Dzejsoon Opublikowano 7 Grudnia 2017 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 7 Grudnia 2017 @suicide Odrzucam!! 1
Cannabis3k Opublikowano 9 Grudnia 2017 Fragowicz Opublikowano 9 Grudnia 2017 1. Nick na serwerze: Cannabis3k 2. Wiek: 15 3. KdR: Nie ma bo nie ma serwera 4. Jak długo grasz na serwerze?: 2,3 lata 5. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: 4.5 h dziennie 6. W jakich grupach byłeś przed napisaniem podania?: ABR,SITE 7 Coś o sobie (minimum 3 zdania): Mam 15 lat mam na imie Adrian mieszkam w Łodzi. Lubie grac w football oraz grac w komputer. 8. Czy jakby zaistniałaby sytuacja, gdzie będzie trzeba zapłacić składkę można na ciebie liczyć?: Ta 9. Twoje umiejętności: - Umiejętność Kierowania pojazdu lądowego?: (1-10) 5/10 - Umiejętność Strzelania?: (1-10) 10/10 - Umiejętność pilotażu?: (1-10) 3/10 10. Kierowca czy Strzelec?: Strzelec 1
Dzejsoon Opublikowano 9 Grudnia 2017 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 9 Grudnia 2017 @Cannabis3k Odrzucam!! Kolego wyzywasz mnie a potem chcesz do teamu? xD Krystek, 9 Grudnia 2017 Nie musisz pisać postów w temacie. Możesz dodawać notki pod każdym złożonym podaniem. 1
Dzejsoon Opublikowano 19 Grudnia 2017 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 19 Grudnia 2017 REKRUTACJA NADAL OTWARTA ZAPRASZAMY DO SKŁADANIA PODAŃ!! 1
Huudzik Opublikowano 25 Grudnia 2017 Fragowicz Opublikowano 25 Grudnia 2017 1. Nick na serwerze:Huudzik 2. Wiek:17 3. KdR:0.0 dopiero zaczynam na nowej 4. Jak długo grasz na serwerze?:8msc 5. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?:4h 6. W jakich grupach byłeś przed napisaniem podania?:WR DS 7 Coś o sobie (minimum 3 zdania):Mam na imie Sebastian interesuje sie pilka i koszem nie spinam sie o byle co 8. Czy jakby zaistniałaby sytuacja, gdzie będzie trzeba zapłacić składkę można na ciebie liczyć?:Tak i zalezy to tez od moich finansow 9. Twoje umiejętności: - Umiejętność Kierowania pojazdu lądowego?: (1-10):8 - Umiejętność Strzelania?: (1-10):7 - Umiejętność pilotażu?: (1-10):1 nie latam nie lubie i nie umiem 10. Kierowca czy Strzelec?:obojetne
adamaszko Opublikowano 26 Grudnia 2017 Fragowicz Opublikowano 26 Grudnia 2017 1. Nick na serwerze: Hestia 2. Wiek: 14 3. KdR: 0.63 4. Jak długo grasz na serwerze?: od połowy poprzedniej edycji 5. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: cały dzień gdy jest wolne a gdy nie to 3-4 godz 6. W jakich grupach byłeś przed napisaniem podania?: RcV i BB 7. Czy jakby zaistniałaby sytuacja, gdzie będzie trzeba zapłacić składkę można na ciebie liczyć?: Tak 8. Twoje umiejętności: - Umiejętność Kierowania pojazdu lądowego?: (1-10) 7 - Umiejętność Strzelania?: (1-10) 6 - Umiejętność pilotażu?: (1-10) 6 9. Kierowca czy Strzelec?: strzelec
Laaampa1 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Fragowicz Opublikowano 27 Grudnia 2017 (edytowane) . Edytowane 24 Stycznia 2018 przez Laaampa1
Dzejsoon Opublikowano 27 Grudnia 2017 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 27 Grudnia 2017 @Huudzik Przyjęty na okres próbny!! @adamaszko Przyjęty na okres próbny!! @Laaampa1 Odrzucam!! 1
