Skocz do zawartości

[ROZWIĄZANY] Rozgrywki na serwerze

Exist

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No witam, większość już mnie pewnie kojarzy z FFA. Wpadłem na pomysł by może zrobić jakieś rozgryweczki albo mały turniej wśród graczy FFA. Mianowicie udział brali by ludzie którzy choć 3h byli na serwerze żeby uniknąć tego że ktoś woła kolegów globali i pograne, wybierani byli by kapitanowie drużyn 5-osobowych i dobierali by oni sobie osoby które zgłosiły by się do turnieju pod postem na forum. System rozgrywek do ustalenia, BO3 lub swiss.

Co sądzicie :D?

• Odpowiedzi 27
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak dla mnie bardzo ciekawy pomysł. Gracze jak i administracja mogliby się zgrać i ciekawie mogłoby to wyglądać. 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jeśli chodzi o jakikolwiek turniej, to proponuje termin jakiś wrzesień, najlepiej październik. Na chwilę obecną są spore braki w frekwencji - jest to wyraźnie odczuwalne.

Opublikowano

Pomysł ciekawy, ale zgodzę się z @JeDi. Poczekajmy, aż frekwencja znowu będzie rosnąć. Jeśli byśmy jeszcze to odpowiednio nagłośnili, to sporo nowych graczy zawitałoby na naszej sieci :)

Opublikowano

Było już trochę konkursów na ffa i żaden nie wypalił. Zdaje mi się ze z tym będzie tak samo, chyba że mówimy tutaj o 3-4 drużynach, na więcej nie liczę.

Opublikowano

Ja w sumie czekałem na jakiś konkurs/zawody. Ostatnie w jakich brałam udział to był Turniej 1v1 na Fragujemy który bardzo mile wspominam. Chętnie wziąłbym udział w takim drużynowy Turnieju.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jak dla mnie ciekawy pomysł z tym, że muszą to być gracze, którzy grają już na naszym serwerze kilka godzin, natomiast lepszym pomysłem byłoby dla mnie aby możliwość uczestnictwa w tym turnieju miały osoby ze wszystkich serwerów CS:GO na Fragujemy, a nie tylko z FFA. W ten sposób może znajdzie się więcej drużyn. Druga sprawa jest taka, że lepiej może by zrobić turniej 2v2 na mapkach aimowych. Wtedy więcej drużyn będzie i większa rywalizacja.

P.S. @JeDi Ja tam od zawsze marze o Złotym Tłoku :Dzłoty.jpg                                                                              

Opublikowano

Wiadomo to tylko ogólny zarys pomysłu, jeżeli już było by zdecydowane "tak" to wtedy można dopracować szczegóły, takie jak udział całej serwerowni (działu CS:GO), wielkość drużyn itp

Opublikowano

No to muszę zawołać znajomków i sam pograć:) Na takie rozgrywki zawsze chętny:>

Opublikowano

Z tym szukaniem nie tak szybko, najpierw to musi pomysł przejść xD

Opublikowano

Jak dla mnie najlepiej byłoby zrobić turniej 5v5 z wpisowym do eventu np 20zł od drużyny, dzięki temu będziemy mieć na jakieś nagrody w skinach, albo po prostu pule hajsową :)

Opublikowano

Czy ja wiem,  3 lata temu kiedyś jakaś serwerownia robiła turniej z wpisowym i powiem Ci że 16 drużyn zebrali wiec wszystko zalezy od tego jaka była by to kwota :P

Chociaż decyzja oczywiście należy do was

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Najlepiej zorganizować nagrody. Wpisowe zawsze boli, niedawno fakt w 1.6 chcieliśmy zorganizować 1vs1. Wpisowe 10 zł - chętne pojedyncze osoby. Do października trzeba ogarnąć nagrody z innego źródła.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Dla mnie nagrodą jest branie w takim turnieju udział i dobra zabawa :D 

Opublikowano

To prawda wpisowe zawsze jakoś odrzuca, jestem pewien że około połowy lub nawet więcej zainteresowanych nie zgłosiło by się przez to wpisowe, natomiast w drugą stronę gdy nagrody będą z innego źródła to przyciągnie to więcej osób.

Opublikowano

Kiedys robilismy takie eventy gracze vs admini i nikt nawet nie myslal o nagrodach, byla kupa smiechu i dobra zabawa i bylo 10vs10 :)

Jako nagroda byl vip na serwie na 3 miesiace dla zwycieskiej druzyny dla 3 pierwszych osob w tabeli czy cos takiego

Opublikowano

10vs10 to było by full 4fun a mi chodziło o właśnie taką nutke rywalizacji

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności