Dzejsoon Opublikowano 1 Października 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 1 Października 2017 (edytowane) Imię: ŁukaszWiek: 15 Pochodzę z serwera: Mta DayzOd kiedy u nas grasz: od 16 kwietnia czyli około 6miesięcy Za co cenisz naszą sieć: Za dobrych moderatorów/adminów Ts3,Forum,Serwerów. Za uczciwość i za świetne hostingi serwerów Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: Ponieważ dużo się udzielam na forum i chciałbym być wyróżniony niż inniInne informacje o sobie: Mam na imię Łukasz. Mieszkam w Polsce w województwie Podkarpackim w mieście Tarnobrzeg. Jestem miłą, spokojną osobą. Jeżeli już coś robię to bardzo nad tym się staram (jestem staranny). Uprawiam dużo sportu. Pozdrawiam Xiaomi Edytowane 1 Października 2017 przez Xiaomi
Właściciel GET Opublikowano 1 Października 2017 Właściciel Opublikowano 1 Października 2017 Twój wniosek o rangę Stały Bywalec został przyjęty do realizacji. Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili. [!] Należy pamiętać, że tylko Administratorzy lub osoby uprawnione do tego, mogą wypowiadać się bądź przyjmować ten wniosek!
Szyderca Opublikowano 5 Października 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Października 2017 Twój wniosek o rangę Stały Bywalca został rozpatrzony pozytywnie. Od teraz będziesz posiadał rangę Stały Bywalec. Daje ona więcej przywilejów niż standardowa ranga użytkownika. Nie zawiedź nas!
Właściciel GET Opublikowano 17 Lutego 2019 Właściciel Opublikowano 17 Lutego 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi