AAAWARIA Opublikowano 25 Września 2017 Fragowicz Opublikowano 25 Września 2017 (edytowane) =☆= !!Rekrutacja do ABR!! =☆= ╔══ Rekrutacja: OTWARTA ══╗ * Co oferujemy? * ~ Przyjazną atmosferę, ~ Bazę niestandardową na zawsze, Spoiler ~ Skina grupowego tymczasowego, ~ Dużo śmieszkowania, ~ Aktywność na resetach pojazdów, ~ Wyjazdy na Crashe/Trainy. ☆ Wymagania!! ☆ ~ Minimum 15lat (lub mutacja,ogarnięty) ~ Minimum 40/50h na serwerze ~ KdR minimum 1.00 ~ Poczucia Humoru ~ Dystansu do siebie ~ dobra znajomość mapy $ Wzór Podania $ 1. Nick na serwerze: 2. Wiek: 3. Twoje KdR: 4. Ile masz godzin na serwerze?: 5. Ile czasu możesz poświęcić na gre na serwerze?: 6. Ile czasu grasz w MTA:DayZ?: 7. Dlaczego my?: 8. Jeżeli byłeś w innej grupie to dlaczego ją opuściłeś/zostałeś wyrzucony?: 9. Czy posiadasz TS3 i sprawny mikrofon?: 10. Czy zgadzasz się płacić składki?: 11. Rola [strzelec/kierowca]: 12. Umiejętność pilotowania (0-10): 13. Umiejętność strzelania (0-10): 14. Umiejętność kierowania pojazdów (0-10): 15. Znajomość Mapy?: 16. Opisz siebie w kilku zdaniach: !! UWAGA !! Podawaj prawdziwe informacje, Nie możesz być w innej grupie podczas składania podania, Ostatnie podanie do innej grupy musi być starsze niż trzy dni, Podanie złożone w czasie zamkniętej rekrutacji zostaje automatycznie odrzucone. ZAPRASZAMY DO SKŁADANIA PODAŃ Edytowane 25 Września 2017 przez AAAWARIA Edit 1 1 1
DuDSoNPL Opublikowano 25 Września 2017 Fragowicz Opublikowano 25 Września 2017 1. Nick na serwerze: DuDSoN 2. Wiek: 15 3. Twoje KdR: 0.60 (nowe konto) 4. Ile masz godzin na serwerze?: Około 15h ale grałem na starej edycji 5. Ile czasu możesz poświęcić na gre na serwerze?: 5-8h 6. Ile czasu grasz w MTA:DayZ?: 3-4 lata 7. Dlaczego my?: Szukam po prostu teamu który jest aktywny 8. Jeżeli byłeś w innej grupie to dlaczego ją opuściłeś/zostałeś wyrzucony?: Neon Team, opuściłem z powodu małej aktywności 9. Czy posiadasz TS3 i sprawny mikrofon?: Tak 10. Czy zgadzasz się płacić składki?: Jak najbardziej 11. Rola [strzelec/kierowca]: Obojętnie ale bardziej preferuje strzelca 12. Umiejętność pilotowania (0-10): 7 13. Umiejętność strzelania (0-10): 8-9 14. Umiejętność kierowania pojazdów (0-10): 8 15. Znajomość Mapy?: 9 16. Opisz siebie w kilku zdaniach: Jestem Igor mam 15 lat lubię grać w koszykówkę, gram w GTA około 7 lat Poprzednie podania do grup anulowałem
Monkey16 Opublikowano 25 Września 2017 Fragowicz Opublikowano 25 Września 2017 @Miłek Legan tak czy tak nikt nie będzie chciał tam grać jak się dostanie Ze względu na ich zachowanie Poznasz czekoladke dowiesz się czemu
Dzejsoon Opublikowano 25 Września 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 25 Września 2017 6 minut temu, Monkey16 napisał: @Miłek Legan tak czy tak nikt nie będzie chciał tam grać jak się dostanie Ze względu na ich zachowanie Poznasz czekoladke dowiesz się czemu o jedno cie prosze jak nie znasz sie nie udzielaj sie
Dzejsoon Opublikowano 25 Września 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 25 Września 2017 11 minut temu, Miłek Legan napisał: nie udzielaj się zobacz sobie moją rekrutacje Nie potraficie zrobić swojego to od innych robicie ! ale nie o cb mi chodzi
Anx1ty Opublikowano 25 Września 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 25 Września 2017 Napisaliście 2 posty rekrutacyjne (LINK), a na dodatek bezczelnie kopiujecie pracę -ST-. Rozumiem, można wzorować się na cudzej pracy, jednak nie jesteście skorzy nawet na zmianę kwestii zawartych w owym podaniu, żałosne.
Anx1ty Opublikowano 25 Września 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 25 Września 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi