edwardzik Opublikowano 16 Września 2017 Zawieszony Opublikowano 16 Września 2017 Skarga na: adminNick podczas gry: Ed.Nick osoby oskarżonej: ExistDlaczego składasz skargę: Ponieważ zachowanie owego admina jest żenująceData zdarzenia: od pewnego czasu Opis zdarzenia: Zachowanie owego użytkownika jest tak żałosne, że to już jest nie do pojęcia. Żadnemu innemu adminowi tak nie odbijało chyba nigdy, wchodzi na serwer i uważa się za jakiegoś dyktatora czy nie wiadomo co. Ban za "ucieczkę" przed banem na tydzień? Żałosne jak nic co do tej pory widziałem, skoro wychodze z serwera i dostaje bana na tydzień za żekomą ucieczkę przed banem, a ban miałbyć za to, że napisałem, że jest żałosny, co jest moją opinią na temat tego jak wywiązuje się ze swojego obowiązku i potwierdzić to mogą chociażby poprzednie skargi na tego admina, które były już 3 w bardzo krótkim okresie czasu po tym, jak owa osoba dostała się na posade admina. I co, nie wydaje się to nikomu dziwne, że na nikogo pozan nim nie leciało tyle skarg? Jeszcze siedzi na serwerze i chwali się slowami typu "coś czuję, że zaraz kolejna skarga na mnie poleci bo wku*wiony jestem". W takim razie po cholere siedzieć na tym serwerze, skoro nawet nic tam sie nie wnosi? Jedyne co można od niego usłyszeć, to wieczny płacz, jak to go gra nie oszukuje, że info mu nie dają, że nikt mikro nie ma, że my nie myślimy podczas gry. Skoro nie potrafisz sobie radzić z emocjami to może chociaż te przemyślenia zostaw dla siebie? Może pomyśl, że nikomu się nie chce słuchać tego twojego płaczu min. po tym jak za każdym razem padniesz kiedy to grasz sobie "for fun". W końcu chyba za nadużywanie czatu głosowego też powinno się wyciągnąc konsekwencje. I na pewno mnie nie bedzie ktoś taki nazywał "tym czymś" bo na to już sobie na pewno nie pozwole. Ja rozumiem, że komuś mogą nerwy puścić, ale nie co chwila, kiedy składa się podanie na administratora, to chyba zdaje się sobie sprawę z tego, że jest to też odpowiedzialność, że ktoś może skrytykować za to, co robi administracja. No ale po co kontrolować się w jaki kolwiek sposb, damy bana na tydzień i po problemie, najlepiej z powodem "prowokujesz", bo przecież 2 litery tak mocno uderzają w męska dumę co niektórych, że nie mogą sobie na to pozwolić. Sytuacja z 16.09 kiedy to napisalem dwa slowa do kogoś, kto stał i patrzył się jak ginę, dostaję kicka a zaraz po tym jeszcze admin gotów jest mnie banować, ale to, że ktoś siedzi i ku*wuje cały czas na czacie czy voice czacie jest w 100% w porządku, bo po co normalnie sobie porozmawiać, skoro moż na budować zdania, w których to co drugim słowem jest jakieś przekleństwo, no bo przecież kultura już nie obowiązuje w świecie wiirtualnym i można bluzgać do woli. No ale przecież "takie sobie ku*wowanie a wyzywanie kogoś to co innego" może i tak, ale zachowywać jakoś się chyba należy. A osób które zdania bez przekleństwa nie potrafią zbudować i które grają na tym serwerze w miare regularnie jest conajmniej kilka. Skoro ktoś nie potrafi sobie poradzić z krytyką tego co robi, to może powinien poprostu przestać to robić? Albo chociaż odpuścić sobie na jakiś czas, w końcu admin sam przyznaje, że jest zdenerwowany i kogoś może zwyzywać i zaraz poleci na niego skarga. Najśmieszniejsze z tego jest to, że ktoś wchodzi na serwer po banie np. na 2h od jakiegoś admina i ten admin mówi "ciesz sie, że ja banowałem, bo exist dałbym na dłużej" Co to jest jakiiś dyktator, że on sobie będzie rozdawał bany na kilka dni/tygodni, a wy się nie odzywajcie bo exist jest zły? To już jest chyba przesada i to nawet gruba przesada co ten admin robi na serwerze, jakoś kiedy zaczynałem tutaj grać gdzieś w kwietniu, to nie było tu takich problemów i wszyscy potrafili się dogadać, a teraz? Płacz administracji o jakieś ez? Nawet z tym niektórzy nie potrafią sobie poradzić i lecą za to bany na kilka godzin? Żałosne.
Właściciel GET Opublikowano 16 Września 2017 Właściciel Opublikowano 16 Września 2017 Nikt nie będzie czytał tak długiego wywodu bezsensownego. Proszę napisać to w 3-4 zdaniach inaczej oddalę skargę. Jakby były wątpliwości, to odsyłam do zasad: https://fragujemy.com/forum/873-ffa-skarga-na-admina-lub-gracza/ Dodatkowo nie masz dowodów, więc z czym Ty przychodzisz? Z pierdoleniem głupot?
Exist Opublikowano 17 Września 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 17 Września 2017 A ja z chęcią przeczytałem te wypociny to i ja się trochę rozpiszę. Prowokowałeś mnie już od dawna praktycznie za każdym razem kiedy wchodziłeś na serwer. Co do bana(sytuacje omawialiśmy ze wszystkimi adminami i nikt nie uznał że zrobiłem źle w tym Mayu), sytuacja wyglądała tak: Na mapie cobblestone Ed zaczął wyzywać kogoś bo on wychylił a ktoś obok niego stał i mu nie pomógł więc Ed zaczął go wyzywać ( wstawie logi czatu na koniec posta), po czym dostał kicka od WhiteNygga, wrócił na serwer i o ile dobrze pamiętam miał jakieś wielkie "ale" że został kicknięty, więc ja mu wytłumaczyłem że wyzywał i że gdyby nie Nygga to już by ode mnie bana dostał bo dzieliło go od tego 2 sekundy, gdyż White po prostu szybciej go kicknął niż ja zbanowałem, po czym on powiedział żebym skończył już gadać bo jestem żałosny po czym odrazu wyszedł ( myślę że wiedział że dostanie bana dlatego wyszedł, zresztą za takie coś nie tylko ja dałbym bana, na serwerze był też wtedy Blondie który przyznał mi rację). W powodzie Twojego bana jest "obrażanie, lekceważenie admina, ucieczka przed banem" widzę że w swoim poście chyba zapomniałeś że wyzywałeś :). Co do mnie teraz, były na mnie skargi 3 to prawda, ale widziałeś jakie to są skargi? Została przyjęta tylko jedna w której zresztą główną rolę grał Jedi bo ja tam brałem tylko udział w rozmowie a to on banował. Nie wiem czy widziałeś kolejne dwie skargi które były kompletnie bezsensowne bo ludzie są wielce zdziwieni że za łamanie regulaminu dostali karę. Po ile wy macie lat?? 12?? Zresztą i 12 late wie że jak zrobił źle to należy mu się kara a wy myślicie że jesteście nietykalni, przede wszystkim Ty i jeszcze paru cwaniaków. 8 godzin temu, edwardzik napisał: Jeszcze siedzi na serwerze i chwali się slowami typu "coś czuję, że zaraz kolejna skarga na mnie poleci bo wku*wiony jestem". Za każdym mówie to ironicznie ze względu na poprzednie sytuacje. A poza tym przekręcasz moje słowa, nie powiedziałem nigdy że poleci skraga bo jestem wkurwiony, nie mam pojęcia skąd to wziąłeś, no ale spoko rozumiem że wymyślanie masz na poziomie over 99999. 8 godzin temu, edwardzik napisał: Jedyne co można od niego usłyszeć, to wieczny płacz, jak to go gra nie oszukuje, że info mu nie dają, że nikt mikro nie ma, że my nie myślimy podczas gry. Skoro nie potrafisz sobie radzić z emocjami to może chociaż te przemyślenia zostaw dla siebie? Może pomyśl, że nikomu się nie chce słuchać tego twojego płaczu min. po tym jak za każdym razem padniesz kiedy to grasz sobie "for fun". To prawda jestem bardzo ekspresywny i denerwują mnie idiotyczne zachowania typu rzucanie fleszy swoim itp. Od tego są community serwery żeby rozmawiać, jeżeli jakikolwiek gracz zwrócił by mi uwagę w sposób kulturalny to ja nie widzę problemu by takiej osoby posłuchać i mniej używać mikrofonu, ale przecież lepiej odrazu wydrzeć się przez mikro "dobra zamknij ryj" albo "skończ płakać dzieciaku" bo takie się już incydenty zdarzały, a mając 20 lat nie mam zamiaru dać się obrażać i besztać. 8 godzin temu, edwardzik napisał: No ale po co kontrolować się w jaki kolwiek sposb, damy bana na tydzień i po problemie, najlepiej z powodem "prowokujesz", bo przecież 2 litery tak mocno uderzają w męska dumę co niektórych, że nie mogą sobie na to pozwolić. Nie tylko ja zacząłem zwracać uwagę na prowokowanie, za jakieś jedno napisanie ez czy łatwo nigdy nie zbanowałem ani nie kicknąłem, ale notoryczne prowokowanie nawet po upomnieniach admina jest naganne. 8 godzin temu, edwardzik napisał: Sytuacja z 16.09 kiedy to napisalem dwa slowa do kogoś, kto stał i patrzył się jak ginę, dostaję kicka a zaraz po tym jeszcze admin gotów jest mnie banować, ale to, że ktoś siedzi i ku*wuje cały czas na czacie czy voice czacie jest w 100% w porządku, bo po co normalnie sobie porozmawiać, skoro moż na budować zdania, w których to co drugim słowem jest jakieś przekleństwo, no bo przecież kultura już nie obowiązuje w świecie wiirtualnym i można bluzgać do woli. Dwa słowa napisałeś? Nie rozśmieszaj mnie, spójrz na logi czatu i skończ kłamać. Byliśmy w przeciwnym teamie, a jeżeli chciałbyś wiedzieć bo wydaje mi się że nie wiesz Alltalk nie jest włączony podczas gry, nie licząc rozgrzewki, połowy oraz końca mapy i nie jesteśmy w stanie usłyszeć co ktoś mówi u was w drużynie. No ale przecież lepiej tego nie zgłaszać żeby potem napisać idiotyczną i bezsensowną wypowiedź że inni to mogą a ja to bana dostaje. Ty mówisz o kulturze?? Proszę Cię..... Logi czatu wyzywanie: 16 Sep 2017 19:15:00 bo na chuj pomoc [PL] Fragujemy.com [FFA] :: [ SKINY / NOZE / GLOVES ] 16 Sep 2017 19:14:58 stoj tam dalej [PL] Fragujemy.com [FFA] :: [ SKINY / NOZE / GLOVES ] 16 Sep 2017 19:14:54 zebys zdechl; [PL] Fragujemy.com [FFA] :: [ SKINY / NOZE / GLOVES ] 16 Sep 2017 19:14:51 kurwo jebana [PL] Fragujemy.com [FFA] :: [ SKINY / NOZE / GLOVES ] To ma być kultura o którą tak się ubiegasz? Logi ze słów do mnie: 16 Sep 2017 19:16:49 bo zalosny jestes [PL] Fragujemy.com [FFA] :: [ SKINY / NOZE / GLOVES ] 16 Sep 2017 19:16:46 ty exist to wez juz milcz [PL] Fragujemy.com [FFA] :: [ SKINY / NOZE / GLOVES ] Chyba nic więcej nie muszę dodawać.
edwardzik Opublikowano 17 Września 2017 Autor Zawieszony Opublikowano 17 Września 2017 16 Sep 2017 19:14:51 kurwo jebana [PL] Fragujemy.com [FFA] :: [ SKINY / NOZE / GLOVES ] Jakbyś nie umiał liczyć to to są dwa słowa i to ty przestań kłamać i bluzgać cały czas bo twoje zachowanie jest już kompletnie poniżej zera. A czemu nie wypowiesz się na temat tego jak to nazwałeś mnie "tym czymś" wzorowy adminie i graczu?] To chyba normalne, że ktoś wychodzi z serwera jak ping zaczyna mu wariować, no ale przecież to doskonały powód do tego, żeby podciągnąć to pod ucieczkę przed banem, ot twoje wymyslanie poziom over 999999 Wchodzisz na serwer i płaczas bez przerwy więc może czasem zachowaj to dla siebie, bo nikomu nie chce się tego słuchać, bo jest to żałosne tak jak twoje adminowanie. Ban na tydzień za to jak ktoś dziś odpowiedział ci "gówno"? po czym odpowiadasz "Ja się z dziećmi nie bedę pierdolił", i znów bez bluzgania zdania nie potrafisz zbudwać. Chyba naprawdę odpierdzieliło ci już od tego adminowania. A o ile można wiedzieć to czym cie tak prowokowałem za każdym razem? Gdybyś zachowywał sie jak normalny człowiiek to nawet bym tego nie pisał i poczekał ten tydzień, ale twoje zachowanie z dnia na dzień jest coraz bardziej śmieciowe.
Exist Opublikowano 17 Września 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 17 Września 2017 16 Sep 2017 19:14:54 zebys zdechl; [PL] Fragujemy.com [FFA] :: [ SKINY / NOZE / GLOVES ] Nie no oczywiście to nie jest nic takiego Poziom twoich nędznych wypowiedzi jak tak samo niski jak poziom twojej kultury oraz resztek inteligencji. Kiedy nazwałem cię "tym czymś"? Daj mi jakikolwiek dowód, logi czatu albo cokolwiek, bo jak narazie to tylko pierdolisz bezsensowne głupoty bez żadnych dowodów oraz pokrycia. Komu dałem bana na tydzień za odpowiedzenie mi "gówno"?????? Co Ty człowieku wymyślasz, w jakim ty swiecie żyjesz? Taka sytuacja nigdy nie miała miejsca, za takie coś daje conajwyżej muta chyba że ktoś dalej dyskutuje i przesadza to dostaje bana ale nigdy na tydzień. Nie wiem co masz z głową ale radzę leczyć się na nogi bo na głowe już za późno, to chociaż uciekać będziesz mógł jak w realu będziesz pieprzyć takie głupoty i będą Ci chcieli wklepać. Swoim zachowaniem mnie prowokowałeś a ja mówiłem wiele razy i będę powtarzał dalej że sobie nie pozwolę na coś takiego. Przeszkadzał ci mój "płacz"? to trzeba było mi zwrócić kulturalnie uwage ale oczywiście kultura nie jest twoją mocną stroną jak widać Jedyną śmieciową rzeczą jest twoja skarga
MaYu Opublikowano 17 Września 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 17 Września 2017 WoW. Masz jakiekolwiek dowody @edwardzik ? Nie. Jest dowód na to, że wyzywałeś ? Tak. Pięknie podany przez @Exist. Było już mówione o tym waszym ez ? Było. Życzenie komuś śmierci ? Dobrze, że masz tydzień na przemyślenie swoich słów. Masz w ogóle czelność kogoś oskarżać, kiedy bardzo dobrze wiesz, że nie jesteś w tym bez winy ? Żenada. Skargę odrzucam. Kto by się spodziewał, co nie ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.