Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 6 Lipca 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Lipca 2017 Według statystyk opublikowanych na łamach serwisu steamdb.info dzisiaj miała miejsce największa w historii fala banów VAC. Anty-cheaterski system opracowany przez Valve zbanował ponad 35 tysięcy kont. Do tej pory nie wiadomo, jaką część z całej puli banów stanowią te z CS:GO, jednak można się domyślać, że to największy procent ogółu. Fala blokad może mieć związek z letnią wyprzedażą gry na Steamie, która rozpoczęła się 22 czerwca. Poniżej prezentujemy wykres z steamdb.info: Źródło: cybersport.pl 4 Cytuj
Szyderca Opublikowano 6 Lipca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Lipca 2017 To teraz wszyscy sprawdzajcie swoje konta U mnie na szczęście: Konto w dobrym stanie VAC Cytuj
Zasłużony Fragowicz BrOnEk Opublikowano 7 Lipca 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Lipca 2017 Ja się od wczoraj zalogować nie mogę... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi