego 2018 Fragowicz Opublikowano 27 Lutego 2018 (edytowane) 1. Nick na serwerze: Praktyczny 2. Wiek:15 3. Stosunek zabójstw do śmierci (np. 120/32): 63 ;60 4. Jak długo grasz na serwerze?: mniej więcej 2lata 5. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: zależy od 3 do 6 godzin w tygodniu w weekend nocki 6. W jakich grupach byłeś przed napisaniem podania?:sw,svm,ave,tnt,wml i wiele innych 7. Coś o sobie (minimum 3 zdania):Mam na imię Paweł lubię spędzać czas przed komputerem oraz na świeżym powietrzu ,moim zainteresowaniem jest komputer i wiele innych gier i trybów takich jak cs go , fortnite , WOT , cs 1.6 , MTA , i wiele innych gier lubię tryby gier taki klimatów jakim jest dayz , arma , zombie itp grałem również z kislem ale to 1 rok temu uczę się i nie lubię gry na poważnie lubię osoby chumorystyczne pozdrawiam . 8. Czy jakby zaistniałaby sytuacja, gdzie będzie trzeba zapłacić składkę można na ciebie liczyć?: tak 9. Twoje umiejętności: umiem się dogadywać i dobrze gram ogarniam . - Umiejętność Kierowania pojazdu lądowego?: (1-10) 10 - Umiejętność Strzelania?: (1-10) 9,9 - Umiejętność pilotażu?: (1-10) 10 10. Kierowca czy Strzelec?: obojętnie obydwa Edytowane 27 Lutego 2018 przez chudyxdddd uzupełnienie
Dzejsoon Opublikowano 3 Marca 2018 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 3 Marca 2018 (edytowane) Rekrutacja: ON Zapraszam do składania podań!! Edytowane 3 Marca 2018 przez #Zonkilek*~
Dzejsoon Opublikowano 3 Marca 2018 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 3 Marca 2018 @Pecio20 Odrzucam!!
StriKeR Opublikowano 3 Marca 2018 Fragowicz Opublikowano 3 Marca 2018 1. Nick na serwerze: Str!KeR 2. Wiek: 14 3. Stosunek zabójstw do śmierci (np. 120/32) około 30 killi (nie mogę sprawdzić, serwer zamknięty) 4. Jak długo grasz na serwerze?: 1 rok (od tamtej edycji) 5. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: 5-4h 6. W jakich grupach byłeś przed napisaniem podania?: BG,vin,dC^,QB 7. Coś o sobie (minimum 3 zdania): Mam na imię Marcel. Mam 14 lat. Interesuję się informatyką. Lubię grać na komputerze. Lubię pożartować i pośmiać się. 8. Czy jakby zaistniałaby sytuacja, gdzie będzie trzeba zapłacić składkę można na ciebie liczyć?: Jak mam hajs 9. Twoje umiejętności: - Umiejętność Kierowania pojazdu lądowego?: (1-10) 8/10 - Umiejętność Strzelania?: (1-10) 7/10 - Umiejętność pilotażu?: (1-10) 8/10 10. Kierowca czy Strzelec?: To i to. 11. Czy posiadasz ts3 oraz sprawny mikrofon?: Posiadam ts3 oraz sprawny mikrofon.
Dzejsoon Opublikowano 3 Marca 2018 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 3 Marca 2018 @StriKeR Przyjęty na okres próbny!!
Flashu Opublikowano 4 Marca 2018 Fragowicz Opublikowano 4 Marca 2018 (edytowane) 1. Nick na serwerze: Flash 2. Wiek: 15 3. Stosunek zabójstw do śmierci (np. 120/32): (52/60) 4. Jak długo grasz na serwerze?: 1 rok 5. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: 3-5h 6. W jakich grupach byłeś przed napisaniem podania?: rC, LGC, dC, SAV, Fch 7. Coś o sobie (minimum 3 zdania): Cześć, mam na imię Mateusz. Mam 15 lat. Interesuję się elektroniką i komputerami. 8. Czy jakby zaistniałaby sytuacja, gdzie będzie trzeba zapłacić składkę można na ciebie liczyć?: Jasne ;-) 9. Twoje umiejętności: - Umiejętność Kierowania pojazdu lądowego?: (1-10) (8/10) - Umiejętność Strzelania?: (1-10) (9/10) - Umiejętność pilotażu?: (1-10) (10/10) 10. Kierowca czy Strzelec?: To i to 11. Czy posiadasz ts3 oraz sprawny mikrofon?: Tak Edytowane 4 Marca 2018 przez Flashu
Dzejsoon Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 4 Marca 2018 @Flashu Przyjęty na okres próbny!!
suprim Opublikowano 4 Marca 2018 Fragowicz Opublikowano 4 Marca 2018 1. Nick na serwerze: suprim* 2. Wiek:17 3. Stosunek zabójstw do śmierci (np. 120/32): Dopiero zacząłem grać na serwerze, kiedyś miałem pojedyńcze konta do popykania ale haseł nie pamiętam. 4. Jak długo grasz na serwerze?: Ogólnie licząc z wszystkich kont z 20h będzie z tego aktualnego 20min. 5. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: Zależy od szkoły, w poniedziałki i wtorki od 13, a w środy, czwartki i piątki od 17. Soboty i niedziele od rana. 6. W jakich grupach byłeś przed napisaniem podania?: W żadnych. 7. Coś o sobie (minimum 3 zdania): Mam na imię Kacper, mam 17lat. Pochodze z małej miejscowości Kramsk (wielkopolskie). Moje hobby to tajski boks oraz K1. Jestem bardzo wyrozumiałą osobą oraz pomocną, nie wchodze w dalsze kłótnie z innymi ludźmi bo uważam, że jest to zbędne. 8. Czy jakby zaistniałaby sytuacja, gdzie będzie trzeba zapłacić składkę można na ciebie liczyć?: Oczywiście, że tak . 9. Twoje umiejętności: - Umiejętność Kierowania pojazdu lądowego?: (1-10) 9 - Umiejętność Strzelania?: (1-10) 8 - Umiejętność pilotażu?: (1-10) 9 10. Kierowca czy Strzelec?: Kierowca 11. Czy posiadasz ts3 oraz sprawny mikrofon?: Jakby inaczej:) Pozdrawiam.