Account051 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Fragowicz Opublikowano 28 Grudnia 2017 1. Nick na serwerze:Account051 2. Wiek:18 3. KdR (Na poprzedniej edycji):1.5 4. Jak długo grasz na serwerze?:od poprzedniej edycji 5. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?:3h 6. W jakich grupach byłeś przed napisaniem podania?:Fex 7 Coś o sobie (minimum 3 zdania):nie mam życia 8. Czy jakby zaistniałaby sytuacja, gdzie będzie trzeba zapłacić składkę można na ciebie liczyć?:Nie mam pracy 9. Twoje umiejętności: - Umiejętność Kierowania pojazdu lądowego?: 9 - Umiejętność Strzelania?: 8 - Umiejętność pilotażu?: 7 10. Kierowca czy Strzelec?: 50/50
Dzejsoon Opublikowano 28 Grudnia 2017 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 28 Grudnia 2017 @Account051 Przyjęty na okres próbny!! 1
adamaszko Opublikowano 5 Stycznia 2018 Fragowicz Opublikowano 5 Stycznia 2018 Piszę podanie za Kermela. 1. Nick na serwerze: KarmelO<3 2. Wiek: 13 3. KdR: 0.80 4. Jak długo grasz na serwerze?: od 2016 z przerwami 5. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: 1-2 godz 3-4 godz gdy jest wolne 6. W jakich grupach byłeś przed napisaniem podania?: Pt, RcV, H1, Ever 7 Coś o sobie (minimum 3 zdania): Nazywam sie Kacper. Lubie grać w cs go. Mam działające mikro 8. Czy jakby zaistniałaby sytuacja, gdzie będzie trzeba zapłacić składkę można na ciebie liczyć?: Tak 9. Twoje umiejętności: Są dobre tylko niewiem skąd gracze przychodzą. Dobrze celuje oraz strzelam. - Umiejętność Kierowania pojazdu lądowego?: (1-10) 8/10 - Umiejętność Strzelania?: (1-10) 9/10 - Umiejętność pilotażu?: (1-10) 5/10 10. Kierowca czy Strzelec?: Strzelec
Maniak Opublikowano 6 Stycznia 2018 Fragowicz Opublikowano 6 Stycznia 2018 1. Nick na serwerze:Red_u 2. Wiek:16 3. KdR (Na poprzedniej edycji): Przekroczyłem 2.0 4. Jak długo grasz na serwerze?: Około 1.5 Roku 5. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?:Zależy od dnia ale często gram 6. W jakich grupach byłeś przed napisaniem podania?:NIPLA,ST,BB 7 Coś o sobie (minimum 3 zdania):Nazywam się Krzysiek mam 16 lat pochodzę z śląska, interesuje się sportem i motoryzacją, Lubie pograć z kolegami na dworze jak i w domu przed PC. 8. Czy jakby zaistniałaby sytuacja, gdzie będzie trzeba zapłacić składkę można na ciebie liczyć?:Jasne 9. Twoje umiejętności: - Umiejętność Kierowania pojazdu lądowego?: (1-10):9:10 - Umiejętność Strzelania?: (1-10):8:10 - Tu się troszkę pogorszyło bo w MTA Nie grałem dosyć długo i troszkę gorzej teraz idzie ale daje rade - Umiejętność pilotażu?: (1-10) 9:10 10. Kierowca czy Strzelec?:50:50
DuDSoN Opublikowano 6 Stycznia 2018 Fragowicz Opublikowano 6 Stycznia 2018 33 minuty temu, Maniak napisał: 1. Nick na serwerze:Red_u 2. Wiek:16 3. KdR (Na poprzedniej edycji): Przekroczyłem 2.0 4. Jak długo grasz na serwerze?: Około 1.5 Roku 5. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?:Zależy od dnia ale często gram 6. W jakich grupach byłeś przed napisaniem podania?:NIPLA,ST,BB 7 Coś o sobie (minimum 3 zdania):Nazywam się Krzysiek mam 16 lat pochodzę z śląska, interesuje się sportem i motoryzacją, Lubie pograć z kolegami na dworze jak i w domu przed PC. 8. Czy jakby zaistniałaby sytuacja, gdzie będzie trzeba zapłacić składkę można na ciebie liczyć?:Jasne 9. Twoje umiejętności: - Umiejętność Kierowania pojazdu lądowego?: (1-10):9:10 - Umiejętność Strzelania?: (1-10):8:10 - Tu się troszkę pogorszyło bo w MTA Nie grałem dosyć długo i troszkę gorzej teraz idzie ale daje rade - Umiejętność pilotażu?: (1-10) 9:10 10. Kierowca czy Strzelec?:50:50 -_-
BidWild Opublikowano 6 Stycznia 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Stycznia 2018 1. Nick na serwerze: Punisher 2. Wiek: 18 3. KdR (Na poprzedniej edycji): 1.20 coś koło tego 4. Jak długo grasz na serwerze?: około 1,5 roku z przerwami 5. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: zależy jak pozwala mi na to praca 6. W jakich grupach byłeś przed napisaniem podania?: w żadnej iż dopiero wracam do gry na fg 7 Coś o sobie (minimum 3 zdania): Mam na imię Jakub. Pracuję w zawodzie tapicer meblowy. Lubię piłkę nożną i siatkową. 8. Czy jakby zaistniałaby sytuacja, gdzie będzie trzeba zapłacić składkę można na ciebie liczyć?: Ależ oczywiście 9. Twoje umiejętności: - Umiejętność Kierowania pojazdu lądowego?: (1-10) 8/10 - Umiejętność Strzelania?: (1-10) 8/10 - Umiejętność pilotażu?: (1-10) 6-7/10 10. Kierowca czy Strzelec?: strzelec
Mateusz Gojtowski Opublikowano 6 Stycznia 2018 Fragowicz Opublikowano 6 Stycznia 2018 1. Nick na serwerze:K4P. 2. Wiek:17lat 3. KdR (Na poprzedniej edycji): około 1.8 4. Jak długo grasz na serwerze?: od 2 lat 5. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?:w weekendy moge nawet 15h, w tyg tak z 5h 6. W jakich grupach byłeś przed napisaniem podania?:Nzr ale to dosyć dawno byłem ,tak to grałem solo 7 Coś o sobie (minimum 3 zdania):Mam na imię Mateusz mam 17lat,jestem z województwa Pomorskiego,lubię poznawać nowych ludzi,jestem ogarniętą osobą i lubię czasem się pośmiać . 8. Czy jakby zaistniałaby sytuacja, gdzie będzie trzeba zapłacić składkę można na ciebie liczyć?:Tak 9. Twoje umiejętności: - Umiejętność Kierowania pojazdu lądowego?: (1-10):9 - Umiejętność Strzelania?: (1-10):7 - Umiejętność pilotażu?: (1-10):10 10. Kierowca czy Strzelec?:Zależy ,jak będzie lepszy strzelec to idę na kierowce ,a jak gorszy to idę na strzelca
GET-BogiemNarządNałogiem<3 Opublikowano 6 Stycznia 2018 [MTA] ModChat DayZ Opublikowano 6 Stycznia 2018 1. Nick na serwerze: FreeZy* 2. Wiek: 16 3. KdR (Na poprzedniej edycji): 1,85 4. Jak długo grasz na serwerze?: Prawie 2 latka 5. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: 5-6h 6. W jakich grupach byłeś przed napisaniem podania?: --- 7 Coś o sobie (minimum 3 zdania): Jestem Darek, chodzę do 1 technikum. Mam 16 lat. Moje zainteresowania to motoryzacja. 8. Czy jakby zaistniałaby sytuacja, gdzie będzie trzeba zapłacić składkę można na ciebie liczyć?: Tak 9. Twoje umiejętności: - Umiejętność Kierowania pojazdu lądowego?: (1-10) 10 (Klikaj to F2!!) ;D - Umiejętność Strzelania?: (1-10) 8 ,(10 jak klikne F2) - Umiejętność pilotażu?: (1-10) 8 10. Kierowca czy Strzelec?: Obojętnie.