Dzejsoon Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 4 Marca 2018 (edytowane) @suprim Odrzucam!! Edytowane 4 Marca 2018 przez #Zonkilek*~
Dzejsoon Opublikowano 10 Marca 2018 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 10 Marca 2018 Rekrutacja nadal ON!! Zapraszamy do składania podań!!
BlackLife Opublikowano 10 Marca 2018 Fragowicz Opublikowano 10 Marca 2018 1. Nick na serwerze: BlackLife 2. Wiek: 16 3. Stosunek zabójstw do śmierci : to moje nowe konto po przerwie więc mam 0/0 4. Jak długo grasz na serwerze?: na tym koncie chwile a przed przerwą grałem ponad rok 5. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: 3-4 godziny w dni szkolne a w wolnym dniu 5-8 godzin 6. W jakich grupach byłeś przed napisaniem podania?: żadnej 7. Coś o sobie : Jestem przyjacielski (xD) . Nie daje sobą pomiatać . Jestem NoLife . 8. Czy jakby zaistniałaby sytuacja, gdzie będzie trzeba zapłacić składkę można na ciebie liczyć?: Tak ! 9. Twoje umiejętności: - Umiejętność Kierowania pojazdu lądowego?: 6/10 - Umiejętność Strzelania?: 4/10 - Umiejętność pilotażu?: 8/10 10. Kierowca czy Strzelec?: to i to 11. Czy posiadasz ts3 oraz sprawny mikrofon?: tak
Dzejsoon Opublikowano 10 Marca 2018 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 10 Marca 2018 @BlackLife Przyjęty na okres próbny!!
Szpaku Opublikowano 14 Marca 2018 Fragowicz Opublikowano 14 Marca 2018 1. Nick na serwerze: SzpakuSimba 2. Wiek: +15 3. Stosunek zabójstw do śmierci (np. 120/32):163,88,176 Spadek formy 4. Jak długo grasz na serwerze?: 2-3 lata na sieci fg dayz ,godzin na serwerze 94h 5. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: 3-24 h WEEKEND cały 6. W jakich grupach byłeś przed napisaniem podania?: 7. Coś o sobie (minimum 3 zdania):Mam na imię Paweł lubię spędzać czas przed komputerem oraz na świeżym powietrzu ,moim zainteresowaniem jest komputer i wiele innych gier i trybów takich jak cs go , fortnite , WOT , cs 1.6 , MTA , i wiele innych gier lubię tryby gier taki klimatów jakim jest dayz , arma , zombie itp grałem również z kislem ale to 1 rok temu uczę się i nie lubię gry na poważnie lubię osoby chumorystyczne pozdrawiam . ;D 8. Czy jakby zaistniałaby sytuacja, gdzie będzie trzeba zapłacić składkę można na ciebie liczyć?: Tak 9. Twoje umiejętności: - Umiejętność Kierowania pojazdu lądowego?: (1-10) 10 - Umiejętność Strzelania?: (1-10) 8,5 - Umiejętność pilotażu?: (1-10)8,5 10. Kierowca czy Strzelec?: strzelec 11. Czy posiadasz ts3 oraz sprawny mikrofon?: Tak
KliXeR Opublikowano 16 Marca 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 16 Marca 2018 (edytowane) Edit: Anuluje podanie, Dzejson więcej dowiesz się od swojej grp. Edytowane 16 Marca 2018 przez KliXeR 1
Dzejsoon Opublikowano 28 Marca 2018 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 28 Marca 2018 @Szpaku Odrzucam!! Okradł nas!!!! @KliXeR Odszedł od teamu!!
_LAtUs_ Opublikowano 29 Marca 2018 Fragowicz Opublikowano 29 Marca 2018 1. Nick na serwerze:_LAtEk_-)* 2. Wiek:16 3. Stosunek zabójstw do śmierci (np. 120/32):143/227 ale liczba z killami idzie w górę 4. Jak długo grasz na serwerze?:Od Betach zacząłem 5. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?:8/9 godz 6. W jakich grupach byłeś przed napisaniem podania?:Ave , qb , qq , .Fch , dC 7. Coś o sobie (minimum 3 zdania):Cześć , Nazywam się Adrian pochodzę z Małopolski czyli mieszkam w Krakowie interesuję się piłką nożna oraz siatkówką posiadam swój własny motor itp na codzień chodzę do szkoły w Krakowie jestem miłym i uprzejmym człowiekiem oraz miłym i kulturalnym nie drę się itp. 8. Czy jakby zaistniałaby sytuacja, gdzie będzie trzeba zapłacić składkę można na ciebie liczyć?:Pewka 9. Twoje umiejętności: - Umiejętność Kierowania pojazdu lądowego?: (1-10)9 - Umiejętność Strzelania?: (1-10)8 - Umiejętność pilotażu?: (1-10)9 10. Kierowca czy Strzelec?:Raz kierowca raz strzelec 11. Czy posiadasz ts3 oraz sprawny mikrofon?:Się wie posiadam. 1
Rekomendowane odpowiedzi