kuba5790 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Fragowicz Opublikowano 6 Stycznia 2018 1. Nick na serwerze:kuba5790 2. Wiek:15 3. KdR (Na poprzedniej edycji):nie gralem 4. Jak długo grasz na serwerze?:na tym serwerze 1godzine 5. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: jak najbardziej 6. W jakich grupach byłeś przed napisaniem podania?: zadnej 7 Coś o sobie (minimum 3 zdania): Jestem jakub lubie grac w mta na dayz i rp gram w cs:go lubie grac z innymi i smieszkowac czasami szybko sie denerwuje 8. Czy jakby zaistniałaby sytuacja, gdzie będzie trzeba zapłacić składkę można na ciebie liczyć?: jak najbardziej zalatwie chaj jak najszybciej bede mogl 9. Twoje umiejętności: - Umiejętność Kierowania pojazdu lądowego?: (1-10)6/10 - Umiejętność Strzelania?: (1-10)8/10 - Umiejętność pilotażu?: (1-10) 7/10 10. Kierowca czy Strzelec?:strzelec
Kacpix Opublikowano 6 Stycznia 2018 Fragowicz Opublikowano 6 Stycznia 2018 1. Nick na serwerze: Kacpix 2. Wiek: 14 3. KdR (Na poprzedniej edycji): Sr ale jak grałem na poprzedniej edycji to i tak nwm co to jest 4. Jak długo grasz na serwerze?: Chyba od 2 edycji 5. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: Jeżeli z ekipą to większość czasu ale oczywiście trza czasu na inne rzeczy itp. 6. W jakich grupach byłeś przed napisaniem podania?: Byłem w Quality Squad 7 Coś o sobie (minimum 3 zdania): Mam na imię Kacper i mam 14 lat. Interesują mnie gry akcji... Zastanawiam się nad nagrywaniem na YouTube. Uwielbiam grę i pracę w grupach... Od dawna chciałem grać z fajną grupą która się nie wyzywa ani nie wywala za nic!!!! To Chyba tyle bo nie ma co więcej opisywać... 8. Czy jakby zaistniałaby sytuacja, gdzie będzie trzeba zapłacić składkę można na ciebie liczyć?: Niestety nie bo wiecie jak to czasami u niektórych jest... Przepraszam ale nie 9. Twoje umiejętności: - Umiejętność Kierowania pojazdu lądowego?: (1-10) 9 - Umiejętność Strzelania?: (1-10) 9 - Umiejętność pilotażu?: (1-10)7
Dzejsoon Opublikowano 6 Stycznia 2018 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 6 Stycznia 2018 @Karmelo<3 Rezygnacja!! @Maniak Rezygnacja!! @BidWild Przyjęty na okres próbny!! @Mateusz Gojtowski Przyjęty na okres próbny!! @FreeZy* Przyjęty na okres próbny!! @kuba5790 Odrzucam!! @Kacpix Odrzucam!! Ogarnij strzelanie/mape i kierowanie, stwórz grupę na f1 zapytaj sie na chacie czy szuka ktos grp wbijecie na ts pogracie poogarniacie kille nabijecie i możesz pisać wtedy podanie POWODZONKA
DuDSoN Opublikowano 7 Stycznia 2018 Fragowicz Opublikowano 7 Stycznia 2018 1. Nick na serwerze: 6Ix9Ine 2. Wiek: 15 3. KdR (Na poprzedniej edycji): 2.13 4. Jak długo grasz na serwerze?: Więcej niż pół roku 5. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: 5-9 godzin 6. W jakich grupach byłeś przed napisaniem podania?: BB 7 Coś o sobie (minimum 3 zdania): Wiecie 8. Czy jakby zaistniałaby sytuacja, gdzie będzie trzeba zapłacić składkę można na ciebie liczyć?: Jak najbardziej 9. Twoje umiejętności: - Umiejętność Kierowania pojazdu lądowego?: (1-10) 8 - Umiejętność Strzelania?: (1-10)9 - Umiejętność pilotażu?: (1-10)7 10. Kierowca czy Strzelec?: I to, i to
Rekomendowane odpowiedzi